Libnet.ro
UNICEF

08:16

Trump il ataca pe procurorul general din New York in timpul mitingului sau electoral din Wilmington, Carolina de Nord

România Liberă România Liberă,
Trump il ataca pe procurorul general din New York in timpul mitingului sau electoral din Wilmington, Carolina de Nord

Fostul presedinte al SUA, Donald Trump, s-a grabit sa-l atace pe procurorul general al New York-ului, Letitia James, vineri 22 septembrie), in timpul mitingului sau din Wilmington, Carolina de Nord, in timp ce el si familia sa se confrunta cu un proces civil pentru frauda la New York. Dupa anuntul lui James despre un proces . continuă pe România Liberă

Trump si 3 dintre copiii sai, dati in judecata de procurorul general din New York. Care este motivul

Procurorul general din New York, Letitia James, i-a trimis in judecata pe fostul presedinte american Donald Trump si compania sa, acuzand o frauda in afaceri care implica unele dintre cele.

Donald Trump si copiii sai, dati in judecata de procurorul general din New York pentru frauda. Democrata Letitia James: Tiparul de frauda si inselaciune este uluitor

Fostul presedinte american Donald Trump si copiii sai adulti au fost dati in judecata miercuri pentru ceea ce procurorul general din statul New York sustine ca ar fi numeroase acte de frauda si denaturare, acestia fiind acuzati ca nu au declarat corect valoarea proprietatilor imobiliare pentru a obtine imprumuturi favorabile si alte beneficii fiscale, transmite Reuters.

actualitate, 08:16

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )