Libnet.ro
watchshop.ro

00:05

Pe unde e bine sa nu te afli in minivacanta de Ziua Nationala a Romaniei. Harta care iti arata ca poluarea este peste limita normalului

Playtech Playtech,
Pe unde e bine sa nu te afli in minivacanta de Ziua Nationala a Romaniei. Harta care iti arata ca poluarea este peste limita normalului

Stiu ca abia astepti sa se termine ziua asta si sa te bucuri de minivacanta de Ziua Nationala a Romaniei. Poate deja ti-ai facut planuri pe unde sa mergi, dar ar trebui sa mai verifici. continuă pe Playtech

Sunt roman pentru ca imi pretuiesc eroii, campanie Antena 3 de Ziua Nationala a Romaniei

De Ziua Nationala a Romaniei, Antena 3 demareaza campania Sunt roman pentru ca imi pretuiesc eroii cu o serie de reportaje de exceptie, dar si demersuri pentru ca militarii romani sa primeasca recunoasterea pe care o merita.

Continua propozitia Sunt roman pentru ca, provocare lansata de Antena 3 de Ziua Nationala a Romaniei

De Ziua Nationala a Romaniei, miercuri, 1 decembrie 2021, Antena 3 lanseaza provocarea Sunt roman pentru ca in care romanii sunt invitati sa continue propozitia cu acele lucruri care ne definesc.

Spectacol si emotie, de Ziua Nationala a Romaniei, la Antena 3. Cooking show, reportaje cu romani geniali si romani ce nu vor fi uitati, dar si provocarea Sunt roman pentru ca

De Ziua Nationala a Romaniei, Antena 3 promite spectacol si emotie printr-o serie de transmisiuni in direct si reportaje despre romani geniali si romani ce nu vor fi uitati si totodata lanseaza provocarea Sunt roman pentru ca. Si pentru ca sarbatoarea sa fie completa, nu vor lipsi bucatele traditionale romanesti pregatite intr-un cooking show care are ca finalitate renovarea unei scoli.

Restrictii de circulatie in Bucuresti pentru organizarea ceremoniei de Ziua Nationala a Romaniei

Brigada Rutiera a Capitalei a anuntat ca vor fi restrictii de circulatie in Bucuresti, pentru organizarea repetitiei si a ceremoniei oficiale de Ziua Nationala a Romaniei, intre 28 noiembrie si 1 decembrie.

Minivacanta de 1 decembrie: unde se duc romanii de Ziua Nationala si Sf. Andrei, cat platesc

Optiunile romanilor pentru minivacanta de Sfantul Andrei si 1 decembrie pot varia in functie de preturile practicate de hotelieri, insa si de preferintele fiecaruia. Ziua Nationala de.

O noua lege a fost promulgata de catre Presedintele Klaus Iohannis. Ziua Nationala a inotului va fi celebrata pe 19 iulie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a promulgat, vineri, noua lege privind instituirea Zilei Nationale a inotului pe data de 19 iulie, conform Agerpres. Federatia Internationala de Natatie, infiintata pe 19 iulie Ziua nationala a inotului va .

Conditiile de acces la ceremoniile de Ziua Nationala. Noua Hotarare de Guvern relaxeaza si cateva restrictii

Guvernul Ciuca a adoptat, in sedinta de vineri, o Hotarare prin care a relaxat mai multe restrictii. De asemenea, au fost stabilite si o serie de masuri, in contextul ceremoniilor prilejuite de Ziua Nationala.

Parlamentul, reunit in sedinta solemna de Ziua Nationala cu o saptamana inainte de 1 Decembrie

ACTUALIZARE - Diana Sosoaca, la sedinta solemna a Parlamentului: Romanii trebuie sa invete sa fie uniti --- *ACTUALIZARE - Daniel Gheorghe Rusu: Discursuri despre patriotism, tocmai de la cei ce au dus tara pe marginea prapastiei --- *ACTUALIZARE - Vulpescu: Unirea este un deziderat constant la care nu trebuie sa incetam vreodata sa lucram --- *ACTUALIZARE - Nicoleta Pauliuc, la Sedinta Solemna a Parlamentului: Prin unitate si solidaritate natiunea romana si-a dovedit trainicia si valoarea --- *ACTUALIZARE - Alina Gorghiu, la Sedinta Solemna a Parlamentului: 1 Decembrie semnifica devotament, responsabilitate, datorie, curaj politic --- *ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu, la Sedinta Solemna dedicata Zilei Nationale a Romaniei: Prin maturitate si responsabilitate, am pus punct haosului politic --- Parlamentul s-a reunit, astazi, 24 noiembrie, intr-o sedinta solemna consacrata sarbatoririi Zilei de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei.

Restrictii de circulatie in Capitala pentru organizarea ceremoniei de Ziua Nationala Rute ocolitoare recomandate

Brigada Rutiera a Capitalei a anuntat restrictii de circulatie, in intervalul 28 noiembrie 1 decembrie, pentru repetitiile si desfasurarea ceremoniei oficiale de Ziua Nationala a Romaniei. Pregatiri pentru Ziua Nationala. Restrictii de circulatie .

Legea prin care se instituie Ziua nationala a inotului, promulgata de presedintele Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a semnat, vineri, decretul de promulgare a instituirii Zilei nationale a inotului pe data de 19 iulie a fiecarui an.

carturesti.ro

actualitate, 00:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1482 seconds )