Libnet.ro
UNICEF

17:46

Tratamentul fiscal si contabil al operatiunilor cu criptoactive putine certitudini, multe necunoscute

Hotnews Hotnews,
 Tratamentul fiscal si contabil al operatiunilor cu criptoactive putine certitudini, multe necunoscute

Operatiunile cu criptoactive sunt tot mai des utilizate in statele membre ale Uniunii Europene UE), motiv pentru care autoritatile lucreaza la elaborarea unor reglementari care sa stabileasca tratamentul fiscal si contabil al tranzactiilor care implica astfel de active. Recent, Parlamentul European si Consiliul UE au ajuns la un acord provizoriu pe un proiect de lege care prevede ca transferurile de criptoactive pot fi urmarite, iar tranzactiile considerate suspecte, blocate. in plus, la nivelul UE exista o propunere de regulament privind pietele de active de acest gen. Dar, pana la definitivarea cadrului legal, utilizatorii de criptoactive se pot ghida dupa un set de recomandari si principii care, in anumite situatii, au putere de lege. continuă pe Hotnews

OPINII Tratamentul fiscal si contabil al operatiunilor cu criptoactive -putine certitudini, multe necunoscute

Operatiunile cu criptoactive sunt tot mai des utilizate in statele membre ale Uniunii Europene UE), motiv pentru care autoritatile lucreaza la elaborarea unor reglementari care sa stabileasca tratamentul fiscal si contabil al tranzactiilor care implica astfel de active.

actualitate, 17:46

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )