Libnet.ro
watchshop.ro

00:06

Un barbat a murit dupa ce s-a prabusit un zid peste el in judetul Bacau

B1 TV B1 TV,
Un barbat a murit dupa ce s-a prabusit un zid peste el in judetul Bacau

Zidul unei cladiri din localitatea Oituz s-a prabusit peste un barbat, iar acesta a murit, a precizat purtatorul de cuvant al ISU Bacau, maiorul Andrei Grecu, potrivit Agerpres. Bacau: Un barbat a murit dupa . continuă pe B1 TV

Tragedie la un spitalul din Galati: Un pacient a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul 8

Un barbat internat la Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei din Galati a murit dupa ce s-a aruncat, joi, de la etajul 8.

Incendiu devastator in zi de mare sarbatoare. O femeie a murit dupa ce a lasat o candela aprinsa. Vecinii, in stare de alerta

Un necaz extrem de mare a avut loc intr-un bloc din Pitesti, acolo unde un incendiu puternic a izbucnit din cauza unei candele aprinse si nesupravegheate. Din pacate, o femeie si-a pierdut viata dupa intoxicarea cu monoxid de carbon, iar orice efort de a o salva a fost in zadar. Ce s-a intamplat, de fapt .

Tragedie in zi de sarbatoare: O batrana a murit dupa un incendiu pornit de la o lumanare

Tragedie in zi de Sarbatoare. O femeie de 79 de ani a murit intoxicata cu monoxid de carbon, dupa ce a aprins o candela si a lasat-o nesupravegheata.

Un barbat internat cu piciorul rupt la spitalul din Caransebes, a murit dupa cateva zile. Familia l-a gasit legat de pat si in stare de inconstienta

Familia unui barbat din Caransebes este foarte revoltata de felul in care a fost tratat capul familiei. Barbatul a avut un accident in timp ce vopsea o poarta. A cazut de pe o scara de un metru. Omul si-a fracturat piciorul si s-a lovit la cap.

Cimpeanu afirma ca patru cadre didactice din judetul Olt si alte trei din Mehedinti au murit dupa ce s-au infectat cu SARS-CoV-2

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, afirma ca patru cadre didactice din judetul Olt si alte trei din Mehedinti au decedat dupa ce s-au infectat cu SARS-CoV-2, ministrul explicand ca aceste decese au avut un impact asupra deciziilor unor scoli care au cerut trecerea la invatamantul online, potrivit News.

carturesti.ro

actualitate, 00:06

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )