Libnet.ro
carturesti.ro

10:45

Tranzactionarea Criptomonedelor

Libnet Ro
Veste importanta de la ANAF. Se intampla cu romanii care au scos bani din criptomonede

Veste importanta de la ANAF. Se intampla cu romanii care au scos bani din criptomonede

ANAF va verifica, de acum inainte, veniturile romanilor obtinute din tranzactionarea criptomonedelor. Inspectorii din cadrul Directiei Generale Antifrauda Fiscala au initiat controale pentru a verifica veniturile obtinute in perioada 2016-2021 din tranzactionarea criptomonedelor. ANAF verifica banii scosi din tranzactionarea criptomonedelor Inspectorii din cadrul ANAF au identificat venituri de peste 131 milioane de euro in prima .

ANAF verifica veniturile obtinute din tranzactionarea criptomonedelor. Circa 48 milioane euro, omise de la declarare

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) se adapteaza evolutiei tehnologiei si trendurilor pietei financiare si verifica veniturile obtinute din tranzactionarea criptomonedelor, a anuntat miercuri institutia.

ANAF verifica romanii care au facut bani din criptomonede

Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala din cadrul ANAF fac controale pentru verificarea veniturilor obtinute in perioada 2016-2021 din tranzactionarea criptomonedelor.

Inspectorii antifrauda fiscala verifica 131 de milioane de euro obtinuti din tranzactionarea criptomonedelor

ANAF se adapteaza evolutiei tehnologiei si trendurilor pietei financiare si verifica veniturile obtinute din tranzactionarea criptomonedelor.

Inspectorii antifrauda fiscala verifica 131 milioane euro obtinuti din tranzactionarea criptomonedelor

Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala, din cadrul ANAF, au initiat controale pentru verificarea veniturilor obtinute in perioada 2016-2021 din tranzactionarea criptomonedelor prin intermediul unor diferite platforme descentralizate, precum Binance, KuCoin, Maiar, BitMart, FTX, anunta ANAF printr-un comunicat de presa remis Romania Libera. intr-o prima etapa au fost identificate venituri de peste 131 milioane euro obtinute .

ANAF verifica veniturile din tranzactionarea criptomonedelor prin Binance, Kucoin, Maiar si altele 63 de cetateni au obtinut venituri de 131 milioane euro

Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala, din cadrul ANAF, au initiat controale pentru verificarea veniturilor obtinute in perioada 2016-2021 din tranzactionarea criptomonedelor prin intermediul unor diferite platforme, precum Binance, KuCoin, Maiar, BitMart, FTX s. a, informeaza institutia.

Cum reduci riscurile cand investesti in monede digitale

Regele criptomonedelor, Bitcoin, este urmarit de analistii financiari si investitorii din intreaga lume, iar tranzactionarea monedelor digitale a atras acum chiar si interesul unor institutii financiare importante precum Goldman Sachs si JP Morgan.

Criptomonedele, in scadere. Mai revine bitcoinul la 60.000 de dolari?

Criptomonedele trec, in prezent, printr-o perioada de ajustari. Bitcoin a coborat de la aproximativ 69. 000 dolari la un minim de 42. 333 dolari pe bursa americana Coinbase, un declin de 38. Claudiu Cazacu, Consulting Strategist pentru brokerul de burse internationale XTB Romania Sesiunea de sambata spre deosebire de bursele obisnuite, tranzactionarea criptomonedelor continua in weekend) a .

Decizie istorica pentru piata criptomonedelor: PayPal va permite tranzactionarea si platile cu monede digitale

PayPal a intrat pe piata criptomonedelor miercuri, anuntand ca va permite clientilor sa cumpere, vanda si pastreze bitcoini si alte monede virtuale in portofelele digitale ale utilizatorilor, transmit Reuters si Marketwatch.

CORINA MINDOIU, EY ROMANIA: Veniturile din tranzactionarea criptomonedelor vor fi incluse in Declaratia unica

Veniturile din tranzactionarea criptomonedelor vor trebui, in curand, declarate in cadrul Declaratiei unice care urmeaza sa fie modificata in acest sens, a afirmat ieri Corina Mindoiu, Partener Asociat, Departamentul Impozit pe Venit si Contributii Sociale, din cadrul EY Romania, in cadrul Conferintei Anuale de Fiscalitate organizata de catre compania de audit si asistenta fiscala.

Declaratia unica va include veniturile din tranzactionarea criptomonedelor

Declaratia unica va fi modificata si va include veniturile din tranzactionarea criptomonedelor, iar .

Cum cred specialistii n fiscalitate ca ar trebui facuta impozitarea veniturilor din minarea si tranzactionarea criptomonedelor

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) nu stie cine si cate dintre persoanele care au depus Declaratia unica au venituri din tranzactiile de criptomonede. Asta pentru ca toate veniturile de acest gen sunt declarate cumulat. Pentru a sti cat au castigat contribuabilii din tranzactionarea acestora, Fiscul ar trebui sa verifice fiecare persoana in parte. Achizitia de criptomonede se poate face in doua feluri, prin cumparare si minare, ceea ce inseamna ca taxarea ar trebui facuta diferit. Consultantii fiscali au venit, la jumatatea anului, cu o solutie pentru impozitarea acestei activitati, respectiv sa se faca la castigul obtinut si nu la valoarea tranzactiei, cum este in prezent. Propunerea a fost inaintata Ministerului Finantelor, dar pare ca institutia nu ia in calcul aceasta solutie, momentan. Cum avem in tara atat firme cat si persoane fizice care desfasoara activitatea de minare, fiscalizarea ar trebui sa se faca diferit.

Bitcoin-ul, cat e bitcoin-ul? Un spital ofera consiliere dependentilor de criptomonede

Un centru de dezintoxicare din Scotia ofera sesiuni de consiliere pentru cei dependenti de Bitcoin. Acestia considera ca tranzactionarea criptomonedelor a devenit o obsesie asemanatoare cu cea a pariorilor online.

ANAF, anunt crucial. Ce se intampla cu banii romanilor castigati din urmatoarele tranzactii

ANAF a facut un anunt extrem de important. Fiscul a pus ochii pe castigurile romanilor din tranzactiile cu monede virtuale. Numai ca tranzactionarea criptomonedelor e un domeniu nou, incert si lipsit.

Anuntul facut de ANAF care schimba tot! Ce trebuie sa stie romanii

ANAF a pus ochii pe castigurile romanilor din tranzactiile cu monede virtuale. Problema este ca tranzactionarea criptomonedelor e un domeniu nou, incert si lipsit de reglementari, chiar si in alte state,.

ANAF pune ochii pe o noua categorie de romani. Te afli printre ei?

ANAF a pus ochii pe castigurile romanilor din tranzactiile cu monede virtuale. Problema este ca tranzactionarea criptomonedelor e un domeniu nou, incert si lipsit de reglementari, chiar si in alte state,.

Alex Milcev, EY: Tranzactionarea criptomonedelor - o piata mult prea mare pentru a ramane in afara legislatiei fiscale

Criptomonedele nu mai sunt o enigma pentru multi dintre romani, o parte dintre acestia inregistrand castiguri de pe urma fluctuatiilor semnificative. Lipsa metodelor de impozitare a acestor castiguri nasc o serie de polemici in randul autoritatilor la.

Un gigant de pe Wall Street se pregateste sa tranzactioneze Bitcoin. Intre timp, moneda s-a dus in CAP

Goldman Sachs se pregateste pentru deschiderea unui departament ce se va ocupa de tranzactiile cu monede digitale. Banca planuieste sa isi inceapa activitatea pana la finalul lunii iunie.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1363 seconds )