Libnet.ro
UNICEF

05:00

Tranziteaza Calatoreasca

Libnet Ro
MAE, atentionarea de calatorie pentru Grecia: Perturbari majore ale transportului public in contextul grevelor

MAE, atentionarea de calatorie pentru Grecia: Perturbari majore ale transportului public in contextul grevelor

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Elena despre faptul ca a fost anuntata o greva generala de 24 de ore in sectorul public, miercuri, 28 februarie 2024, pentru marcarea unui an de la catastrofa feroviara de la Tempe. MAE, atentionare de calatorie pentru Grecia .

Atentionare de calatorie pentru romanii care merg in Grecia. Avertismentul emis de MAE

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Grecia.

Atentionare MAE: Zborurile catre Germania sunt afectate maine de greva personalului Lufthansa

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Federala Germania ca incepand de marti, 20 februarie, ora 4,00, si pana miercuri, 21 februarie, ora 7,10, vor fi greve.

Atentionare de calatorie in Franta din cauza grevei nationale a controlorilor feroviari

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Franta ca, incepand de pe 15 februarie, de la ora 20,00, pana pe 19 februarie, la ora 08,00, este prevazuta o greva nationala a controlorilor feroviari din aceasta tara.

MAE, atentionare de calatorie pentru Bulgaria: Restrictii de circulatie in urma unui cod galben de vant

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Bulgaria ca in conformitate cu datele transmise de Institutul de Meteorologie si Hidrologie local, pentru perioada 5 6 februarie 2024, a fost emis un cod de atentionare meteorologica pentru vreme severa. Vreme severa in Republica Bulgaria .

Bulgaria, sub cod galben de vant puternic. MAE a emis o atentionare de calatorie

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza romanii care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Bulgaria ca se anunta vreme severa.

Atentionare de calatorie pentru Bulgaria!

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis duminica o informare catre cetatenii romani cu privire la conditiile meteorologice in Republica Bulgaria. Conform datelor furnizate de Institutul de Meteorologie si Hidrologie local, pentru perioada 5 6 februarie, a fost emis un cod galben de vant. Cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in .

MAE: atentionare pentru cetatenii romani care calatoresc in Republica Elena

Ministerul Afacerilor ExterneMAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza ori care intentioneaza sa calatoreasca in Republica Elena ca politia locala a emis a avertizare cu privire la existenta unui risc crescut de producere a unor proteste violente in Atena, in ciuda interzicerii oricarui miting public sau mars de protest in centrul capitalei, pentru zilele .

Atentionare de calatorie in Portugalia: circulatie rutiera afectata de protestele fermierilor

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Portugheza ca lucratorii din sectorul agricol vor continua miscarea de protest inceputa in cursul zilei de 1 februarie.

MAE a emis o atentionare de calatorie in Portugalia: Urmeaza noi zile cu proteste ale fermierilor

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Portugalia ca lucratorii din sectorul agricol vor continua miscarea de protest inceputa in cursul zilei de 1 februarie 2024.

MAE, atentionarea de calatorie pentru Islanda. Se mentin riscurile asociate eruptiei vulcanice in zona Sundhnjukagigar

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Islanda ca autoritatile locale mentin in atentie riscurile asociate eruptii, seisme, avalanse si valuri) activitatii vulcanice latente in zona Sundhnjukagigar, la aproximativ 4 km nord-est de nord de orasul Grindavik. Atentionare de calatorie pentru Islanda .

Atentionare de calatorie MAE: Finlanda - greva in mai multe sectoare; peste 500 de zboruri anulate

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Finlanda ca, in perioada 1-2 februarie 2024, va avea loc o greva in mai multe sectoare ale economiei, ce va avea ca urmari, printre altele, perturbari in domeniul transporturilor aeriene si ale celor in comun: tramvaie, trenuri de metrou si cele din reteaua feroviara de suprafata, precum si majoritatea rutelor de autobuz - urban si interurban.

Atentionare de calatorie in Franta: Posibile blocaje in Paris si in alte zone, din cauza protestelor fermierilor

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Franceza ca sindicatele care grupeaza majoritatea fermierilor au anuntat blocaje ale accesului in capitala pentru luni, 29 ianuarie 2024, incepand cu ora 14:00.

Atentionare MAE: Atentie, daca plecati in Franta. Protestelor fermierilor ar putea duce la blocaje ale accesului in Paris si alte zone

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Franceza ca sindicatele care grupeaza majoritatea fermierilor francezi au anuntat blocaje ale accesului in capitala franceza pentru luni, 29 ianuarie 2024, incepand cu ora 14:00.

Atentionare de calatorie MAE pentru Germania. Greva la nivel federal a mecanicilor de locomotiva

MAE informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Federala Germania ca, incepand de miercuri si pana luni, Sindicatul german al mecanicilor de locomotiva GDL) va organiza o greva la nivel federal, care va afecta serviciile regionale.

Atentionare MAE de calatorie pentru Germania - greva a mecanicilor de locomotiva de la Deutsche Bahn

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Federala Germania ca, incepand cu data de 24 ianuarie 2024 si pana la data de 29 ianuarie 2024, orele 18:00, Sindicatul german al mecanicilor de locomotiva GDL) va organiza o greva la nivel federal, care va afecta serviciile regionale si pe distante lungi operate de Deutsche Bahn.

Avertizare MAE. Greve in Germania

Sindicatele din Germania au anuntat ca luni vor declansa greve in sectoarele de baza ale economiei. Ministerul Roman de Externe ii informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Germania ca din cauza grevei, ar putea exista intarzieri ale mijloacelor de transport. Greva va afecta circulatia trenurilor, in special, dar si .

MAE-Atentionare de calatorie pentru Republica Federala Germania - greva generala, incepand de luni

MAE informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Federala Germania ca incepand cu data de 8 ianuarie este preconizata declansarea de greve in sectoare, cum ar fi agricultura, caile ferate, transporturile, expeditia de marfuri.

MAE a emis o atentionare de calatorie in Germania: Vor fi greve in mai multe domenii, printre care si cel al transporturilor

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Federala Germania ca incepand cu data de 8 ianuarie este preconizata declansarea de greve in sectoare cheie ale.

Posibile intarzieri la zboruri sau curse anulate: MAE, atentionare de calatorie pentru romanii care merg in Italia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza romanii care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Italia, ca, la data de 8 ianuarie 2024, vor fi organizate greve la nivel national ale personalului aeroportuar.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )