Libnet.ro
carturesti.ro

01:06

Ungaria va primi tehnologie pentru a produce vaccinul rusesc Sputnik V

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ungaria va primi tehnologie pentru a produce vaccinul rusesc Sputnik V

Ungaria va primi tehnologie anul acesta pentru a produce vaccinul rusesc anti-COVID-19 Sputnik V la o fabrica de pe teritoriul sau, aflata in prezent in constructie, a declarat joi la Moscova ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, potrivit unui comunicat emis de ministerul sau, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Vodafone, partener de tehnologie pentru eficientizarea procesului operational al Sameday Romania

Sameday Romania colaboreaza cu Vodafone Romania pentru continuarea directiei de inovare pe care compania o urmareste. Vodafone Romania este partener in furnizarea de solutii complete de digitalizare pentru automatizarea si imbunatatirea fluxurilor operationale, care asigura o eficienta sporita a intregului proces, de la sortarea expeditiilor si pana la livrare. Toate solutiile implementate sunt conectate la o platforma unica ce asigura administrarea tuturor proceselor operationale, conform unui comunicat remis redactiei.

watchshop.ro

actualitate, 01:06

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )