Libnet.ro
UNICEF

21:30

UPDATE Liderul tatarilor are interdictie de a mai intra in Crimeea in urmatorii cinci ani

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Liderul tatarilor are interdictie de a mai intra in Crimeea in urmatorii cinci ani

Liderului tatarilor din Crimeea, Mustafa Djemilev, i s-a interzis accesul pentru urmatorii cinci ani pe teritoriul Crimeei, a anuntat marti adunarea tatarilor din Crimeea, potrivit AFP. Aceasta decizie vine la o zi dupa ce presedintele Vladimir Putin a facut un gest de bunavointa fata de tatarii din Crimeea, semnand un decret prin care se stipuleaza ca deportarea in masa facuta de Stalin in anii 1940 a tatarilor a fost ilegala si garanteaza drepturi autonome pentru ei si alte minoritati. continuă pe Hotnews

Liderul tatarilor are accesul interzis in Crimeea timp de cinci ani

Liderul tatarilor din Crimeea, Mustafa Djemilev, are accesul interzis timp de cinci ani pe teritoriul ucrainean alipit in martie la Rusia, a anuntat marti Medjlis, adunarea tatarilor din Crimeea, relateaza AFP .

Liderul tatarilor are accesul interzis in Crimeea pana in 2019

Liderul tatarilor din Crimeea, Mustafa Djemilev, are accesul interzis timp de cinci ani pe teritoriul ucrainean alipit in martie la Rusia, a anuntat marti Medjlis, adunarea tatarilor din Crimeea, citat de Mediafax.

Liderul tatarilor nu are voie sa intre in Crimeea in urmatorii cinci ani

Liderului tatarilor din Crimeea, Mustafa Djemilev, i s-a interzis accesul pentru urmatorii cinci ani pe teritoriul Crimeei, a anuntat marti adunarea tatarilor din Crimeea, potrivit AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )