Libnet.ro
carturesti.ro

08:15

Tragedie in muntii Calimani: al doilea turist solitar gasit mort pe munte in ultimele 3 zile

România Liberă România Liberă,
Tragedie in muntii Calimani: al doilea turist solitar gasit mort pe munte in ultimele 3 zile

Dupa ce o alpinista din Brasov decedat acum 3 zile in Bucegi, chiar de ziua ei, un al doilea turist solitar a fost gasit mort, pe munte, de data asta in Muntii Calimani. Potrivit Dispeceratului National Salvamont, salvatorii montani au primit o solicitare privind o eventuala situatie dificila in care s-ar afla o persoana care . continuă pe România Liberă

Turist mort in Muntii Calimani, al doilea in ultimele trei zile. Plecase singur in drumetie

Un turist a murit, sambata, in Muntii Calimani, fiind al doilea deces inregistrat in ultimele trei zile. Barbatul a plecat singur pe munte si la un moment dat nu a mai raspuns la telefon. Salvamontistii l-au gasit mort, la aproape 2. 000 de metri altitudine. Autoritatile urmeaza sa decida cum vor putea cobori trupul.

Sinead OConnor, internata la spital, la o saptamana dupa ce copilul ei a fost gasit mort: Am decis sa-mi urmez fiul

Cantareata Sinead OConnor a fost internata la spital, la o saptamana dupa ce fiul ei in varsta de 17 ani a fost gasit mort. Ea a anuntat de joi seara ca se duce la spital, pentru a primi ajutor, dupa ce a impartasit,pe Twitter,o serie de postari tulburatoare in care spune ca vrea sa-si ia viata.

watchshop.ro

actualitate, 08:15

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1511 seconds )