Libnet.ro
watchshop.ro

23:31

Transgaz Investitii

Libnet Ro
Transgaz a semnat un acord cu un fond de investitii pentru construirea unei noi infrastructuri de gaze. Dupa constructie, aceasta va fi vanduta catre Transgaz

Transgaz a semnat un acord cu un fond de investitii pentru construirea unei noi infrastructuri de gaze. Dupa constructie, aceasta va fi vanduta catre Transgaz

Transgaz si Fondul de Investitii al Initiativei celor Trei Mari, un fond comercial dedicat investitiilor in infrastructura din Europa Centrala si de Est, au semnat un acord pentru construirea unei noi infrastructuri de gaze in Romania.

Fondul de investitii al Initiativei celor Trei Mari semneaza un acord pentru a investi in infrastructura de gaze naturale din tara

SNTGN TRANSGAZ SA Transgaz) informeaza ca a semnat un acord privind foaia de parcurs cu Fondul de Investitii al Initiativei celor Trei Mari S. SICAV-RAIF 3SIIF, Fondul), un fond comercial dedicat investitiilor in infrastructura din Europa Centrala si de Est, pentru a colabora in ceea ce priveste construirea unei infrastructuri, noi, planificate, de gaze naturale in Romania.

BEI si Transgaz au semnat un acord pentru decarbonizarea retelei de transport gaze naturale a tarii

Banca Europeana pentru Investitii BEI) si transportatorul de gaze naturale Transgaz au semnat un acord privind furnizarea de servicii de consultanta pentru elaborarea si dezvoltarea unei strategii de decarbonizare a retelei de transport gaze naturale din Romania.

Acord de colaborare intre Transgaz si BEI

Societatea Nationala Transgaz si Banca Europeana de Investitii au semnat, astazi, un acord privind furnizarea de servicii de consultanta in vederea elaborarii strategiei pentru reducerea emisiilor de dioxid de carbon. Grantul pe care compania Transgaz il va primi de la Banca Europeana de Investitii, necesar aplicarii strategiei de decarbonizare, va fi de circa 300 de .

Nicolae Ciuca: Ne indeplinim obiectivele asumate prin PNRR, sa facem ca tranzitia catre economia verde sa se indeplineasca (VIDEO)

Luni a avut loc la Palatul Victoria ceremonia de semnare a Acordului intre Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale Transgaz S. A si Banca Europeana de Investitii BEI) privind furnizarea de servicii de consultanta in vederea elaborarii strategiei pentru decarbonizare. Premierul Nicolae Ciuca a declarat luni la Palatul Victoria ca prin acest demers se accelereaza tranzitia catre economia verde a Romaniei.

NICOLAE CIUCA, LA SEMNAREA ACORDULUI DINTRE TRANSGAZ SI BEI: Un demers pentru realizarea tranzitiei catre o economie verde

Premierul Nicolae Ciuca a participat, astazi, la ceremonia de semnare a Acordului intre Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale Transgaz S. A si Banca Europeana de Investitii BEI) privind furnizarea de servicii de consultanta in vederea elaborarii strategiei pentru decarbonizare.

Transgaz, acord de consultanta cu BEI pentru elaborareastrategiei pentru decarbonizare

Reprezentantii Transgaz S. A si cei ai Bancii Europene de Investitii BEI) au semnat luni un Acord privind furnizarea de servicii de consultanta in vederea elaborarii strategiei pentru decarbonizare.

carturesti.ro

Dupa Nuclearelectrica si Romgaz, Guvernul vrea sa ierte si Transgaz de la obligatia de a vira la buget 90% din profit, pentru a-i lasa bani de investitii

Guvernul vrea sa scuteasca miercuri si Transgaz de la obligatia de a vira anul acesta la buget dividende in cuantum de 90% din profitul contabil pe 2021, ramas dupa deducerea impozitului pe profit, asa cum e prevazut in Ordonanta de urgenta din ianuarie 2022 care a stabilit schema de compensare la energie si gaze. Executivul vrea sa ia doar cota parte din 50% din profit, pentru a-i lasa companiei bani de investitii.

Transgaz imprumuta 220 milioane de lei de la BCR

Banii vor fi folositi pentru investitii in Dezvoltari ale Sistemului National de Transport in zona de Nord-Est a tarii.

Transgaz ramane cu banii de investitii Actionarii excepteaza compania de la distribuirea a 90% din profit

Actionarii Transgaz, in frunte cu Secretariatul General al Guvernului, au aprobat in sedinta de luni distribuirea unei cote de 50% la repartizarea profitului de anul trecut, sub forma de dividende. Practic a fost mentinuta decizia luata in luna martie de catre actionari. in luna mai, Guvernul a decis, insa, ca societatile cu capital majoritar de stat sa renunte la aproape tot profitul lor minimum 90%), in dauna investitiilor, pentru a-l transforma in dividende. Consiliul de Administratie al Transgaz a aratat ca in astfel de conditii, ar fi compromise investitii strategice.

Cum vrea Guvernul sa convinga autoritatile de la Bruxelles sa accepte finantarea retelelor de gaze cu bani din PNRR Virgil Popescu: Vom arata ca avem capacitatea de a produce hidrogen

Romania va arata Comisiei Europene ca Romania are capacitatea de a produce hidrogen pe care sa-l injecteze in reteaua de gaze, a declarat Virgil Popescu, ministrul Energiei, intr-un interviu pentru Agerpres. Potrivit acestuia, Transgaz lucreaza la investitii pentru a putea prelua un amestec de gaz si hidrogen. Ministrul crede ca in acest fel ar putea fi convinsa Comisia Europeana sa accepte finantarea dezvoltarii retelelor de gaze cu fonduri din Planul National de Redresare si Rezilienta PNRR).

Transgaz si distribuitorii de gaze au programat investitii de 1,6 miliarde lei in 2021

Operatorul de transport Transgaz si operatorii de distributie a gazelor naturale au transmis Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) planurile anuale de investitii pentru anul 2021 in valoare totala de 1,3 miliarde lei. La aceasta suma se adauga inca 365 milioane lei pentru extindere si racordare. Planurile au fost aprobate de ANRE. Sumele sunt mai mici decat anul trecut cand au fost realizate de operatorul de transport si de distribuitori, investitii in valoare totala de 1,7 miliarde lei.

LA DATA DE 25 IANUARIE Actionarii Transgaz sunt convocati pentru aprobarea finantarii planului de investitii pana in 2029

Actionarii Transgaz TGN) sunt convocati, la data de 25 ianuarie, pentru aprobarea finantarii Planului de Dezvoltare a Sistemului National de Transport gaze naturale in perioada 2020 - 2029, se arata intr-un comunicat al companiei publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ANRE a aprobat planul de investitii al Transgaz de 4,2 miliarde de euro pana in anul 2029

Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) a aprobat, in sedinta comitetului de reglementare din 25 noiembrie, planul de investitii al Transgaz pentru perioada 2020-2029, care prevede proiecte cu o valoare totala de 4,2 miliarde de euro, potrivit unui comunicat postat pe site-ul companiei.

watchshop.ro

Ludovic Orban: Transgaz are proiecte de investitii in cursul acestui an in valoare de 1,1 miliarde euro (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a prezentat joi, in cadrul unei vizite de lucru desfasurata la Societatea Nationala Transgaz care sunt principalele proiecte de investitii. Printre acestea Ludovic Orban a.

Transgaz a modernizat cu 74 milioane de euro statia de comprimare gaze naturale de la Silistea

Transgaz a finalizat lucrarile de modernizare la Statia de Comprimare gaze naturale de la Silistea, obiectiv inclus in etapa 2 a proiectului Interconectarea Sistemului National de Transport cu conducta de transport international gaze naturale T1 si reverse flow Isaccea, proiect de investitii in valoare totala de 74 milioane euro.

Transgaz a finalizat lucrarile de modernizare a statiei de comprimare de la Silistea

Transgaz a finalizat lucrarile de modernizare a statiei de comprimare a gazelor naturale de la Silistea, in urma unei investitii de 74 de milioane de euro, potrivit unui comunicat de presa.

EXCLUSIV Gazoductul Iasi-Ungheni-Chisinau ramane nefunctional in absenta unor investitii suplimentare. Fost director ANRE din Republica Moldova: Costurile finale pot ajunge si la 300 de miliane de euro

EXCLUSIV Gazoductul Iasi-Ungheni-Chisinau, construit si finantat de Transgaz in urma unei investitii de 150 de milioane de euro ar urma sa fie inaugurat cu mare fast joi de catre autoritatile de peste.

Transgaz: ANRE pune sub semnul intrebarii investitii de amploare, fara fundamentare

Societatea Nationala de Transport de Gaze Naturale Transgaz afirma ca un oficial ANRE pune sub semnul intrebarii din senin, intr-un context public si fara fundamentare, investitii de amploare ale companiei, care sunt de natura sa dauneze increderii in companie si in proiectele sale.

BERD va finanta proiecte energetice ale Transgaz- Memorandum de intelegere

Transgaz a semnat, marti, cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), un memorandum de intelegere privind cooperarea si sustinerea Programului de investitii al Transgaz. in baza necesitatilor Transgaz, BERD va lua in considerare participarea la finantarea proiectelor prin furnizarea de instrumente de imprumut sau de participatii in functie de situatie.

actualitate, 23:31

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1923 seconds )