Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Tudor Chirila si-a schimbat parerea despre Klaus Iohannis. Atacuri si ironii la adresa presedintelui: ii place chestia asta (VIDEO)

B1 TV B1 TV,
Tudor Chirila si-a schimbat parerea despre Klaus Iohannis. Atacuri si ironii la adresa presedintelui: ii place chestia asta (VIDEO)

Tudor Chirila, unul dintre fosti mari sustinatori ai lui Klaus Iohannis, si-a schimbat parerea despre presedintele Romaniei. Opinia artistului a fost prezentata marti seara, in emisiunea Buna, Romania!, moderata de catre Radu Buzaianu Cantaretul de . continuă pe B1 TV

evomag.ro

Tudor Chirila il acuza pe Klaus Iohannis ca, dupa doua mandate de presedinte, va lasa educatia asa cum a gasit-o

Tudor Chirila acuza ca proiectul girat de Klaus Iohannis, Romania Educata, e doar un proiect de imagine, si ca nu schimba, de fapt, nimic, pentru elevii si parintii din Romania.

Business report Avocado, cocaina si ulei de palmier. Romanca laudata de Steve Jobs, pe calea primului miliard. Revolutia in Sanatate se amana. Tudor Chirila: Romania Educata e doar un proiect de imagine. Contrastul, brand de Capitala: Smecherii au exista

Avocado, cocaina si ulei de palmier * Victor Ponta s-a angajat consilier juridic la propriul partid * Romanca laudata de Steve Jobs, pe calea primului miliard * Banii din PNDL au fost furati, copiii lui Cuza invata in scoli vechi de 100 de ani * Revolutia in Sanatate se amana * Tudor Chirila, despre Romania Educata: E doar un proiect de imagine * Conditiile pentru administrarea celei de-a treia doze de vaccin anti-COVID * Falimentul City Insurance, un Lehman Brothers dambovitean * Avem un festival nou de film fantastic * Cum e mai bine sa platim creditul: in rate egale sau descrescatoare? * Ce despagubiri ar putea plati distribuitorii de gaz si energie electrica clientilor daca nu citesc la timp contoarele * Contrastul, brand de Capitala: Smecherii au existat dintotdeauna aici * Pretul energiei electrice din Germania a trecut, in premiera, de 100 euroMWh * Ghici cine creste mai mult: preturile sau salariile? * Concediul medical pentru ingrijirea copilului bolnav: in ce conditii poate fi depasita limita de 45 de zile pe an?.

Ce a discutat presedintele Klaus Iohannis cu Francesco Starace, CEO Enel Group

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a primit marti, 14 septembrie 2021, la Palatul Cotroceni, delegatia Enel Group, condusa de Francesco Starace, CEO Enel Group. in cadrul intrevederii, conducerea Enel Group a prezentat activitatea companiei si planuri de investitii ambitioase. Care vizeaza dezvoltarea de noi capacitati de productie a energiei electrice din resurse regenerabile. Precum si obiective .

Klaus Iohannis, invitat la nunta anului, in Romania! O va vedea seful statului mireasa pe cea mai celebra femeie a tarii?

Klaus Iohannis a fost invitat la cea mai asteptata nunta a anului, in Romania, ce va avea loc miercuri, 15 septembrie. Seful statului ar putea fi, asadar, oaspetele de onoare de la acest eveniment. Klaus .

Klaus Iohannis cere masuri pentru protejarea consumatorilor vulnerabili

Presedintele Klaus Iohannis a cerut conducerii Enel Grup sa colaboreze cu autoritatile statului pentru a proteja consumatorii vulnerabili, dar si companiile afectate de cresterea accelerata a preturilor la energie. La randul sau, Enel Grup a transmis ca este interesat de a fi in continuare un partener pe termen lung al statului roman, potrivit Digi24.

Klaus Iohannis considera ca este necesar un efort comun al companiilor din sectorul energetic si al Statului pentru a proteja consumatorii vulnerabili

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, conducerii Enel Grup ca este necesar un efort comun al companiilor din sectorul energetic si al autoritatilor statului, in vederea identificarii celor mai potrivite masuri destinate protejarii consumatorilor vulnerabili, dar si firmelor din sectorul productiv, puternic afectate de actuala crestere a preturilor la energie.

Ce a discutat Klaus Iohannis cu reprezentantii Enel, in contextul cresterii substantiale a preturilor la energie electrica

Presedintele Klaus Iohannis a primit, marti, la Palatul Cotroceni, o delegatie Enel Group, in contextul in care liberalizarea pietei de energie a dus la cresterea accelerata a preturilor, iar pentru iarna se asteapta facturi mari .

TURCAN: Legea consumatorului vulnerabil trebuie transmisa urgent spre promulgare presedintelui Klaus Iohannis

Legea consumatorului vulnerabil trebuie transmisa urgent spre promulgare presedintelui Klaus Iohannis, pentru ca o noua tergiversare va duce la o intarziere in adoptarea normelor metodologice, avertizeaza ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan, intr-o postare pe Facebook.

Premierul Florin Citu si presedintele Klaus Iohannis, discutii cu reprezentantii ENEL. intrevederile vin pe fondul scumpirilor la energie

Premierul Florin Citu are programata o intrevedere cu reprezentantii ENEL, marti, la Palatul Victoria. Ulterior, la Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis se va intalni si el cu o delegatie a companiei, delegatie condusa de Francesco Starace, .

Cine este directorul liceului ales de Klaus Iohannis pentru deschiderea anului scolar. A debutat in invatamant ca suplinitor necalificat

Presedintele Klaus Iohannis a preferat Liceul Tehnologic Carol I din comuna prahoveana Valea Doftanei pentru a marca deschiderea noului an scolar.

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )