Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Turcia relaxeaza masurile pandemiei: fara teste PCR pentru nevaccinati

România Liberă România Liberă,
Turcia relaxeaza masurile pandemiei: fara teste PCR pentru nevaccinati

Turcia nu va mai impune celor nevaccinati sa faca teste PCR impotriva COVID-19 pentru a putea calatori cu avionul, autobuzul sau alte mijloace de transport, sau pentru a asista la concerte, piese de teatru sau filme, transmite sambata Reuters care preia o stire difuzata de agentia de presa turca Anadolu. Conform Ministerului de Interne turc, . continuă pe România Liberă

Serviciul de Ambulanta Suceava a ramas fara teste rapide pentru testarea COVID-19

Serviciul de Ambulanta Suceava nu mai are teste rapide pentru testarea COVID-19, dupa ce de la inceputul acestui an s-a confruntat cu o avalansa de solicitari de testare din partea populatiei.

PMP: Masurile luate de Guvernul Romaniei pentru rezolvarea crizei energetice sunt insuficiente si nu fac decat sa ascunda gravele disfunctionalitati ale sistemului energetic national

Partidul Miscarea Populara critica masurile luate de Guvernul Romaniei pentru rezolvarea crizei energetice, precizand ca sunt insuficiente si nu fac decat sa ascunda gravele disfunctionalitati ale sistemului energetic national. PMP se declara revoltat de modul .

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1576 seconds )