Libnet.ro
carturesti.ro

22:30

Universitatea Transilvania din Brasov anunta ca studentii care s-au vaccinat vor beneficia de o luna de cazare gratuita in camin

B1 TV B1 TV,
Universitatea Transilvania din Brasov anunta ca studentii care s-au vaccinat vor beneficia de o luna de cazare gratuita in camin

Universitatea Transilvania din Brasov anunta ca studentii care s-au vaccinat pentru COVID-19 vor beneficia de o luna de cazare gratuita in camin pentru luna noiembrie. Studentii Universitatii Transilvania din Brasov care se vor caza in . continuă pe B1 TV

evomag.ro

Atac cibernetic la Universitatea Politehnica din Bucuresti

Universitatea Politehnica din Bucuresti anunta ca, ieri, a avut loc un atac cibernetic asupra platformei informatice a Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din cadrul universitatii, platforma care asigura interfata intre studenti si secretariatul facultatii, potrivit Agerpres.

Cazare gratuita in caminele Universitatii Transilvania din Brasov, pentru studentii vaccinati

Studentii Universitatii Transilvania care prezinta dovada vaccinarii cel putin cu prima doza vor beneficia de cazare gratuita in camin, in luna noiembrie.

Incendiu la spitalul Vulcan din Brasov. Peste 150 de pacienti, evacuati. Informatii de ultima ora

Panica s-a instaurat in sufletul medicilor si a pacientilor de la Spitalul de Psihiatrie Vulcan din Brasov, dupa ce un incendiu a cuprins cladirea din care au fost evacuati peste 150 de pacienti. Ce se intampla acum, la fata locului. Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Vulcan din Brasov Momente ingrozitoare pentru pacientii si doctorii Spitalului .

Incendiu la un mall din Brasov

Pompierii din Brasov au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un mall din oras. Incendiul se manifesta pe un perete exterior, cu degajare de fum. S-au autoevacuat 36 de persoane din zona de birouri, a transmis ISU Brasov. Pompierii au precizat ca incendiul este localizat. Nu s-au inregistrat victime. Personalul din zona de birouri s-a .

Incendiu la un mall din Brasov. Angajatii din zona de birouri s-au autoevacuat

Pompierii din Brasov intervin, luni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un mall din oras. Potrivit reprezenantilor pompierilor, focul a cuprins etajul 8 unde muncitorii lucrau la amenajarea sediului unei firme. La fata locului au .

Mesaj pe pagina de Facebook a Spitalului Clinic de Boli Infectioase din Cluj pentru cei care au fost la festival: Dupa Untold, va asteptam

Medicul Teodora Iacob a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu personal medical complet echipat si mesajul Dupa Untold, va asteptam, postare care s-a viralizat pe Facebook in contextul in care mai multe persoane au reclamat ca la celebrul festival nu s-a purtat masca si nu s-au respectat regulile de distantare sociala. Mesajul doctoritei apare pe pagina de Facebook a Spitalului Clinic de Boli Infectioase din Cluj.

Cum arata blocul de lux din Beverly Hills in care nu mai are acces Monica Gabor dupa despartirea de Mr. Pink. FOTO

Oamenii sunt din ce in ce mai curiosi de relatia dintre Monica Gabor si Mr. Pink ce a fost ani buni tinuta departe de ochii tuturor. Iata ca dupa despartire au inceput sa iasa la iveala anumite detalii. Cum arata blocul din Beverly Hills in care modelul nu mai are acces? Cum arata locuinta de .

actualitate, 22:30

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )