Libnet.ro
UNICEF

14:00

UNPR: Suspendarea exportului de lemn poate afecta grav firmele mici si mijlocii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UNPR: Suspendarea exportului de lemn poate afecta grav firmele mici si mijlocii

Firmele mici si mijlocii din industria de prelucrare primara a lemnului pot fi grav afectate de suspendarea exportului de materiale lemnoase, asa cum prevede un proiect de ordonanta de urgenta, considera Uniunea Nationala a Patronatului Roman UNPR). continuă pe Ziarul Bursa

Suspendarea exportului de lemn poate afecta grav firmele mici si mijlocii din industrie

Uniunea Nationala a Patronatului Roman UNPR) atrage atentia ca aplicarea ordonantei de urgenta privind suspendarea exportului de materiale lemnoase pusa in dezbatere in forma actuala de catre Ministerul Mediului poate avea un impact negativ asupra firmelor mici si mijlocii care sunt implicate in comertul cu materiale lemnoase, arata un comunicat remis azi redactiei.

Guvernul adopta astazi, prin proiect de lege, suspendarea exportului de lemn

Guvernul va adopta in sedinta de astazi un proiect de lege privind suspendarea exportului de lemn, si nu o ordonanta de urgenta in acest scop, pentru a fi cat mai putin criticabil, a anuntat premierul Victor Ponta.

Suspendarea exportului de lemne va fi promovata prin lege

Suspendarea exportului de lemne va fi promovata nu prin ordonanta de urgenta, ci prin proiect de lege, pentru a fi cat mai putin criticabil, act normativ care va fi avizat in interval de cate o saptamana in.

Ponta: Suspendarea exportului de lemne va fi promovata prin lege

ACTUALIZARE 13:04 Premierul Victor Ponta a anuntat, astazi, ca suspendarea exportului de lemne va fi promovata nu prin ordonanta de urgenta, ci prin proiect de lege, pentru a fi cat mai putin criticabil.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )