Libnet.ro
UNICEF

23:45

TRUMP, LA ULTIMA DEZBATERE CU BIDEN DE LA NASHVILLE: Am facut cel mai mult pentru comunitatea afro-americana de la Abraham Lincoln

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TRUMP, LA ULTIMA DEZBATERE CU BIDEN DE LA NASHVILLE: Am facut cel mai mult pentru comunitatea afro-americana de la Abraham Lincoln

Presedintele american, Donald Trump, si rivalul sau democrat, Joe Biden, s-au reintalnit joi seara la Nashville statul Tennessee) pentru ultima lor dezbatere televizata, cu 12 zile inainte de scrutin, scrie AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri SUA 2020. Ultima dezbatere Biden versus Trump. Candidatul democrat il acuza pe Trump ca nu a luat masuri impotriva Rusiei. Presedintele raspunde ca Iran si Rusia vor ca el sa piarda alegerile pentru ca nimeni nu a fost mai dur decat el

Ultima dezbatere dintre Joe Biden si Donald Trump, care s-a desfasurat in aceasta dimineata in Nashville, statul Tennessee, a fost una mult mai aplicata si mai decenta decat precedenta, criticata pentru jignirile pe care si le-au adus cei doi candidati. Moderatoarea Kristen Welker a avut posibilitatea sa opreasca microfonul candidatului care-si intrerupe adversarul, dar nu a avut nevoie sa apeleze la aceasta masura. Intra in articol pentru a vedea cele mai importante momente ale dezbaterii.

Alegeri SUA 2020. Temele care ar putea inclina balanta intre Biden si Trump in ultima lor dezbatere electorala

Cea de-a doua dezbatere electorala intre Donald Trump si Joe Biden ar putea repune in joc miza politicii externe in alegerea dintre cei doi candidati, in masura in care acestia se vor contra pe subiectul securitatii nationale, arata Associated Press. O promisiune de restaurare a unei ordini globale conduse de SUA ar putea face diferenta dintre ei.

VIDEO Donald Trump vs. Joe Biden, ultima dezbatere inainte de alegerile din SUA: principalele teme abordate si reprosurile pe care si le-au facut cei doi

In SUA a avut loc ultima dezbatere televizata inainte de alegerile din 3 noiembrie intre Donald Trump si Joe Biden, candidatii la functia de presedinte al tarii.

Schimburi intense de replici la ultima dezbatere prezidentiala din SUA. Trump: Datorezi poporului american o explicatie Biden: Oricine e responsabil de atatea morti nu ar trebui sa ramana presedinte (VIDEO)

Donald Trump, presedintele SUA si candidatul republicanilor la un nou mandat, si Joe Biden, omul propus de democrati pentru aceeasi functie, s-au contrat pe o gama larga de subiecte la ultima dezbatere.

Afacerile lui Hunter Biden in tara noastra, subiect in ultima dezbatere prezidentiala din SUA. Donald Trump: Urmeaza Romania (VIDEO)

Romania ar putea fi subiect de discutie in ultima dezbatere electorala dintre Donald Trump si Joe Biden, inaintea alegerilor ce vor stabili cine va fi locatar la Casa Alba in urmatorii patru ani. Seful.

Democratul Joe Biden, victorios in ultima dezbatere dinaintea alegerilor prezidentiale - sondaje

Trei sondaje realizate de CNN, Data Progress si US Politics il arata pe democratul Joe Biden victorios in ultima dezbatere dinaintea alegerilor prezidentiale, programate pentru 3 noiembrie, potrivit BBC.

Alegeri SUA 2020: Putin dirijeaza cel mai probabil ingerinte in alegeri pentru a-l ajuta pe Trump, spune CIA (New York Times)

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, cel mai probabil va continua sa aprobe si sa dirijeze operatiuni de ingerinta care vizeaza cresterea sanselor de realegere a presedintelui Trump, a concluzionat o recenta analiza a CIA, un semnal ca serviciile de informatii continua sa examineze activitatile Rusiei in ciuda atacurilor presedintelui, relateaza New York Times.

Acesta este cel mai infricosator film din toate timpurile

Care este cel mai scary film ever? Aceasta este intrebarea care provoaca cea mai mare dezbatere printre impatimitii genului horror, in special in timpul sezonului de Halloween. Care este cel.

VIDEO Aspretele, cel mai rar peste din Europa, a reaparut pe raul Valsan

Aspretele, cel mai rar peste din Europa, o fosila vie, a reaparut pe raul Valsan din judetul Arges, a anuntat alpinistul Alex Glavan, care in trecut a facut campanii de salvare a speciei.

Zodiile care insala cel mai mult. Efectiv nu se pot abtine in fata tentatiilor!

Horoscopul iti dezvaluie ce zodie insala cel mai mult, de fapt. Ea nu rezista tentatiilor si se lasa prada oricarei ispite. Asadar, mare atentie, daca ai un partener nascut in aceste patru zodii. Zodiile care insala cel mai mult Acesti nativi nu sunt facuti sa ramana fideli daca o alta persoana apare si le atrage .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )