Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ucraina Ordinului

Libnet Ro
Mii de masini la granita Rusiei cu Georgia! Barbatii rusi fug dupa ordinul de mobilizare partiala. FSB ar fi trimis militari in punctul de control

Mii de masini la granita Rusiei cu Georgia! Barbatii rusi fug dupa ordinul de mobilizare partiala. FSB ar fi trimis militari in punctul de control

Barbati rusi fug in Georgia pentru a evita sa fie chemati sa lupte intr-un razboi, contra caruia protesteaza, in urma ordinului presedintelui rus Vladimir Putin de a mobiliza sute de mii de rezervisti pentru conflictul din Ucraina, transmite Reuters. De asemenea si presa rusa a confirmat cozile enorme.

VIDEO Coloane de mii de masini la granita Rusiei cu Georgia dupa ordinul de mobilizare partiala FSB ar fi trimis militari in punctul de control

Barbati rusi fug in Georgia pentru a evita sa fie chemati sa lupte intr-un razboi cu care nu sunt de acord, in urma ordinului presedintelui rus Vladimir Putin de a mobiliza sute de mii de rezervisti pentru conflictul din Ucraina, transmite Reuters. Cozile kilometrice sunt confirmate si de presa rusa de stat.

RAZBOIUL RUSO-UCRAINEAN O suta de arestari in Daghestan, la manifestatii impotriva ordinului de mobilizare dat de Putin

Aproximativ 100 de persoane au fost arestate in Daghestan, la o manifestatie impotriva mobilizarii lui Putin in razboiul rus din Ucraina in aceasta regiune rusa din Caucaz care a platit deja un tribut greu de la inceputul invaziei ruse a Ucrainei.

Seful Parlamentului rus indeamna deputatii sa participe la razboi

Volodimir Zelenski: Rusia nu este interesata de pace Liderul parlamentar rus Viaceslav Volodin i-a chemat pe deputatii Dumei sa ia parte la razboiul din Ucraina, in urma ordinului de mobilizare partiala lansat miercuri, relateaza DPA. Cei care indeplinesc cerintele mobilizarii partiale ar trebui sa ajute cu participarea lor la operatiunea militara speciala, a declarat seful Dumei de Stat camera inferioara a parlamentului) pe canalul sau de Telegram, mentionand: Nu exista protectie pentru deputati.

Digi24. Seful Dumei de Stat ii cheama pe deputatii rusi sa plece la razboi. Un parlamentar a spus ca este nevoie de el in tara

Presedintele Dumei de Stat, camera inferioara a parlamentului rus, i-a chemat pe deputati sa ia parte la razboiul din Ucraina in urma ordinului de mobilizare partiala semnat de Vladimir Putin.

Imagini frapante din Rusia! Mii de barbati, trimisi cu muzica si lacrimi pe frontul din Ucraina, ca in 1941 (video)

Mii de barbati din Rusia sunt petrecuti de familii pe front. Rezervistii vor fi trimisi in Ucraina, conform ordinului presedintelui rus. Mobilizarea partiala a inceput joi dimineata in mai multe orase din Federatia Rusa. Lacrimi si nedumerire Mamele, sotiile si rudele rezervistilor au plans in hohote si nu au vrut sa se desparta de cei dragi, insa barbatii au fost nevoiti sa se indrepte catre autocarele care ii vor duce direct pe front. Multi dintre ei nu se vor intoarce acasa.

RUSIA: Liderul parlamentar Viaceslav Volodin ii indeamna pe deputati sa mearga la razboi

Liderul parlamentar rus Viaceslav Volodin i-a chemat pe deputatii Dumei sa ia parte la razboiul din Ucraina in urma ordinului de mobilizare partiala.

Liderul parlamentar Viaceslav Volodin ii cheama pe deputatii rusi sa se duca la razboi

Liderul parlamentar rus Viaceslav Volodin i-a chemat pe deputatii Dumei sa ia parte la razboiul din Ucraina in urma ordinului de mobilizare partiala, relateaza joi DPA.

Seful parlamentului rus ii cheama pe deputati la razboi

Liderul parlamentar rus Viaceslav Volodin i-a chemat pe deputatii Dumei sa ia parte la razboiul din Ucraina in urma ordinului de mobilizare partiala, relateaza joi DPA.

VIDEO: Superyacht-ul rusesc, Amadea soseste in Hawaii in urma ordinului de sechestrare al SUA

Un superyacht confiscat luna trecuta in Fiji la cererea autoritatilor americane, care spun ca Amadea, in valoare de 300 de milioane de dolari, este detinut de oligarhul rus sanctionat Suleiman Kerimov, a ajuns in Hawaii. Vasul a acostat in Honolulu, joi 16 iunie. Grupul operativ KleptoCapture al Departamentului de Justitie al SUA s-a concentrat pe .

Ucraina dupa 3 luni de razboi: ce tactici are armata de sperietori

Acum 3 luni, in data de 24 februarie 2022, Ucraina a fost invadata de catre Rusia la ordinului lui Vladimir Putin. Invazia a capatat toate caracteristicile unui razboi in toata regla: invazia terestra a tarii, bombardamente, orase care au fost complet distruse, civili omorati, gropi comune si crime de razboi.

Motorola, notoriul criminal de razboi din Donbas, a primit Ordinul Curajului din partea lui Vladimir Putin

Presedintele rus Vladimir Putin a semnat vineri un decret privind acordarea postum a Ordinului Curajului lui Arsen Pavlov, un cunoscut criminal de razboi rus poreclit Motorola.

Biden: Ajutor de 600 mil. dolari din partea SUA pentru Ucraina

Presedintele american Joe Biden a semnat un memorandum pentru a oferi Ucrainei pana la 600 de milioane de dolari sub forma de asistenta militara imediata. Decizia intervine in contextul in care fortele ruse au avansat si mai mult catre capitala ucraineana Kiev in primele ore ale zilei de sambata, scrie Agerpres. Potrivit ordinului executiv semnat de .

Nu vreau razboi. Cum comenteaza Igor Dodon o posibila revolutie la Chisinau

Igor Dodon a fost rugat sa comenteze vineri, 8 septembrie, despre sansele unei eventuale revolutii ce ar putea avea loc la Chisinau, ca urmare a disensiunilor tot mai frecvente intre Presedintie si Guvern, mai ales pe fundalul ultimului scandal privind trimiterea militarilor moldoveni la exercitii in Ucraina, in pofida ordinului sefului statului de a interzice deplasarea contingentului.

Ucraina confirma ca trupele ruse au inceput sa se retraga de la granita

Autoritatile ucrainene au constatat luni inceperea retragerii trupelor ruse de la frontiera, in urma ordinului dat de presedintele rus Vladimir Putin cu scopul de a crea conditii cat mai bune pentru reuniunea pe care o va avea vineri cu omologul sau ucrainean Petro Porosenko, transmite agentia EFE.

Ucraina confirma ca trupele ruse au inceput sa se retraga de la granita

Ucraina a confirmat, luni, ca trupele ruse au inceput sa se retraga de la frontiera, in urma ordinului dat de presedintele rus Vladimir Putin, care doreste crearea unor conditii cat mai bune inaintea reuniunii.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1621 seconds )