Libnet.ro
UNICEF

21:00

Turistic Jepii

Libnet Ro
Reactia lui Cheloo dupa tragedia de pe Jepii Mici, acolo unde o tanara de 19 ani a fost ucisa de urs

Reactia lui Cheloo dupa tragedia de pe Jepii Mici, acolo unde o tanara de 19 ani a fost ucisa de urs

Cheloo, cunoscutul cantaret de hip-hop, a reactionat pe retelele sociale dupa tragedia de pe traseul turistic Jepii Mici, acolo unde o tanara de 19 ani a fost ucisa de urs. Cheloo cere schimbarea legii dupa tragedia de pe Jepii Mici .

Marcel Ciolacu anunta o sesiune extraordinara a Parlamentului: Nu va fi dat liber la impuscat ursii pe teritoriul Romaniei fiecare cum dorim si cand dorim. Vor fi abordate zonele cu risc foarte mare (VIDEO)

Premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, a anuntat ca Parlamentul va fi convocat in sesiune extraordinara pentru adoptarea unor masuri cu privire la populatia de ursi. Declaratiile au fost facute miercuri, in contextul cazului de pe traseul turistic Jepii Mici din Muntii Bucegi, acolo unde o tanara a fost ucisa de urs.

Dosar penal pentru braconaj cinegetic si ucidere din culpa, in cazul ursului impuscat

Ursul care a ucis o tanara pe Jepii Mici, va fi testat pentru rabie Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa si braconaj cinegetic, dupa ce un urs a ucis, marti, o tanara aflata pe traseul turistic Jepii Mici din Bucegi. Cercetarile sunt continuate pentru stabilirea tuturor cauzelor si imprejurarilor in care s-a .

Dosar penal si pentru braconaj dupa cazul de pe Jepii Mici. Ursul care a ucis o tanara a fost impuscat

Politia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si braconaj cinegetic in cazul de pe traseul turistic Jepii Mici din Muntii Bucegi, acolo unde un urs a ucis o tanara, iar apoi a fost impuscat pentru ca era agresiv si nu pleca din zona in care se afla corpul victimei, transmite Agerpres.

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, anunta masuri dupa cazul fetei ucise de urs in Bucegi: Ursii vor fi eutanasiati sau impuscati. Relocarea nu da rezultate, muti problema dintr-un judet in altul

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a transmis un mesaje de condoleante pentru familia tinerei ucise de urs pe traseul turistic Jepii Mici din Muntii Bucegi si a anuntat, la Antena 3 CNN, si o serie de masuri in urma incidentului. Masurile anuntate de ministrul Mediului dupa cazul fetei ucise de urs in Bucegi .

Ministrul Mediului anunta masuri dupa moartea fetei ucise in Bucegi. Ursii vor fi eutanasiati sau impuscati. Relocarea nu da rezultate

Mircea Fechet, ministrul Mediului, a comentat la Antena 3 CNN cazul tinerei in varsta de 19 aniucise se urstraseul turistic Jepii Mici din Bucegi,in primul rand, va rog sa imi dati voi.

A atacat-o pe poteca: Trupul tinerei ucise de urs in Busteni a fost recuperat. Fata avea 19 ani, era din Iasi si locuia in Bucuresti

Trupul tinerei care a fost ucisa, marti, de un urs pe traseul turistic Jepii Mici din Bucegi a fost recuperat de salvatori, in cauza fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. Atentie, informatii cu un puternic impact emotional.

UPDATE: Trupul tinerei care a fost ucisa de urs pe traseul Jepii Mici a fost recuperat. Fata avea 19 ani si era din Iasi

47: Trupul neinsufletit al tinerei care a fost ucisa de un urs pe traseul turistic Jepii Mici a fost recuperat de salvatori. Autoritatile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

VIDEO Unul dintre cele mai umblate trasee montane din Bucegi, inchis din cauza copacilor doborati de vant

Salvamont Prahova atrage atentia ca traseul turistic spre Jepii Mari a devenit impracticabil din cauza copacilor doborati de vant, motiv pentru care acesta va fi inchis temporar. Traseul inchis este marcat cu triunghi albastru.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )