Libnet.ro
UNICEF

12:46

Trimestru 2023

Libnet Ro
TradeVille - AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE S.A. - Drumul spre piata principala trece prin M and A

TradeVille - AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE S.A. - Drumul spre piata principala trece prin M and A

Arobs incheie primul trimestru al anului 2023 cu o cifra de afaceri de peste doua ori mai mare comparativ cu T1 2022, dar cu un profit net in scadere cu 16%, ca rezultat al majorarii cheltuielilor operationale cu 164%, pe fondul expansiunii accelerate prin M and A.

Era papusilor Barbie apune: nu mai sunt pe placul copiilor sau nu mai au parintii bani? ANALIZA

Vanzarile de papusi Barbie au scazut dramatic in primul trimestru din 2023, cu 40%, ceea ce inseamna fie ca nu mai sunt pe placul copiilor, fie ca sunt prea scumpe pentru buzunarele parintilor.

UNIQA a inregistrat vanzari de peste 15,2 milioane euro in primul trimestru 2023

Primele trei luni din 2023 au marcat o evolutie buna pentru UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata.

Turismul din Romania si-a revenit: cat de bine stam in topul mondial

Din fericire pentru tara noastra, se pare ca ne-am recapatat dominatia in topul mondial, din punct de vedere al turismului. Spre exemplu, in primul trimestru al anului 2023, Mauritius,.

AROBS isi dubleaza veniturile si cifra de afaceri in primul trimestru din 2023

AROBS Transilvania Software BVB: AROBS), cea mai mare companie de tehnologie listata la Bursa de Valori Bucuresti, raporteaza venituri din exploatare la nivel consolidat de 133,2 milioane de lei in primul trimestru din 2023, o crestere cu 113% fata de aceeasi perioada a anului trecut, o cifra de afaceri de 131,3 milioane de lei, o apreciere cu 113%, EBITDA normalizata de 25,5 milioane de lei, o crestere cu 18%, si un profit net normalizat de 19,3 milioane de lei, o crestere cu 13%.

AROBS raporteaza venituri de 133,2 milioane de lei in primul trimestru din 2023

AROBS Transilvania Software BVB: AROBS), cea mai mare companie de tehnologie listata la Bursa de Valori Bucuresti, raporteaza venituri din exploatare la nivel consolidat de 133,2 milioane de lei in primul trimestru din 2023, o crestere cu 113% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Veniturile grupului Ariston au crescut cu 37,6% in primul trimestru din 2023

Grupul Ariston a inregistrat venituri nete de 760 de milioane de euro, insumand o crestere globala de 37,6% in comparatie cu primul trimestru al anului 2022.

Piata de birouri in primele trei luni din 2023: Bucurestiul atrage trei sferturi din cerere, urmat de Timisoara, Iasi si Cluj-Napoca

Cea mai mare piata de birouri moderne a fost in Bucuresti, unde companiile au inchiriat 75% din totalul spatiilor de birouri tranzactionate, in primul trimestru al anului, conform unui studiu realizat de Fortim Trusted Advisors, membra a Aliantei BNP Paribas Real Estate. Restul tranzactiilor office s-au inregistrat in Timisoara, Iasi si Cluj Napoca.

Piata de birouri in primele trei luni din 2023: Bucurestiul atrage trei sferturi din cerere, urmat de Timisoara, Iasi si Cluj-Napoca

Cea mai mare piata de birouri moderne a fost in Bucuresti, unde companiile au inchiriat 75% din totalul spatiilor de birouri tranzactionate, in primul trimestru al anului, conform unui studiu realizat de Fortim Trusted Advisors, membra a Aliantei BNP Paribas Real Estate. Restul tranzactiilor office s-au inregistrat in Timisoara, Iasi si Cluj Napoca.

certSIGN: 24,5 milioane de lei si un profit net de 2,9 milioane de lei in primul trimestru din 2023

CertSIGN, companie romaneasca de IT and C si un important producator si dezvoltator de solutii criptografice din Romania, raporteaza o cifra de afaceri consolidata de 24,5 milioane de lei in primul trimestru din 2023, o crestere cu 52% fata de aceeasi perioada a anului trecut, EBITDA de 6,1 milioane de lei, +130%, si un profit net de 2,9 milioane de lei, o apreciere cu 257% comparativ cu primele trei luni din 2022.

Dobanzile fixe ale creditelor ipotecare au scazut cu 17%

Incepand cu al doilea trimestru al anului 2023 bancile au conceput oferte de creditare din ce in ce mai competitive, ajungand sa scada dobanzile fixe ale creditelor ipotecare cu mai mult de 17%.

Masina Laudata de Elon Musk, Tesla Model Y, devine cea mai bine vanduta masina din lume

Tesla Model Y domina clasamentul vanzarilor de vehicule noi la nivel mondial in primul trimestru al anului 2023 si detroneaza Toyota Corolla. Tesla Model Y a fost adus pe piata in 2020 Renumit pentru previziunile sale uneori hazardate, miliardarul american starnise circumspectia interlocutorilor sai atunci cand a anuntat, vara trecuta, ca SUV-ul electric Model Y urma sa devina cea mai bine vanduta masina din lume in 2023, in fata imbatabilei Toyota Corolla .

Afaceri si profit in scadere pentru iHunt Technology, in primul trimestru

Trendul descrescator al pietei globale de telefoane inteligente a continuat si in prima parte a anului 2023, dupa cateva trimestre de declin, se arata in raportul companiei * Depreciere de 6,54% pentru titlurile HUNT, in ultima sedinta bursiera a saptamanii trecute.

PPC a inregistrat profit net de 51,1 milioane de euro in primul trimestru 2023

Grupul PPC a inregistrat, in primul trimestru al anului, o crestere a profitabilitatii operationale, pe fondul diminuarii cheltuielilor operationale si in principal a achizitiilor de energie, gaze naturale si a cheltuielilor cu emisiile de CO2.

Xiaomi a vandut 30 de milioane de telefoane in primul trimestru si a atins 600 de milioane de utilizatori activi

Xiaomi, cunoscutul producator chinez de telefoane, a publicat raportul financiar pentru primul trimestru din 2023, si cifrele arata promitator pentru companie. in perioada ianuarie martie 2023, Xiaomi a avut 594,8 milioane de utilizatori activi lunar, iar pana la publicarea anuntului, a reusit sa ajunga la 600 de milioane. Divizia de smartphone-uri a generat venituri .

Scaderea comertului global a continuat, in primul trimestru din 2023

Volumul comertului global si-a temperat scaderea trimestriala in T1 2023, pana la 0,9%, dupa un declin de 2% in T4 2022, conform ultimului raport World Trade Monitor al institutului olandez CPB www. cpb. nl).

Economia Germaniei a intrat in recesiune

Cea mai mare economie a Europei a intrat in recesiune, dupa o contractie peste asteptari in primul trimestru din 2023.

EToro: NVIDIA raporteaza venituri cu 20% mai mari in primul trimestru din 2023

Josh Gilbert, analist de piata la eToro, a declarat: Pentru Nvidia nu a existat prea mult spatiu pentru erori in acest trimestru, au primit mesajul. Castigurile din primul trimestru au fost sustinute in principal de veniturile din sectorul de Data Center, care au inregistrat un salt de 14%, ajutand firma sa compenseze performantele slabe din segmentul sau de jocuri.

Germania a intrat oficial in recesiune, dupa primele trei luni ale acestui an

Economia germana s-a contractat usor in primul trimestru al anului 2023 comparativ cu precedentele trei luni, intrand astfel in recesiune, arata, joi, date biroului de statistica.

Motorul economic al UE a intrat in recesiune: Sub povara unei inflatii imense, consumatorul german a cazut in genunchi, tragand dupa el intreaga economie

Economia germana s-a contractat usor in primul trimestru din 2023, comparativ cu precedentele trei luni, intrand astfel in recesiune, arata datele publicate joi de biroul de statistica, transmite Reuters.

actualitate, 12:46

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1478 seconds )