Libnet.ro
carturesti.ro

17:15

Troleibuz, blocat intr-o gura de canal la Piata Operei din Bucuresti

B1 TV B1 TV,
Troleibuz, blocat intr-o gura de canal la Piata Operei din Bucuresti

Un troleibuz de pe linia 69, care se deplasa spre Baicului, a ramas blocat cu roata din spate in zona Eroilor din Capitala. Incidentul a avut loc in jurul orei 16:30, o ora de varf,iar . continuă pe B1 TV

evomag.ro

Troleibuz blocat intr-o gura de canal, in mijlocul Capitalei

Un troleibuz a ramas blocat intr-o gura de canal, in mijlocul strazii, la Piata Operei din Bucuresti. Masina de mari dimensiuni a provocat haos in traficul si asa aglomerat al Capitalei dupa ce una dintre rotile sale a ramas blocata intr-un canal care era acoperit cu scanduri din lemn, pe banda a doua a soselei.

VIDEO A VII-a editie iMapp Bucharest se va desfasura, sambata, 18 septembrie, in Piata Constitutiei din Capitala Proiectii spectaculoase pe Palatul Parlamentului

Cel mai mare eveniment de new media art din Romania si in top 3 concursuri de video mapping la nivel international, IMAPP BUCHAREST WINNERS LEAGUE, are loc sambata, 18 septembrie 2021, in Piata Constitutiei. Intrarea este libera, iar accesul se face incepand cu ora 17:00. Sase echipe internationale, premiate la festivaluri de renume din Germania, Japonia, Romania, Statele Unite ale Americii, Ucraina si Ungaria isi vor disputa titlul iMapp Bucharest 2021 - Winners League. Lucrarile artistice ale echipelor participante vor fi redate pe cea mai mare suprafata de proiectie din lume fatada Palatului Parlamentului de 23. 000 mp.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )