Libnet.ro
UNICEF

19:45

Transa 500

Libnet Ro
Rusia Ucraina, ziua 335: Borell, despre noul ajutor al UE pentru tara vecina

Rusia Ucraina, ziua 335: Borell, despre noul ajutor al UE pentru tara vecina

Seful diplomatiei europene, Josep Borrell, a anuntat seara trecuta ca statele membre ale Uniunii Europene au aprobat o noua transa, in valoare de 500 de milioane de euro, din ajutorul militar pentru Ucraina, la reuniunea Consiliului Afaceri Externe desfasurata la Bruxelles. in conferinta de presa de la finalul reuniunii, Borrell a spus ca aceasta a .

LIVE UPDATE Rusia Ucraina, ziua 335: Borell, despre noul ajutor al UE pentru tara vecina

Seful diplomatiei europene, Josep Borrell, a anuntat seara trecuta ca statele membre ale Uniunii Europene au aprobat o noua transa, in valoare de 500 de milioane de euro, din ajutorul militar pentru Ucraina, la reuniunea Consiliului Afaceri Externe desfasurata la Bruxelles. in conferinta de presa de la finalul reuniunii, Borrell a spus ca aceasta a .

Josep Borrell anunta ca statele UE vor da 500 milioane de euro ajutor militar pentru Ucraina

Seful diplomatiei europene Josep Borrell a anuntat luni seara ca statele membre ale Uniunii EuropeneUE) au aprobat o noua transa, in valoare de 500 de milioane de euro, ajutor militar pentru Ucraina, la reuniunea Consiliului Afaceri Externe desfasurata luni la Bruxelles. in conferinta de presa de la finalul reuniunii, Borrell a spus ca aceasta a .

UE ajutor militar de 500 mil. euro pentru Ucraina: ii vom sustine cat va fi necesar

Seful diplomatiei europene Josep Borrell a anuntat statele membre ale Uniunii Europene au aprobat o noua transa, in valoare de 500 de milioane de euro, din ajutorul militar pentru Ucraina, scrie Agerpres.

Josep Borrell, dupa noua transa de ajutor militar aprobata de UE: Ucraina trebuie sa castige acest razboi

Statele membre ale Uniunii Europene au aprobat o noua transa, in valoare de 500 de milioane de euro, din ajutorul militar pentru Ucraina, la reuniunea Consiliului Afaceri Externe desfasurata luni la Bruxelles.

Josep Borrell, dupa aprobarea unui nou ajutor UE pentru Kiev: Ucraina trebuie sa castige acest razboi. La ce suma s-a ajuns pana acum

Uniunea Europeana a ratificat luni un ajutor militar suplimentar pentru Ucraina in valoare de 500 de milioane de euro, au declarat surse, in timp ce Berlinul se confrunta cu o presiune mai mare.

Josep Borrell spera ca UE va aproba astazi un nou ajutor militar pentru Ucraina

Seful diplomatiei europene Josep Borrell si-a exprimat astazi speranta ca statele membre ale UE vor aproba o noua transa de ajutor militar de 500 de milioane de euro pentru Ucraina in cadrul reuniunii ministrilor de externe la Bruxelles.

Ungaria ar putea bloca ajutorul UE de jumatate de miliard de euro pentru Ucraina

Seful diplomatiei europene Josep Borrell si-a exprimat speranta ca statele membre ale UE vor aproba o noua transa de ajutor militar de 500 de milioane de euro pentru Ucraina in cadrul reuniunii de luni a ministrilor de externe la Bruxelles. Principalul.

LIVE UPDATE Rusia Ucraina, ziua 334: Zelenski promite masuri pentru combaterea coruptiei

UPDATE, ora 11:56: Seful diplomatiei europene, Josep Borrell, si-a exprimat speranta ca statele membre ale UE vor aproba o noua transa de ajutor militar de 500 de milioane de euro pentru Ucraina in cadrul reuniunii de astazi a ministrilor de externe la Bruxelles. intr-o declaratie pentru presa la sosirea la reuniune, Borrell a spus ca .

Ungaria a blocat aprobarea de catre UE a celei de-a saptea transe pentru achizitionarea de arme pentru Ucraina

Ungaria a blocat procesul de aprobare de catre UE a celei de-a saptea transe destinate achizitiei de arme pentru apararea Ucrainei. Pentru a doua oara in aceasta saptamana, guvernul ungar a blocat o actiune comuna a UE, scrie presa maghiara. Saptamana aceasta, Comisia Europeana ar fi finalizat al saptelea sprijin financiar pentru achizitionarea de arme pentru Ucraina. Transa in valoare de 500 de milioane de euro este destinata sa fie platita din asa-numita Facilitate europeana de mentinere a pacii EPF), dar acum guvernul ungar a impiedicat din nou acest lucru, potrivit rapoartelor presei poloneze.

Sute de mii de romani primesc 500 de lei pe 23 decembrie. Banii vor intra direct pe card

Tichete educationale pentru elevi de Craciun! La nivelul Ministerului Fondurilor Europene, in afara de proiectele deja cunoscute, se lua decizia emiterii tichetelor educationale in 2022. Decizia era anuntata din aprilie a. c. , iar sumele sunt stabilite la 500 de lei pentru o anumita categorie de elevi. in luna decembrie, ministerul anunta o noua transa de tichete .

UE acorda o noua transa de 500 de milioane de euro pentru aprovizionarea cu arme a Ucrainei

Uniunea Europeana isi intensifica sprijinul militar pentru Ucraina prin lansarea unei misiuni de formare a 15. 000 de soldati ucraineni pe teritoriul sau si o noua transa de 500 de milioane de euro pentru aprovizionarea cu arme, comenteaza AFP, conform.

Uniunea Europeana: Sprijinul militar acordat Ucrainei se intensifica

Uniunea Europeana isi intensifica sprijinul militar pentru Ucraina prin lansarea luni a unei misiuni de formare a 15. 000 de soldati ucraineni pe teritoriul sau si o noua transa de 500 de milioane de euro pentru aprovizionarea cu arme, comenteaza AFP.

UE intensifica sprijinul militar acordat Ucrainei

Uniunea Europeana isi intensifica sprijinul militar pentru Ucraina prin lansarea astazi a unei misiuni de formare a 15. 000 de soldati ucraineni pe teritoriul sau si o noua transa de 500 de milioane de euro pentru aprovizionarea cu arme.

Vestea zilei despre tichetele sociale. Cand intra a treia transa de bani pe carduri

Vestea zilei despre tichetele sociale. Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene se pregateste in aceste zile de a treia transa. in contul voucherelor de masa, romanii din program vor primi aproximativ 500 de lei, pana la finalul anului. Pe 8 septembrie Ministerul a alimentat cardurile cu a doua transa a cate 250 de lei fiecare. Asa .

Vouchere alimente 2022. Mai sunt de primit 500 de lei pana la Sarbatori. Ce faci daca nu ai primit cardul

Vouchere alimente 2022. Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene a emis un ghid pentru romanii care, desi ar trebui sa se numere printre beneficiari, nu au primit voucherele sociale. in luna septembrie, beneficiarii au primit a doua transa in valoare de 250 de lei.

LIVE Razboi in Ucraina, ziua 146: Ucraina anunta ca se pregateste sa atace Crimeea Zelenski continua epurarea serviciilor de securitate Olena Zelenska, primita la Casa Alba

Vladimir Putin va discuta cu oficiali turci despre exporturile de cereale blocate la Marea Neagra, in marja vizitei la Teheran, unde se va intalni cu omologul sau turc Erdogan. Uniunea Europeana a acordat Kievului inca o transa de 500 de milioane de euro ajutor pentru dotarea armatei. Sotia presedintelui Ucrainei, Olena Zelenska, se afla la Washington si va fi primita la Casa Alba de Prima Doamna a SUA, Jill Biden.

Republica Moldova a primit o transa de 500 de mii de doze de vaccin de la SUA

Republica Moldova a primit cele 500. 000 de doze de vaccin anti-Covid Johnson Johnson trimise de St.

Lukasenko a plecat indatorat de la intalnirea cu Putin: imprumut modest in comparatie cu ajutorul anuntat de UE

Rusia va elibera o transa de 500 de milioane de dolari catre Belarus, a doua dintr-un imprumut de 1,5 miliarde de dolari pe care Vladimir Putin l-a promis lui Aleksandr Lukasenko.

Peste 500.000 de doze de vaccin Pfizer-BioNTech ajung astazi in Romania

O noua transa de vaccin Pfizer BioNTech ajunge luni in Romania, anunta Comitetul national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19, cele 511. 290 de doze urmand sa fie livrate pe cale aeriana si vor ajunge pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca si Timisoara.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )