Libnet.ro
UNICEF

14:00

Turciei Siriei

Libnet Ro
Donatorii internationali promit Turciei si Siriei ajutoare in valoare de 7 miliarde de euro

Donatorii internationali promit Turciei si Siriei ajutoare in valoare de 7 miliarde de euro

Donatori internationali s-au angajat sa ofere Turciei si Siriei ajutoare in suma de sapte miliarde de euro, iar Comisia Europeana CE) s-a angajat sa acorde un ajutor in valoare de un miliard de euro in vederea reconstructiei Turciei si o asistenta umanitara in valoare de 108 milioane de euro Siriei, in urma cutremurului care a devastat la 6 februarie cele doua tari, soldat cu peste 56. 000 de morti.

Grecii, inspaimantati de un val de refugiati din Siria si Turcia. Autoritatile au trimis patrule in plus la granita

Grecia a intensificat controalele la granita, temandu-se ca un val de refugiati va ajunge in Europa din cauza cutremurelor din sud-estul Turciei si nordul Siriei. Sute de politisti de frontiera au fost trimisi sa patruleze la granita terestra greco-turca din regiunea Evros. Patrulele grecilor au fost intarite .

Grecia isi fortifica granita pentru a bloca refugiatii din Turcia si Siria

Grecia a intarit controalele de-a lungul frontierei sale terestre si maritime cu Turcia, asteptandu-se la un nou val de persoane care ar putea cauta refugiu in urma cutremurelor ce au devastat sud-estul Turciei si nordul Siriei.

Turcia, lovita de un nou cutremur cu magnitudinea de 6,4 grade

Un cutremur puternic cu magnitudinea de 6,4 grade a lovit provincia Hatay din sudul Turciei, ingrozindu-i pe cei ramasi intr-o regiune devastata de doua cutremure, doua saptamani mai devreme. Cutremurul, mai putin puternic decat cele initiale cu magnitudinea de 7,8 si 7,5 care au provocat haos in sudul Turciei si in nordul Siriei la 6 .

Doua cutremure puternice (6,4 si 5,8) au zguduit sudul Turciei si Siria Cel putin 3 decese 47 de persoane ranite la Alep

Doua cutremure puternice 6,4 si 5,8) au zguduit din nou luni seara nordul Siriei si provincia Hatay din sudul Turciei, cele mai afectate de cutremurul din 6 februarie, care a provocat moartea a peste 45. 000 de persoane in ambele tari, potrivit AFP si Reuters.

Fundatia FIFA doneaza un milion de dolari Turciei si Siriei

Fundatia FIFA va dona un milion de dolari Turciei si Siriei, dupa cutremurele devastatoare de la inceputul saptamanii trecute, soldate cu peste 42. 000 de morti.

VIDEO Cea care nu moare. O adolescenta a fost salvata in Turcia in a 11-a zi de la cutremur

O tanara de 17 ani a fost salvata joi si scoasa de sub daramaturi, la 11 zile de la producerea cutremurelor devastatoare care au lovit sudul Turciei si nord-vestul Siriei, provocand moartea a peste 41. 000 de oameni si prabusirea a mii de cladiri, relateaza AFP si News. ro.

UE mobilizeaza asistenta de urgenta suplimentara pentru Siria si Turcia

UE continua sa depuna eforturi pe toate fronturile pentru a le oferi asistenta de urgenta Turciei si Siriei in urma cutremurului devastator care a afectat saptamana trecuta cele doua tari.

VIDEO: Un adolescent fost salvat la sase zile dupa cutremurul din Turcia

O adolescenta a fost scoasa in viata din ruinele unei cladiri prabusite in provincia turca Hatay duminica 12 februarie), la aproape o saptamana de la cutremurul devastator care a facut zeci de mii de victime. Cutremurul si replicile majore au distrus zone intinse de orase si localitati din parti ale Turciei si Siriei, provocand moartea .

Salvari miraculoase la o saptamana dupa cutremurele care au zguduit Turcia si Siria

Echipele de salvatori au reusit, in mod miraculos, sa scoata de sub daramaturi supravietuitori ai cutremurelor catastrofale care au zguduit acum o saptamana partea central-sudica a Turciei si nord-vestul Siriei.

Sprijin pentru Turcia si Siria. Iesenii, gata sa ofere o mana de ajutor

Tragedia care s-a abatut asupra Turciei si Siriei nu i-a lasat indiferenti pe romani. Pe langa echipele de salvare care s-au deplasat in tarile grav afectate de cutremur, romanii cauta mai multe mijloace prin care sa intinda o mana de ajutor.

VIDEO Seful ONU: Cutremurul este cel mai grav eveniment din regiune din ultimii 100 de ani

Martin Griffiths, seful Organizatiei Natiunilor Unite pentru ajutor umanitar, a descris sambata 11 februarie) cutremurul devastator care a lovit sudul Turciei si nord-vestul Siriei drept cel mai grav eveniment din ultimii 100 de ani in aceasta regiune. Griffiths s-a plimbat prin zonele afetate de cutremur, in timp ce salvatorii continuau sa mute molozul si sa .

Papa Francisc face un apel pentru un sprijin concret destinat Turciei si Siriei: Sa nu-i uitam si sa ne gandim ce putem face pentru ei

Papa Francisc a lansat duminica un apel catre persoanele care pot oferi sprijin concret in favoarea comunitatilor lovite de cutremurele devastatoare care au dus la moartea a peste 28. 000 de persoane in Turcia si Siria, informeaza AFP, potrivit Agerpres. Papa Francisc face un apel la sprijin concret pentru Turcia si Siria .

Seful ONU pentru asistenta: Cutremurul este cel mai grav eveniment din ultimii 100 de ani din regiune

Seful Natiunilor UniteONU) pentru asistenta, Martin Griffiths, a descris sambata 11 februarie) cutremurul devastator care a lovit sudul Turciei si nord-vestul Siriei drept cel mai grav eveniment din 100 de ani in aceasta regiune, potrivit Reuters. Griffiths a mers prin zone aglomerate cu ruine si resturi de la cutremur, in timp ce lucratorii de salvare .

Mobilizare de forte in Romania, dupa cutremurele din Turcia. Ce ajutoare vor fi trimise

Romania va acorda sprijin Turciei si Siriei. in Turcia au fost deja trimise 2 echipe de salvare in sprijinul autoritatilor de acolo, dupa seismele care au lovit in ultimele zile. Ce resurse vor fi trimise in continuare.

Primesti 20.000 de euro cash pe casa, daca e lovita de cutremur, cu o conditie

Nenorocirea ce s-a abatut asupra Turciei si Siriei poate sa ne loveasca si pe noi, la o amploare mai mica sau mai mare - nimeni nu poate anticipa asa ceva! Ceea ce trebuie insa sa facem.

SUA trimit 85 milioane dolari si resurse importante in sprijinul Turciei si Siriei pentru ajutorarea victimelor cutremurului

SUA vor oferi un ajutor de 85 milioane de dolari sub forma de asistenta umanitara pentru Turcia si Siria, state afectate de cutremurele puternice de luni, a anuntat, joi, secretarul de stat american Antony Blinken. Oficialul american si-a exprimat recunostinta fata de guvernul Turciei pentru redeschiderea frontierei, astfel incat ajutorul sa poata intra in nord-vestul Siriei, si a salutat vestea sosirii, ieri, a primului convoi de ajutor al ONU prin punctul de trecere Bab al-Hawa.

CUTREMUR Washingtonul anunta un ajutor de 85 milioane de dolari pentru Turcia si Siria

Statele Unite vor oferi ajutor de 85 de milioane de dolari Turciei si Siriei, a anuntat ieri Agentia Statelor Unite pentru Dezvoltare USAID), dupa cutremurul devastator care a lovit luni cele doua tari.

Washingtonul anunta un ajutor de 85 milioane de dolari dupa tragedia care a lovit Turcia si Siria

Statele Unite vor oferi ajutor de 85 de milioane de dolari Turciei si Siriei, a anuntat joi Agentia Statelor Unite pentru Dezvoltare USAID), dupa cutremurul devastator care a lovit luni cele doua tari, noteaza AFP.

Romania va trimite sprijin umanitar Siriei, dupa cutremurul devastator care a lovit Turcia si Siria

Romania va trimite sprijin umanitar Siriei, dupa ce trimisese un asemenea sprijin Turciei, ca urmare a cutremurului devastator care a lovit Turcia si Siria. Decizia referitoare la trimiterea de ajutor catre Siria a fost luata la data de 9 februarie 2023, de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU), sub conducerea premierului Nicolae Ciuca. Data .

actualitate, 14:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )