Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trotinete Electrice

Libnet Ro
Sase motive pentru care Bucurestiul are nevoie de trotinete electrice

Sase motive pentru care Bucurestiul are nevoie de trotinete electrice

Fie ca ne place sa recunoastem sau nu, trotinetele electrice sunt un mijloc de transport alternativ util. Nu trebuie decat sa ne uitam la un oras aglomerat, asemenea Bucurestiului, unde la ore de varf ajungem sa petrecem mai mult timp pe loc decat in miscare. Initiativele din ultimii ani, care au deschis strazile si au extins accesul pietonal in timpul weekendului, au fost primite cu multa apreciere din partea bucurestenilor. Acestea ne-au ajutat sa vedem ce inseamna sa avem un oras cu mai putine masini, aer mai curat si mai mult spatiu pentru pietoni.

Se schimba legea RCA in Romania, toti soferii trebuie sa stie. Se modifica definitia autovehicului, nu mai vorbim doar de masini

In contextul extinderii semnificative a numarul de accidente rutiere provocate de trotinete electrice si biciclete electrice, autoritatile romane au extins definitia vehicului si, implicit, numarul celor care trebuie sa incheie o polita obligatorie de raspundere auto RCA. Un nou proiect legislativ despre care se discuta de mai multe luni si-a continuat in aceasta saptamana circuitul .

VIDEO Cea mai usoara trotineta electrica ar putea fi si cea mai compacta. Solutia minune pentru traficul din oras vine din Japonia

Cand vine vorba de trotinete electrice, ai crede ca le-ai vazut pe toate. in realitate, intotdeauna se poate inova mai mult, mai ales cand iti propui sa vanezi cateva superlative absolute.

Guvernul a decis! Bicicletele si trotinetele electrice vor avea nevoie de RCA

Bicicletele electrice si trotinetele electrice vor trebui obligatoriu asigurate, se arata intr-un proiect de lege adoptat vineri de Guvern.

Asigurarea RCA va fi obligatorie si pentru trotinete electrice si biciclete electrice. Modificarile adoptate de guvern - VIDEO

Persoanele fizice sau firmele care detin trotinete si biciclete electrice care au o viteza maxima constructiva mai mare de 25 de kilometri la ora vor trebui sa le asigure RCA, potrivit unui proiect de lege adoptat in sedinta de vineri a Guvernului.

RCA, obligatorie pentru trotinete si biciclete. Ce spune Lucian Dinita, fost sef al Politiei Rutiere, despre proiectul pe care Guvernul urmeaza sa-l adopte joi (VIDEO)

Guvernul ar putea adopta, astazi, 28 decembrie, proiectul referitor la modificarea Legii nr. 1322017 privind asigurarea obligatorie de raspundere civila auto RCA). Si anume, este vorba despre faptul ca se va introduce obligativitatea incheierii de polite RCA si pentru trotinetele si bicicletele electrice. Lucian Dinita, fost sef Politia Rutiera, a avut o interventie in emisiunea News Pass, moderata de Laura Chiriac, pe B1 TV, unde a comentat acest subiect.

RCA devine obligatoriu si pentru trotinetele electrice. Ce prevede legea

Legea RCA urmeaza sa fie modificata de Guvernul Romaniei astfel incat si proprietarii de trotinete sau biciclete electrice sa intre sub incidenta asigurarii obligatorii de raspundere civila auto. De asemenea, de acum inainte statul va putea afla daca.

Guvernul discuta azi proiectul legislativ prin care trotinetele si bicicletele electrice trebuie sa incheie polite RCA

Vor intra sub obligatia de asigurare si vehicule ce conform legislatiei nationale nu sunt supuse inmatricularii sau inregistrarii trotinete electrice, biciclete electrice si alte vehicule), se arata in Nota de Fundamentare a proiectului.

Amenzi pentru romanii care conduc trotinete electrice. Politia Locala va fi cu ochii in patru

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, promulgarea unei legi care extinde competentele Politiei Locale, permitandu-le sa acorde sanctiuni conducatorilor de trotinete electrice care incalca normele rutiere. La ce trebuie sa fie atenti, de acum inainte? Politia Locala, cu ochii pe trotinetisti Legea, care modifica articolul 7, alineatul 1), litera j) din Legea nr. 1552010, confera .

Un barbat pe trotineta a lovit intentionat un pieton si a murit in urma impactului, la Paris

Ceea ce ar fi putut fi o simpla cearta pe strazile din Paris s-a transformat intr-o tragedie: in seara zilei de marti o altercatie intre pasagerul unei trotinete electrice si un pieton, in arondismentul 14 al capitalei franceze, a scapat de sub control.

Paris: Un barbat pe trotineta a lovit intentionat un pieton si a murit in urma impactului

Ceea ce ar fi putut fi o simpla cearta pe strazile din Paris s-a transformat intr-o tragedie: in seara zilei de marti o altercatie intre pasagerul unei trotinete electrice si un pieton, in arondismentul 14 al capitalei franceze, a scapat de sub control.

Politia locala va putea amenda conducatorii de trotinete. Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care conducatorii de trotinete electrice care incalca normele rutiere vor putea fi sanctionati de catre politia locala. in circuit sunt si alte proiecte privind aceasta categorie de participanti la trafic.

Politia Locala ii poate sanctiona pe conducatorii de trotinete electrice. Legea a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea potrivit careia Politia Locala poate acorda sanctiuni conducatorilor de trotinete electrice.

Politia Locala ii va putea amenda pe conducatorii de trotinete electrice - lege promulgata

Politia Locala va putea da amenzi pentru incalcarea normelor rutiere de catre conducatorii de trotinete electrice, conform unei legi promulgate miercuri de catre presedintele Klaus Iohannis.

Mass-media: Politia locala poate acorda sanctiuni conducatorilor de trotinete electrice

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea potrivit careia Politia locala poate acorda sanctiuni conducatorilor de trotinete electrice.

Politia Locala primeste puteri sporite si va putea da amenzi de circulatie pietonilor, biciclistilor si celor cu trotinete electrice

Politia Locala primeste puteri sporite si va putea da amenzi de circulatie. Vor putea sanctiona pietonii, biciclistii si trotinetistii care nu respecta regulile de circulatie.

Amenzile pentru conducatorii de trotinete care incalca regulile de circulatie vor putea fi date de Politia locala. Legea a fost adoptata de Parlament

Camera Deputatilor a adopta un proiect de lege potrivit caruia politia locala are atributia de a aplica sanctiuni conducatorilor de trotinete electrice, pe langa pietoni sau biciclisti.

Politistii locali ii vor putea amenda pe conducatorii de trotinete electrice. Legea a trecut de Parlament

Camera Deputatilor a adoptat un proiect de lege ce permite Politiei Locale sa aplice sanctiuni si conducatorilor de trotinete electrice, pe langa pietoni sau biciclisti. Lege adoptata: Politistii locali ii pot amenda pe conducatorii de trotinete electrice .

Conducatorii de trotinete care incalca legea rutiera vor fi amendati de Politia locala

Camera Deputatilor a adopta un proiect de lege potrivit caruia politia locala are atributia de a aplica sanctiuni conducatorilor de trotinete electrice, pe langa pietoni sau biciclisti.

Se schimba Codul Rutier, a trecut de Senat. Sanctiuni de la Politia Locala, noi amenzi de circulatie pentru conducatorii de trotinete

In ultimul an, autoritatile romane au adus mai multe modificari Codului Rutier din Romania si multe dintre acestea au functionat ca lovituri pentru amatorii de trotinete electrice. Tendinta.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2139 seconds )