Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Troleibuze Tramvaie

Libnet Ro
Ciolacu, catre primarul Capitalei: Cel mai bine sa isi dea demisia. E depasit total de aceasta functie

Ciolacu, catre primarul Capitalei: Cel mai bine sa isi dea demisia. E depasit total de aceasta functie

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu a raspuns acuzatiilor lansate de primarul Capitalei, Nicusor Dan, potrivit caruia PSD ca se afla in spatele deciziei ANPC de a opri 80 de autobuze, troleibuze si tramvaie ale STB. Liderul social-democratilor afirma ca primarul este depasit de functia pe care o are si ca cel mai bine ar fi sa isi depuna demisia. Scapa si bucurestenii si Nicusor Dan de o tortura, a afirmat liderul PSD.

ANPC a retras din circulatie peste 80 de autobuze, tramvaie si troleibuze ale STB

ANPC a anuntat ca a verificat, luni, conditiile in care Societatea de Transport Bucuresti, care se afla in administrarea Primariei Capitalei, a indeplinit criteriile de circulatie impuse de comisari in urma controlului, care are in vedere conditiile de desfasurare a transportului comun din capitala. in urma controlului, ANPC a constatat ca multe dintre mijloacele de transport erau vechi si extrem de murdare. Peste 700 de verificari din partea ANPC Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor au efectuat controale la Socitatea de Transport Bucuresti. in urma controalelor si verificarilor a peste 700 de autobuze, troleibuze si tramvaie, inspectorii au scos temporar din circulatie peste 80 dintre acestea. Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor Regiunea Bucuresti-Ilfov a inceput, luni, o actiune de verificare a metodelor in care Societatea de Transport Bucuresti care se afla in administrarea Primariei Capitalei. Aceasta actiune a ajutat la efectuarea masurilor propuse de comisari in urma controlului care a urmarit conditiile de desfasurare a transportului comun din capitala. in urma controalelor, echipajul de control a gasit in mijloacele de transport in comun resturi alimentare, praf in strat gros, rugina, respectiv geamuri neigienizate. De asemenea, au fost depistate abateri in ceea ce priveste igienizarea si lipirea linoleumului sau infiletarea suruburilor slabite, conform ANPC. Cerem scuze bucurestenilor! La ei ne gandim atunci cand actionam! Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Horia Constantinescu a specificat ca aceste actiuni sunt efectuale pentru binele bucurestenilor. Cerem scuze bucurestenilor! La ei ne gandim atunci cand actionam! Pentru a redresa STB, trebuie curaj, proiecte si predictibilitate. Este totul vechi! Dar de ce este si murdar? Poate fi si distrus, dar nu are logica sa nu repari! Si tot asa! Mopuri, substante si oameni prea putini. Suntem urmariti de neputinta unor capetenii inutile! Comisarii CRPCR Bucuresti-Ilfov au efectuat 15 actiuni de control prin care au controlat 514 autobuze. in urma acestor efectuari, au fost oprite din circulatie temporar, pana cand problemele descoperite vor fi rezolvate 61 de autobuze, 4 troleibuze, din totalul de 74 care au fost verificate, respectiv 18 tramvaie dintr-un total de 176 verificate. Toate mijloacele de transport care au fost scoase din circulatie, vor putea fi puse in functiune din nou dupa ce se vor remedia abaterilor constatate, potrivit Digi24. ro.

Controale ANPC la STB. Neregulile descoperite in mijoacele de transport in comun din Bucuresti

Comisarii ANPC au facut, luni un control la STB, in urma caruia 80 de autobuze, troleibuze si tramvaie ale STB au fost retrase temporar din circulatie.

Peste 80 de vehicule ale STB, oprite temporar de la utilizare de catre ANPC

ACTUALIZARE - Nicusor Dan: ANPC a devenit noua bata a PSD in Bucuresti --- Peste 80 de autobuze, troleibuze si tramvaie ale Societatii de Transport Bucuresti STB) au fost oprite temporar de la utilizare de catre comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), fiind descoperite mai multe nereguli, printre care geamuri sparte, podea infundata, scaune deteriorate, manere lipsa.

Autobuze, troleibuze si tramvaie STB oprite temporar dupa un control ANPC. Nereguli descoperite

Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor Regiunea CRPCR)Bucuresti-Ilfov a efectuat, pe 9 mai 2022, o procedura de verificare a modului in care Societatea de Transport Bucuresti STB), aflata in administrarea Primariei Capitalei, a aplicatmasurile dispuse de comisari in urma anteriorului control.

Autobuze, troleibuze si tramvaie STB, oprite in depouri de inspectorii ANPC: Puneau in pericol sanatatea oamenilor

Autobuzele, troleibuzele si tramvaiele STB au fost verificate de inspectorii de la Protectia Consumatorilor, la ora 3,30 a zilei de miercuri, in depourile din Bucuresti, ANPC oprind in depouri pe cele care puteau pune in pericol sau afecta sanatatea oamenilor.

NICUSOR DAN: Nicusor Dan: Am inceput cu 20% autobuze, troleibuze, tramvaie in traseu si am sfarsit-o cu aproape 40%

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca, daca de dimineata erau cam 20% autobuze, troleibuze, tramvaie in traseu, la finalul zilei sunt aproape 40%.

watchshop.ro

Greva angajatilor STB s-a incheiat. Aproape 1.300 de autobuze, troleibuze si tramvaie au iesit marti pe trasee in Bucuresti - VIDEO

Salariatii Societatii de Transport Bucuresti au decis suspendarea grevei dupa cinci zile, autobuzele, troleibuzele si tramvaiele au iesit marti dimineata pe traseele din Capitala, au transmis sindicatul si conducerea STB. 22 Cate solicitari de angajare a primit STB dupa anuntul dat de conducere in timpul grevei11. 47 Liderul sindical de la STB Vasile Petrariu, audiat la Politie08. 49 Nicusor Dan: Discutiile vor continua pentru ca lucrurile de la STB sa se imbunatateasca in limitele posibilului, in functie de bugetele disponibile. Multumesc tuturor celor care s-au implicat in rezolvarea crizei.

Nicusor Dan: Am inceput cu 20% autobuze, troleibuze, tramvaie in traseu si am sfarsit-o cu aproape 40% Sper sa existe decizia rationala in urma discutiei care are loc in seara asta, astfel incat greva sa se opreasca incepand cu maine

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca, daca de dimineata erau cam 20% autobuze, troleibuze, tramvaie in traseu, la finalul zilei sunt aproape 40%. Deci sunt tot mai multi soferi si vatmani care inteleg ca aceasta aventura trebuie sa se sfarseasca. Eu sper sa existe decizia rationala in urma discutiei care are loc in seara asta, astfel incat greva sa se opreasca incepand cu maine, spune el.

Negocieri Consiliul de Administratie STB sindicate, luni seara, la Primaria Capitalei. 34% din tramvaie, autobuze si troleibuze sunt in trafic

Consiliul de Administratie al Societatii de Transport Bucuresti STB) si sindicatele vor negocia de la orele 18. 00 si 20. 00, la Primaria Generala a Capitalei. Luni, la ora 16. 00, doar 34% dintre tramvaiele, autobuzele si troleibuzele .

Anunturile facute de directorul STB: Notificari catre angajati, plangeri penale si angajari de soferi care sa-i inlocuiasca pe grevisti

Directorul STB, Adrian Crit, a declarat luni ca, in conditiile grevei din transportul public din Bucuresti, a notificat soferii si vatmanii privind indatoririle lor, au fost depuse plangeri penale si s-a dat anunt pentru angajarea de soferi. Greva de la STB continua si luni, doar o cincime dintre tramvaie, troleibuze si autobuze au iesit pe trasee Lider sindical: Maine vor fi si mai putini soferi si vatmani pe traseu - 10%Anuntul de angajare postat de STB: Ce conditii trebuie sa indeplineasca cei care vor sa fie soferi de autobuz in locul grevistilor.

Greva de la STB continua si luni. O mica parte din tramvaie, troleibuze si autobuze au iesit pe trasee Lider sindical: Maine vor fi si mai putini soferi si vatmani pe traseu - 10% Noi discutii sindicate-conducere luni seara

Greva STB continua si luni, pentru a cincea zi la rand, cand doar aproximativ o cincime dintre mijloacele de transport public au iesit pe trasee, dimineata, ceilalti soferi si vatmani continuand prrotestul. Liderul sindical Vasile Petrariu a amenintat ca marti, in zi lucratoare, vor fi si mai putini soferi si vatmani pe traseu daca directorul STB nu demisioneaza. Adrian Crit, directorul STB, a spus ca situatia financiara a societatii este grav afectata in urma celor cinci zile de greva, in conditiile in care zi de zi s-au pierdut 4,8 milioane de lei prin neefectuarea prestatiilor. ---------------23:00 Reprezentantii Consiliul de Administratie accepta ca nu au ajuns la un consens cu sindicatele. Nu se stie daca greva va continua si nu s-a stabilit data pentru o noua runde de discutii22:47 Sindicalistii STB, nemultumiti de modul in care s-au purtat negocierile, dau de inteles ca nu renunta la greva: Le vom transmite angajatilor si ei vor decide19. 30 ISU Bucuresti, puncte de lucru pentru situatiile care ar putea aparea in statiile de metrou supraglomerate din cauza grevei STB19. 00 Prefectura Capitalei: Fortele de ordine vor interveni ferm impotriva intimidarii angajatilor STB16. 35 Conform datelor obtinute de HotNews. ro, la ora 16. 00 erau pe traseu 261 de vehicule, adica 34% din totalul programat14. 30 Sunt pe traseu 181 de mijloace de transport, dintr-un total programat de 76212. 52 Directorul STB, Adrian Crit a declarat ca a sunat la 11210. 45 Conditiile pentru cei care vor sa fie soferi de autobuz in locul grevistilor10. 15 Directorulul STB anunta plangeri penale si angajari de soferi in locul grevistilor09. 38 Liderul sindicatului STB spune ca isi va da demisia din functia de consilier PSD09. 10 Lider sindical: Marti vor fi si mai putini soferi si vatmani pe traseu 10%09. 01 Conducerea STB conditioneaza o intalnire cu sindicalistii de reluarea lucrului.

Conducerea STB solicita in continuare angajatilor sa-si reia activitatea si sa-si indeplineasca obligatiile de serviciu

Conducerea Societatii de Transport Bucuresti solicita in continuare angajatilor sa-si reia activitatea si sa-si indeplineasca obligatiile de serviciu si anunta ca 25% din parcul auto se afla in trafic, respectiv 82 de tramvaie din 181, 65 de troleibuze din 86 si 15 autobuze din 460.

A patra zi de greva a Societatii de Transport Bucuresti. O parte dintre tramvaie si troleibuze au reluat activitatea

Duminica este a patra zi consecutiva in care angajatii STB fac greva si refuza sa puna in functiune transportul in comun de suprafata. 90 de tramvaie si 70 de troleibuze si-au reluat activitatea duminica dimineata, .

carturesti.ro

Cat castiga soferii de autobuze, troleibuze si tramvaie de la STB

Traficul a fost paralizat in Bucuresti de greva angajatilor de la STB,care reclama salariile mici. Luna trecuta, un sofer de autobuz a castigat intre 2. 694 lei si 7. 801 lei net.

Greva STB. Decizia Tribunalului Bucuresti in acest caz

Ora 16. 00: Tribunal a decis ca greva este ilegala si ca activitatea angajatilor trebuie reluata de indata. De la ora 14. 00, Tribunalul Bucuresti analizeaza cererea Societatii de Transport Bucuresti STB) privind suspendarea grevei declansate joi de soferii de autobuze, troleibuze si tramvaie din Capitala. in acelasi timp, tot la Tribunalul Bucuresti se judeca o alta .

Greva STB. Este asteptata decizia Tribunalului Bucuresti in acest caz

De la ora 14. 00, Tribunalul Bucuresti analizeaza cererea Societatii de Transport Bucuresti STB) privind suspendarea grevei declansate joi de soferii de autobuze, troleibuze si tramvaie din Capitala. in acelasi timp, tot la Tribunalul Bucuresti se judeca o alta solicitare depusa tot de STB prin care se cere constatarea nelegalitatii grevei. Acest dosar va ajunge pe .

EXCLUSIV Cat castiga soferii de autobuze, troleibuze si tramvaie de la STB

In 2021, societatea de transport public din Bucuresti STB) a avut un buget de 1,2 miliarde lei, din care aproximativ 928 de milioane de lei s-au dus pe salariile celor circa 11. 200 de angajati. Soferii de autobuze, troleibuze si tramvaie sunt insa putin peste 4. 500, restul fiind personal auxiliar precum mecanici sau vanzatori de bilete. Un sofer de autobuz castiga pana la 7. 800 de lei, potrivit datelor obtinute de HotNew. ro, iar unul de troleibuz, pana la 8. 000 de lei. Se adauga si tichete de masa. Aceste date nu includ primele.

Greva generala la STB. Bucurestiul e paralizat. Aglomeratie infernala pe strazi. Metroul nu mai face fata

E greva generala la STB. Transportul public de suprafata din Bucuresti este paralizat, joi dimineata, din cauza unui protest spontan al angajatilor STB. 1450 de autobuze, troleibuze si tramvaie au ramas in depouri si autobaze. UPDATE: in aceasta dimineata, prefectul Municipiului Bucuresti, in virtutea atributiilor legale, privind respectarea ordinii publice si mentinerea climatului de pace .

Greva generala in transportul public din Bucuresti. Autobuzele, troleibuzele si tramvaiele STB au ramas in depouri Ce vor sindicalistii si ce spune conducerea societatii Nicusor Dan: O actiune foarte grava, orchestrata de sindicat

Angajatii STB, societatea de transport public din Bucuresti, au intrat joi dimineata in greva generala, sindicalistii spunand ca revendicarile lor privind cresterile salariale nu au fost solutionate. Directorul societatii de transport din Capitala a replicat ca salariul mediu brut este de 7. 000 de lei, i-a acuzat pe sindicalisti de actiuni ilegale si a vorbit despre furturi de combustibil si de probleme cu comenzile de piese. La randul sau, primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca greva este una ilegala, orchestrata de sindicatul reprezentativ condus de liderul sindical Vasile Petrariu, consilier PSD. Tribunalul Bucuresti a decis suspendarea grevei, insa mijloacele de transport in comun nu iesisera pe traseu nici joi seara. 15 Greva angajatilor Societatii de Transport Bucuresti ar putea continua si vineri18. 30 Circulatia autobuzelor, troleibuzelor si tramvaielor nu fusese reluata pana la aceasta ora18:30 Nicusor Dan, mesaj pentru liderul sindicatului din STB: Va avea soarta lui Ion Radoi16:05 Instanta a decis suspendarea grevei angajatilor STB13:43 Cat castiga soferii de autobuze, troleibuze si tramvaie de la STB11:56 Liderul sindicatului din STB, intrebat cand vor reveni soferii pe trasee: Cand directorul general va pleca11:38 Prefectul Capitalei spune ca avea semnale despre greva STB, dar Nicusor Dan nu i-a raspuns la telefon11. 34 STB a depus doua sesizari in justitie, prima va fi judecata incepand cu ora 14. 0011:23 Cine este Vasile Petrariu, liderul sindicatului reprezentativ din STB, acuzat de Nicusor Dan ca a orchestrat greva 08:48 Nicusor Dan: Este o greva ilegala. imi pare rau ca soferii au cazut in plasa acestor manipiulari cu substrat politic08:26 Masurile anuntate de Prefectura Capitalei in urma grevei angajatilor STB08:24 Metrorex transmite ca a luat toate masurile necesare pentru preluarea unui numar crescut de calatori 08:15 Haos in Bucuresti, joi dimineata: Strazi pline de masini, aglomeratie la metrou, preturi mai mari la serviciile de ride-sharing.

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1622 seconds )