Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trump reinclude Cuba pe lista neagra a statelor care sponsorizeaza terorismul

Hotnews Hotnews,
 Trump reinclude Cuba pe lista neagra a statelor care sponsorizeaza terorismul

Pe ultima suta de metri a mandatului sau, presedintele american in exercitiu Donald Trump a reintrodus Cuba pe lista statelor care finanteaza terorismul, decizie care complica eforturile viitoarei administratii Biden de a relua relatiile cu Havana. continuă pe Hotnews

SUA reintroduc Cuba pe lista statelor care sponsorizeaza terorismul. Ce motive a invocat administratia Trump, ce efecte are decizia si cum a raspuns Havana

Administratia Trump a lovit Cuba cu noi sanctiuni, cu putin timp inainte ca presedintele-ales Joe Biden sa fie investit oficial in functie. Departamentul de Stat al SUA a inscris tara latinoamericana pe.

Administratia Trump reintroduce Cuba pe lista statelor care sustin terorismul

Administratia presedintelui Donald Trump a anuntat, cu noua zile inainte de sfarsitul mandatului, ca a reintrodus Cuba pe lista neagra a SUA cu statele care sustin terorismul, de pe care fostul presedinte democrat Barack Obama a retras-o in 2015,.

SUA a declarat Cuba drept stat care sponsorizeaza terorismul

Administratia Trump a declarat, luni, Cuba drept stat sponsor al terorismului, aceasta fiind cea mai recenta actiune prin care se urmareste anularea mostenirii epocii Obama .

A fost actualizata lista tarilor pentru care se impune carantina la sosirea in Romania

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat lista tarilor de risc epidemiologic pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in Romania din acestea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )