Libnet.ro
UNICEF

19:31

Trimiterea Tancuri

Libnet Ro
Presedintele Croatiei, tara NATO, condamna trimiterea de arme letale in Ucraina. Zoran Milanovic: Prelungeste razboiul. Care este scopul? Dezintegrarea Rusiei, schimbarea guvernului?

Presedintele Croatiei, tara NATO, condamna trimiterea de arme letale in Ucraina. Zoran Milanovic: Prelungeste razboiul. Care este scopul? Dezintegrarea Rusiei, schimbarea guvernului?

Presedintele croat Zoran Milanovic a criticat natiunile occidentale pentru decizia de trimite Ucrainei tancuri si alte arme in campania de aparare impotriva fortelor invadatoare ruse, spunand ca aceste livrari nu vor face decat sa prelungeasca razboiul, transmite The Guardian. Presedintele croat Zoran Milanovic condamna trimiterea de arme letale in Ucraina.

Germania: Lidera partidului cancelarului Scholz nu exclude trimiterea de avioane de lupta Ucrainei

In urma deciziei Germaniei de a livra tancuri Ucrainei, lidera Partidului Social-Democrat german SPD), aflat la guvernare, nu a exclus in mod explicit sustinerea Ucrainei cu avioane de lupta, scrie duminica dpa.

Germania: Lidera SPD, partidul cancelarului Scholz, nu exclude trimiterea de avioane de lupta Ucrainei

In urma deciziei Germaniei de a livra tancuri Ucrainei, lidera Partidului Social-Democrat german SPD), aflat la guvernare, nu a exclus in mod explicit sustinerea Ucrainei cu avioane de lupta, scrie duminica agentia germana DPA, preluata de Agerpres.

Lidera partidului cancelarului Scholz nu exclude trimiterea de avioane de lupta Ucrainei

In urma deciziei Germaniei de a livra tancuri Ucrainei, lidera Partidului Social-Democrat german SPD), aflat la guvernare, nu a exclus in mod explicit sustinerea Ucrainei cu avioane de lupta.

Germania exclude trimiterea de avioane de lupta Ucrainei

Discutia de a furniza Ucrainei avioane de lupta F-16 s-a reaprins dupa ce SUA si tarile europene au decis sa furnizeze Ucrainei tancuri de lupta principale, potrivit Kyiv Independent.

Presedintele Croatiei, noi declaratii controversate: Nu noi suntem in razboi cu Rusia, America este, noi suntem doar pioni

Trimiterea unor tancuri occidentale in Ucraina va prelungi razboiul acestei tari cu Rusia, iar daca Washingtonul si Moscova nu ajung la un acord, al treilea razboi mondial va incepe, a afirmat presedintele Croatiei, Zoran Milanovic, care a ironizat totodata declaratia sefei diplomatiei germane, Annalena Baerbock, despre un razboi impotriva Rusiei al aliatilor occidentali.

Presedintele Croatiei: Razboiul din Ucraina se va incheia cand SUA si Rusia vor ajunge la un acord

Trimiterea unor tancuri occidentale in Ucraina va prelungi razboiul acestei tari cu Rusia, iar daca Washingtonul si Moscova nu ajung la un acord, al treilea razboi mondial va incepe, a declarat presedintele Croatiei, Zoran Milanovic, care a ironizat.

inarmarea Ucrainei. Dupa tancuri, avioane de lupta si rachete cu raza lunga?

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski le-a cerut aliatilor sai occidentali rachete cu raza lunga de actiune, precum si avioane de lupta, dupa unda verde de la Washington si Berlin pentru trimiterea de tancuri grele Kievului.

Donald Trump, impotriva trimiterii de tancuri Ucrainei: Urmeaza armele nucleare

Fostul presedinte american Donald Trump nu este de acord cu trimiterea unor tancuri Ucrainei, afirmand ca vor urma armele nucleare, Fostul presedinte al SUA a facut un apel la incheierea razboiului. Donald Trump nu este de acord cu trimiterea tancurilor in Ucraina iNTAI VIN TANCURILE, APOI ARMELE NUCLEARE. Opriti acest razboi nebunesc, ACUM. Atat de usor de facut, a transmis fostul presedinte republican pe Truth Social, reteaua de socializare pe care a lansat-o in octombrie 2021.

Politico: Aliatii occidentali discuta despre trimiterea unor avioane de lupta Ucrainei

Pentru Ucraina eforturile de a-si asigura cat mai multe tancuri occidentale abia a inceput, insa mai multi diplomati si lideri militari au confirmat pentru Politico ca in cadrul aliatilor Kievului se discuta si posibilitatea trimiterii unor avioane militare fortelor ucrainene.

Kremlinul acuza Washingtonul ca este implicat direct in razboiul din Ucraina: Vedem ca acest lucru este in crestere

Dmitrii Peskov, purtatorul de cuvant al presedintelui rus, Vladimir Putin, a sustinut ca, in opinia Moscovei, livrarea de tancuri grele catre Ucraina reprezinta o implicare directa a Occidentului in razboi. Kremlinul, nemultumit de implicarea occidentului in razboi Exista declaratii constante din capitalele europene si de la Washington ca trimiterea de diverse sisteme de armament, inclusiv tancuri, in Ucraina nu inseamna in niciun caz implicarea acestor tari sau a Aliantei in ostilitatile care au loc in Ucraina. Suntem cu acest lucru Suntem categoric in dezacord, a precizat Peskov, citat de BBC.

Zelenski cere Occidentului rachete cu raza lunga si avioane de lupta: Viteza si volumul sunt cheia

Volodimir Zelenski cere aliatilor sai occidentali rachete cu raza lunga de actiune, precum si avioane de lupta, dupa ce s-a dat unda verde de la Washington si Berlin pentru trimiterea de tancuri grele Kievului.

UCRAINA: Dupa tancuri, Zelenski cere tarilor occidentale rachete cu raza lunga si avioane de lupta

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski le-a cerut ieri aliatilor sai occidentali rachete cu raza lunga de actiune, precum si avioane de lupta, dupa unda verde de la Washington si Berlin pentru trimiterea de tancuri grele Kievului la capatul unor discutii acerbe.

Joe Biden: Trimiterea tancurilor pentru Ucraina nu reprezinta o amenintare ofensiva pentru Rusia. Daca trupele ruse s-ar intoarce in tara lor, razboiul s-ar incheia astazi

Presedintele american Joe Biden sustine ca trimiterea de tancuri occidentale pentru Ucraina nu reprezinta nicio amenintare ofensiva la adresa Rusiei, iar sprijinul Vestului pentru Kiev este menit sa ajute Ucraina sa apere si sa protejeze pamantul ucrainean, transmite The Guardian. Joe Biden: Daca trupele ruse s-ar intoarce in Rusia, razboiul din Ucraina s-ar incheia astazi .

Joe Biden anunta ca SUA trimit tancuri Abrams in Ucraina |Cu cateva ore inainte, Germania a aprobat trimiterea de tancuri Leopard 2

Presedintele american Joe Biden a anuntat, miercuri, de la Casa Alba, trimiterea a 31 de tancuri Abrams in Ucraina.

LIVE UPDATE Germania aproba livrarile de tancuri Leopard pentru Ucraina. Declaratiile cancelarului german

Cancelarul german Olaf Scholz anunta decizii care ar putea schimba soarta razboiului din Ucraina. Guvernul german a anuntat miercuri ca va livra Ucrainei tancurile sale Leopard 2, depasind indoielile cu privire la trimiterea acestui armament greu despre care Kievul spune ca este crucial pentru a face fata invaziei ruse si pe care Moscova il considera .

Germania aproba livrarile de tancuri Leopard 2 pentru sustinerea armatei ucrainene

Guvernul german a anuntat miercuri ca va livra Ucrainei tancuri Leopard 2, depasind astfel indoielile cu privire la trimiterea acestui armament greu despre care conducerea de la Kiev spune ca este crucial pentru a face fata invaziei ruse.

Guvernul Germaniei a confirmat ca va trimite tancuri Leopard 2 in Ucraina |Opozitia: Risca sa conduca la o catastrofa

Guvernul Germaniei a decis trimiterea unui numar mic de tancuri in Ucraina si va autoriza livrarea de vehicule blindate de fabricatie germana de catre natiuni aliate.

Germania a cedat si a aprobat trimiterea tancurilor Leopard in Ucraina |Radu Tudor: SUA vor anunta transferul de tancuri Abrams

Germania si-a dat acordul pentru trimiterea de tancuri Leopard 2 in Germania, transmite Antena 3 CNN.

Der Spiegel: Guvernul Germaniei va trimite un numar mic de tancuri Leopard in Ucraina |Opozitia: Risca sa conduca la o catastrofa

Guvernul Germaniei a decis trimiterea unui numar mic de tancuri in Ucraina si va autoriza livrarea de vehicule blindate de fabricatie germana de catre natiuni aliate, afirma oficiali politici de la Berlin, sub protectia anonimatului.

actualitate, 19:31

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1608 seconds )