Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trimestru 2024

Libnet Ro
ING Bank Romania - profit net de 347 milioane lei, in primele trei luni ale anului

ING Bank Romania - profit net de 347 milioane lei, in primele trei luni ale anului

ING Bank Romania si-a continuat traiectoria de crestere in primul trimestru din 2024, raportand venituri de 877 milioane lei si active totale de 71,4 miliarde lei, in crestere cu 11,3%, respectiv cu 14,1% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Profitul net raportat este de 347 milioane lei, cu 1% mai mare decat T12023.

TradeVille: Actiunea Nvidia - la peste 1.000 de dolari, pentru prima data in istorie

Nvidia Corp. a incheiat primul trimestru fiscal incheiat pe 28 aprilie 2024) cu rezultate peste asteptari, din nou, sugerand ca cererea pentru cipurile AI ramane robusta.

Comertul international a incheiat primul trimestru cu o scadere

Volumul comertului global a scazut cu o rata anuala de 0,8% in martie 2024, dupa un avans de 2,1% in luna precedenta, conform ultimului raport World Trade Monitor al institutului olandez CPB vezi graficul). Scaderea lunara a fost de 0,6%, dupa o crestere de 1,6% in luna anterioara.

Romanii au cumparat medicamente de 7 miliarde euro in primul trimestru din 2024

Romanii au cumparat medicamente de 7 miliarde de euro doar in primul trimestru al acestui an,cu peste 13% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, anuntaAsociatiaRomane a Producatorilor Internationali de Medicamente.

Direct Pharma Logistics incheie primul trimestru din 2024 cu o cifra de afaceri de11.1 milioane de euro

Grupul de companii farmaceutice Direct Pharma Logistics, format din Direct Pharma Logistics, Pharmalink si Farmatop, dedicat implementarii inovatiilor pe piata medicala si imbunatatirii vietii pacientilor, si-a depasit obiectivele propuse pentru primul trimestru al anului 2024 si isi propune noi obiective ambitioase pentru viitor.

Profitul net ajustat al Xiaomi se dubleaza in primul trimestru si ajunge la 6,5 miliarde RMB

Corporatia Xiaomi Xiaomi sau Grupul; cod bursier: 1810), o companie de electronice de consum si productie inteligenta cu smartphone-uri si hardware inteligent conectate printr-o platforma Internet of Things IoT), si-a anuntat rezultatele neauditate consolidate pentru cele trei luni incheiate la 31 martie 2024 Perioada sau Trimestrul 1), cu venituri trimestriale care inregistreaza o crestere anuala de doua cifre YoY) timp de doua trimestre consecutive.

Bento raporteaza venituri din exploatare de 25,6 milioane de lei si un profit net de 6,8 milioane de lei in primul trimestru din 2024

2B Intelligent Soft Bento, Intellectually Curious, BVB: BENTO), companie antreprenoriala romaneasca, specializata in dezvoltarea si implementarea de solutii software si furnizarea de servicii de infrastructura IT si Cloud, raporteaza venituri din exploatare de 25,6 milioane de lei in primul trimestru din 2024, o crestere cu 201% comparativ cu T1 2023 si un profit net de 6,8 milioane de lei, o apreciere cu 714% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Deficitul bugetar, la un nivel record inca din primul trimestru din 2024. Cifrele contrazic declaratiile alesilor

In lupta pentru putere si fotolii calde, politicienii nostri evita sa mai vorbeasca despre realitatile care din pacate nu-i fac nici populari si nici credibili.

Grecia a facut aproape 1 miliard de euro din turism in doar 3 luni

Turismul elen s-a bucurat de un avans semnificativ in primul trimestru din 2024, comparativ cu primele trei luni ale anului record 2023, arata datele publicate de Banca Centrala a Greciei, informeaza publicatia Ekathimerini, citata de Agerpres.

Grecia: Sosirile turistilor straini au urcat cu aproape 25%, in primul trimestru al anului

Turismul elen s-a bucurat de un avans semnificativ in primul trimestru din 2024, comparativ cu primele trei luni ale anului record 2023, arata datele publicate de Banca Centrala a Greciei.

TradeVille: Meta Estate Trust planuieste noi investitii

Meta Estate Trust SA a raportat rezultate financiare solide in primul trimestru din 2024, cu venituri de 7,25 milioane de lei si un profit net de 1,99 milioane de lei, marcand o crestere semnificativa fata de anul anterior.

Simtel inregistreaza o triplare a profitului net la nivel consolidat in primul trimestrul 2024

Simtel Team BVB: SMTL), companie romaneasca de inginerie si tehnologie listata pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti, raporteaza, la nivel consolidat, venituri operationale de 45,9 milioane de lei in primul trimestru din 2024, in scadere cu 30% fata de aceeasi perioada a anului trecut si un profit net de 5 milioane de lei, o apreciere cu 199% comparativ cu primele trei luni din 2023.

Turismul din Romania a inregistrat cresteri semnificative, in primele luni din 2024 |Top 10 cele mai vizitate judete

Datele statisticile arata ca turismul din Romania a inregistrat cresteri semnificative in primul trimestru al anului 2024. INS a realizat un top 10 al celor mai vizitate judete din tara.

Mai cade un mit: taxa pe cifra de afaceri impusa de PSD n-a impiedicat bancile sa faca profituri record

Pachetul de masuri fiscale din zona financiar-contabila asumat de Guvernul Marcel Ciolacu Guvernul condus de Marcel Ciolacu, incluzand taxa pe cifra de afaceri a bancilor, nu a afectat performanta acestora. Datele aferente primului trimestru din 2024 arata ca institutiile amintite au inregistrat cresteri raportate la aceeasi perioada din 2023, in contextul in care anul trecut a fost unul record pentru acest sector.

Cele mai vizitate judete ale Romaniei in primul trimestru din 2024. Cresteri semnificative, dar si scaderi neasteptate

Statisticile arata ca turismul din Romania a inregistrat cresteri semnificative in primul trimestru al anului 2024. Daca in unele judete au fost inregistrate cifre impresionante, in alte zone ale tarii au fost inregistrate scaderi neasteptate.

Momeala facturilor a fost arma preferata de hackeri in primul trimestru din 2024

Infractorii cibernetici se bazeaza pe redirectionari deschise, pe momeli de facturi restante si pe tehnici de tip Living-off-the-Land LotL) pentru a trece de sistemele de securitate.

Colliers: Tranzactii de 202 milioane euro pe piata de investitii imobiliare din Romania, in primul trimestru al anului

Primul trimestru din 2024 s-a incheiat cu investitii imobiliare in valoare totala de 202 milioane de euro in Romania, in crestere cu 69% fata de primele trei luni din 2023, tranzactiile in segmentul retail reprezentand aproximativ doua treimi din volum.

Romania, cea mai mare crestere a investitiilor imobiliare din Europa Centrala si de Est

Piata romaneasca de investitii imobiliare a incheiat primul trimestru din 2024 cu tranzactii de 202 milioane de euro, inregistrand cea mai mare crestere a activitatii tranzactionale din ECE.

Romania, cea mai mare crestere a investitiilor imobiliare in Europa Centrala si de Est la inceput de 2024

Primul trimestru din 2024 s-a incheiat cu investitii imobiliare in valoare totala de 202 milioane de euro in Romania, in crestere cu 69% fata de primele trei luni din 2023, tranzactiile in segmentul retail reprezentand aproximativ doua treimi din.

tbi bank raporteaza o crestere de 40% a profitului in primul trimestru din 2024

Tbi bank a obtinut un profit net de 11,3 milioane euro in primul trimestru din acest an, arata rezultatele financiare consolidate neauditate - cu aproape 40% mai mult decat profitul de 8,2 milioane de euro raportat in aceeasi perioada a anului trecut.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )