Libnet.ro
watchshop.ro

18:15

Turul Alegerilor

Libnet Ro
 Sondaj Macron, castigator al alegerilor prezidentiale in ambele tururi

Sondaj Macron, castigator al alegerilor prezidentiale in ambele tururi

Presedintele francez Emmanuel Macron s-ar plasa detasat pe primul loc daca turul intai al alegerilor ar avea loc in aceasta duminica, cu 25% din voturi, in fata candidatelor Valerie Pecresse, de dreapta, si Marine Le Pen, de extrema dreapta, creditate fiecare cu cate 15,5% din intentiile de vot, indica un sondaj dat publicitatii sambata, care confirma tendintele din alte anchete recente, transmite AFP citata de Agerpres.

La Balti a aparut un panou al rusinii. Orasul a fost impanzit de afise cu fetele judecatorilor care au decis excluderea Marinei Tauber din cursa electorala

Protest tacit la Balti. Judecatorii care au decis excluderea Marinei Tauber din cursa electorala, in turul doi al alegerilor locale pentru functia de primar al municipiului Balti, au fost inclusi pe panoul rusinii. Afise cu fetele magistratilor, care sunt acuzati ca le-au furat baltenilor votul si sansa la o viata mai buna, au aparut peste tot, in oras, scrie Unimedia.

VIDEO Chile: Bucurie pe strazile din Santiago dupa victoria lui Gabriel Boric in alegerile prezidentiale in fata extremei drepte

Strazile capitalei Santiago, ca si in numeroase orase din Chile, au explodat de bucurie la anuntul victoriei candidatului de stanga, Gabriel Boric, asupra adversarului sau de extrema dreapta, Jose Antonio Kast, duminica in turul doi al alegerilor prezidentiale, noteaza AFP citata de Agerpres. Boric a reusit astfel sa rastoarne rezultatul primului tur al prezidentialelor care a fost castigat de Kast, un admirator al dictatorului Pinochet.

Nicolai Grigorisin a castigat alegerile pentru functia de primar de Balti

Conform datelor Comisiei Electorale Centrale CEC), in turul doi al alegerilor locale noi pentru functia de primar al municipiului Balti a invins Nicolai Grigorisin, candidat independent, pentru care au votat 7148 84,77%).

Gabriel Boric, candidatul de stanga, a castigat alegerile prezidentiale din Chile

Strazile capitalei Santiago, ca si in numeroase orase din Chile, au explodat de bucurie la anuntul victoriei candidatului de stanga, Gabriel Boric, asupra adversarului sau de extrema dreapta, Jose Antonio Kast, ieri in turul doi al alegerilor prezidentiale.

Alegeri prezidentiale Franta: Un nou candidat favorit pentru a se duela cu Emmanuel Macron in turul doi

Conservatoarea Valerie Pecresse are cele mai mari sanse sa ajunga in turul doi al alegerilor prezidentiale din Franta pentru un duel final, in aprilie 2022, cu presedintele in exercitiu, progresistul Emmanuel Macron, arata un nou sondaj.

Valerie Pecresse l-ar putea invinge pe Emmanuel Macron in turul al doilea al alegerilor prezidentiale din 2022

Un nou sondaj a aratat-o pe conservatoarea franceza Valerie Pecresse drept cel mai mare adversar al presedintelui Emmanuel Macron in al doilea tur al alegerilor prezidentiale din aprilie 2022. Politicianul de extrema dreapta, Eric Zemmour, care a ajuns pe locul doi dupa Macron in mai multe sondaje, si-a vazut cota sa de popularitate scazand de .

carturesti.ro

Conservatoarea franceza Valerie Pecresse ar putea fi adversarul lui Macron in turul 2

Un nou sondaj a aratat-o pe conservatoarea franceza Valerie Pecresse drept cel mai mare adversar al presedintelui Emmanuel Macron in al doilea tur al alegerilor prezidentiale din aprilie 2022.

Franta: Valerie Pecresse, probabila contracandidata a lui Emmanuel Macron in turul al doilea al alegerilor prezidentiale (sondaj)

Un nou sondaj o indica pe conservatoarea Valerie Pecresse drept probabila contracandidata a lui Emmanuel Macron in turul al doilea al alegerilor prezidentiale ce vor avea loc in Franta in aprilie 2022.

Duminica are loc turul doi al alegerilor locale noi la Balti

Duminica, 19 decembrie, alegatorii din municipiul Balti isi vor alege primarul in cadrul turului al doilea al alegerilor locale noi. Sectiile de votare vor fi deschise de la ora 07. 00 pana la 21. in buletinele de vot figureaza candidatul independent Nicolai Grigorisin si candidatul Partidului Politic Patriotii Moldovei, Nicolae Chirilciuc, transmite IPN.

CEC a inceput tiparirea buletinelor de vot pentru alegerile din Balti

Comisia Electorala Centrala a inceput tiparirea buletinelor de vot pentru turul doi al alegerilor locale noi din municipiul Balti. Buletinele contin numele a doi concurenti electorali: Nicolai Grigorisin, candidat independent si Nicolae Chirilciuc, candidat desemnat de Partidul Patriotii Moldovei, transmite IPN.

Nicolai Grigorisin si Nicolae Chirilciuc, in buletinul de vot pentru alegerile din Balti

Consiliul Electoral al Circumscriptiei Electorale Balti a aprobat textul buletinului de vot pentru turul doi al alegerilor locale noi pentru functia de primar al municipiului Balti. Alegatorilor li se va propune sa aleaga intre candidatul independent Nicolai Grigorisin si candidatul Partidului Patriotii Moldovei NicolaeChirilciuc, a confirmat secretarul Comisiei Electorale Centrale CEC), Alexandr Berlinschii.

Sondaj: Candidata republicanilor a urcat la 20% intentii de vot si l-ar invinge pe Macron in turul doi al prezidentialelor

Candidata partidului conservator Les Republicains, Valerie Pecresse, urca la 20% din intentiile de vot in primul tur al alegerilor prezidentiale franceze din aprilie si este considerata invingatoare impotriva lui Emmanuel Macron in turul al doilea, potrivit unui sondaj realizat de institutul Elabe publicat marti, noteaza AFP.

Franta: Candidata republicanilor a urcat la 20% intentii de vot si l-ar invinge pe Macron in turul al doilea al prezidentialelor - sondaj

Candidata partidului conservator Les Republicains din Franta, Valerie Pecresse, a urcat la 20% din intentiile de vot pentru primul tur al alegerilor prezidentiale franceze din aprilie si este cotata ca invingatoare in fata lui Emmanuel Macron in turul al doilea, potrivit unui sondaj al institutului Elabe publicat marti, transmite AFP.

watchshop.ro

CEC decide desfasurarea turului doi la Balti cu Nicolai Grigorisin si Boris Marcoci

Comisia Electorala Centrala a stabilit ca turul II al alegerilor pentru functia de primar al municipiului Balti va avea loc pe 19 decembrie. Dupa suspendarea inregistrarii concurentului electoral Marina Tauber, in turul doi vor participa candidatul independent Nicolai Grigorisin si urmatorul clasat, conform rezultatelor primului tur, candidatul PAS, Boris Marcoci, transmite IPN.

Deputatii BCS cer demisia membrilor CEC care au incalcat legea si au suspendat alegerile din Balti

Vlad Batrincea, vicepresedintele Parlamentului, deputatul PSRM, a calificat drept ilegale deciziile celor sase membri CEC care, intr-o sedinta nocturna, au suspendat turul doi al alegerilor din Balti.

Turul doi al alegerilor din Balti se va desfasura pe 19 decembrie

Comisia Electorala Centrala se convoaca luni, 6 decembrie, in sedinta. Singura chestiune de pe ordinea de zi este: Cu privire la stabilirea datei de 19 decembrie 2021 pentru desfasurarea turului al doilea al alegerilor locale noi pentru functia de primar al municipiului Balti, transmite IPN.

Reactia PAS la decizia de a o exclude pe Marina Tauber din cursa electorala

Intr-un stat democratic, toti actorii electorali trebuie sa fie in conditii egale, folosind resurse permise in limita legii si orice abateri de la acest principiu trebuie sa fie sanctionate exemplar de catre institutiile statului. Este reactia Partidului Actiune si Solidaritate, la decizia Curtii de Apel Balti de a o exclude pe Marina Tauber, candidat al Partidului Sor, din turul doi al alegerilor locale noi de la Balti, transmite IPN.

Turul doi al alegerilor din Balti a fost suspendat

Comisia Electorala Centrala a constatat imposibilitatea de a desfasura turul doi al alegerilor locale noi in municipiul Balti. Aceasta dupa ce CEC a luat act de hotararea Judecatoriei Balti si decizia Curtii de Apel Balti cu privire la anularea inregistrarii concurentului electoral Marina Tauber, desemnat de Partidul Politic Sor la functia de primar in cadrul alegerilor locale noi din municipiul Balti, transmite IPN.

Circul de la Balti continua! Curtea de Apel a intors la Judecatoria Balti dosarul Marinei Tauber

Curtea de Apel Balti a intors la Judecatoria Balti dosarul privind excluderea Marinei Tauber din turul doi al alegerilor locale noi din Balti, dupa ce Judecatoria Balti l-a transmis, de urgenta, catre Curtea de Apel Balti, la solicitarea avocatilor candidatului Partidului SOR, care au invocat un conflict de interese, in contextul in care presedintele Judecatoriei Balti s-ar afla in relatie de rudenie cu Nicolae Grigorisin, candidat independent.

actualitate, 18:15

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1775 seconds )