Libnet.ro
carturesti.ro

14:15

Trei tineri de 18, 24 si 29 de ani au murit din cauza COVID-19. Niciunul nu era vaccinat si aveau probleme de sanatate

Antena3 Antena3,
Trei tineri de 18, 24 si 29 de ani au murit din cauza COVID-19. Niciunul nu era vaccinat si aveau probleme de sanatate

Trei tineri nevaccinati, cu comorbiditati, au murit la Iasi, Galati si Harghita, din cauza COVID-19. continuă pe Antena3

Trei tineri de 18, 21 si 29 de ani, cu comorbiditati si nevaccinati, au murit din cauza COVID-19

Doua tinere de 18 si 21 de ani si un tanar de 29 de ani se numara printre cele 304 persoane cu COVID-19 care au murit in ultima zi, conform datelor transmise joi de catre autoritati. Toti cei trei tineri aveau comorbiditati si erau nevaccinati.

Trei tineri pe o singura motocicleta au suferit un grav accident rutier

Trei tineri pe o singura motocicleta au suferit un grav accident rutier in judetul Suceava. Accidentul s-a produs duminica, 11 octombrie 2021. Motocicleta s-a ciocnit de remorca unui tractor. Baiatul de 21 de ani, care conducea motocicleta, a murit. Echipa de interventie care a ajuns la locul accidentului a incercat sa-l resusciteze dar fara succes.

O tanara de 21 de ani a murit din cauza COVID-19. Nu era vaccinata si avea mai multe afectiuni

O tanara de 21 de ani, din judetul Galati, nevaccinata, a murit din cauza COVID-19. Aceasta ar fi avut mai multe afectiuni medicale, a anuntat joi Grupul de Comunicare Strategica.

Trei tineri navaccinati au murit de COVID-19 in ultimele 24 de ore

In ultimele 24 de ore, trei tineri au pierdut lupta cu boala COVID-19, conform raportarilor Grupului de Comunicare Strategica. Este vorba despre un baiat de 18 ani din judetul Iasi, o tanara de 21 de ani din Galati si unul de 29 de ani din Harghita. Toti erau nevaccinati si aveau si alte probleme de sanatate.

Accident cumplit in Suceava: o motocicleta pe care se aflau trei tineri s-a izbit in remorca unui tractor. Conducatorul fara permis a murit pe loc

Un teribil accident de circulatie s-a produs in dupa-amiaza zilei de duminica, 10 septembrie, intre localitatile Veresti si Corocaiesti din judetul Suceava. Trei tineri s-au izbit cu o motocicleta in remorca unui tractor. Conducatorul motocicletei a murit pe loc.

Un tanar de 24 de ani, fara alte afectiuni si nevaccinat, a murit din cauza COVID-19

Un tanar de 24 de ani, fara comorbiditati si nevaccinat, se numara printre cele 390 de persoane din Romania care au murit din cauza COVID-19 si ale caror decese au fost anuntate miercuri de catre autoritati. Reamintim ca marti a fost anuntat decesul a doua tinere de 26 de ani, tot fara alte afectiuni si nevaccinate.

in ultimele 24 de ore, un roman a murit din cauza COVID-19, la fiecare 4 minute

Dezastrul sanitar in Romania continua. in ultimele 24 de ore, au fost depistate peste 15. 700 de noi infectari. 676 de pacienti se zbat intre viata si moarte, in sectiile ATI, cel mai mare numar de la debutul pandemiei. Alti 382 de romani au pierdut lupta cu virusul. Cu alte cuvinte, in ultimele 24 de ore, un roman a murit la fiecare 4 minute.

Doi tineri de 26 de ani au murit de COVID-19 in ultimele 24 de ore

In ultimele 24 de ore, doua persoane de 26 ani au pierdut lupta cu boala COVID-19, conform raportarilor Grupului de Comunicare Strategica. Este vorba despre un baiat din judetul Caras-Severin si de o fata din judetul Prahova. Amandoi erau nevaccinati si nu prezentau alte probleme.

Cum au reusit trei tineri, in 1977, sa formeze un partid anticomunist si sa imprastie manifeste fara sa fie prinsi

La mijlocul anilor 70, Mariana Besciu a avut curajul nebunesc, alaturi de alti doi tineri, sa tipareasca manifeste anticomuniste si sa infiinteze chiar un partid anticomunist. Au fost prinsi abia dupa cativa ani, din cauza unui tradator. Statul roman post-revolutionar i-a acordat o pensie de 113 lei.

Cine este si cum arata cea mai inalta femeie din lume. La 24 de ani, are peste 2,15 metri (FOTO)

Cea mai inalta femeie din lume este din Turcia si are 24 de ani. Rumeysa Gelgi are peste 2,15 metri si a fost declarata recent, de catre Guinness World Records drept cea mai inalta persoana .

watchshop.ro

actualitate, 14:15

carturesti.ro

ştirile zilei

watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )