Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Unda verde pentru reactoarele nucleare 3 si 4: A fost semnat contractul pentru etapa pregatitoare constructiei

Adevărul Adevărul,
Unda verde pentru reactoarele nucleare 3 si 4: A fost semnat contractul pentru etapa pregatitoare constructiei

Nuclearelectrica anunta avansarea Proiectului Unitatilor CANDU 3 si 4 de la Cernavoda, iar in cadrul etapei pregatitoare, EnergoNuclear S. , compania de proiect, a semnat primul contract cu Candu Energy. continuă pe Adevărul

Europarlamentarii au dat unda verde noii politici agricole comune

Saptamana aceasta Parlamentul European este reunit in plen, la Strasbourg. Europarlamentarii au dat unda verde noii politici agricole comune.

Mai mult sprijin pentru fermele mici si tinerii agricultori: PE a dat unda verde noii politici agricole comune. Ce prevede pachetul de reforma

Parlamentul European a dat marti unda verde noii politici agricole comune, pachetul de reforma vizand mai mult sprijin pentru fermele mici si pentru tinerii agricultori, a informat PE, prezentand principalele puncte ale pachetului de reforma.

Parlamentul European a dat unda verde noii politici agricole a UE

Parlamentul European a dat unda verde noii politici agricole comune a UE, considerata mai ecologica, mai echitabila, mai flexibila si mai transparenta, dar criticata de ecologisti si de o parte a stangii, care spun ca nu e la inaltimea ambitiilor UE privind mediul, potrivit Agerpres.

Serialul The Idol creat de The Weeknd a primit unda verde din partea HBO

Serialul dramatic The Idol al lui The Weeknd, care va avea sase episoade, a primit unda verde din partea HBO, informeaza Variety.

Guvernul Ciuca pregateste certificatul verde pentru accesul la locul de munca. Cat timp vor putea fi testati gratuit angajatii de la stat

PSD pregateste in cadrul coalitiei cu PNL si UDMR extinderea conditiilor pentru obtinerea certificatului verde. Mai precis, romanii angajati la stat care nu vor fi vaccinati, vor fi dati afara, sustin parlamentarii social-democrati si national-liberali.

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )