Libnet.ro
watchshop.ro

21:45

Unesco adopta primul text global care reglementeaza inteligenta artificiala

Hotnews Hotnews,
 Unesco adopta primul text global care reglementeaza inteligenta artificiala

Unesco a anuntat joi ca a adoptat un prim text global privind etica inteligentei artificiale IA), un prim pas pentru reglementarea acestor tehnologii revolutionare, care prezinta riscuri fundamentale pentru societati, in ciuda numeroaselor progrese pe care le permit, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana a aprobat primul proiect transfrontalier de infrastructura inteligenta al Romaniei

Comisia Europeana a aprobat primul proiect transfrontalier de infrastructura inteligenta smart grid) al Romaniei, dezvoltat in parteneriat de catre Delgaz Grid SA, compania de distributie a energiei electrice si gazelor naturale, parte a grupului E. ON, CNTEE Transelectrica SA, operatorul national de transport si sistem, si MAVIR, operatorul de transport maghiar, informeaza Transelectrica intr-un comunicat de presa.

carturesti.ro

actualitate, 21:45

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1557 seconds )