Libnet.ro
carturesti.ro

05:30

Urgenta Raed

Libnet Ro
Vestea momentului pentru romanii nevaccinati. Ce vor putea face de 1 Decembrie

Vestea momentului pentru romanii nevaccinati. Ce vor putea face de 1 Decembrie

Veste buna pentru romanii care nu s-au vaccinat anti-covid. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a facut anuntul care ii priveste pe cei care nu au un certificat verde. El a declarat ca totii romanii vor avea aceleasi drepturi in ceea ce priveste parada de 1 Decembrie, indiferent daca au sau nu vaccin.

Ce relatie au, de fapt, Alexandru Rafila si Raed Arafat. Abia acum s-a aflat adevarul

Care este relatia dintre Alexandru Rafila si Raed Arafat? Ministrul Sanatatii a venit cu marturii in dreptul acestui subiect. Ce a spus despre relatia dintre el si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta? Cum se inteleg Alexandru Rafila si Raed Arafat? Ministrul Sanatatii a fost intrebat cum se intelege cu Raed Arafat. Alexandru Rafila a .

Rafila, despre relatia cu Arafat: Ma inteleg institutional, daca vreti. incercam sa ne vedem fiecare de treaba lui

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a afirmat ca se intelege institutional cu seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat si ca incercam sa ne vedem fiecare de treaba lui, relateaza News. ro.

Raed Arafat: in final, tulpina Omicron va ajunge peste tot. Nimeni nu va putea sa o opreasca. Singurul lucru care se face acum este intarzierea raspandirii (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a explicat ca noua varianta virala de SARS-CoV-2 se va raspandi in cele din urma peste tot, cum s-a intamplat si cu tulpina originala a virusului. Masurile .

Raed Arafat, avertisment despre mutatia Omicron: Tulpina va ajunge peste tot, nimeni nu va putea sa o opreasca

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat, astazi, in cadrul unui briefing la Guvernul Romaniei, ca mutatia Omicron a coronavirusului va ajunge peste tot.

Raed Arafat, despre noua varianta a coronavirusului: in final, tulpina Omicron va ajunge peste tot

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, avertizeaza ca noua tulpina Omicron se va raspandi in toata lumea si ca nu poate fi oprita. El spune ca varianta nu este predominanta si ca oamenii ar trebui sa se vaccineze pentru ca serurile sunteficiente impotriva variantelor de coronavirus care sunt in prezent in circulatie.

ARAFAT: Un avion Tarom va fi trimis pentru repatrierea cetatenilor romani blocati in Africa de Sud

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anuntat ca un avion Tarom va fi trimis pentru a aduce in tara cetatenii romani care au ramas blocati in Africa de Sud, dupa ce mai multe curse aeriene au fost anulate.

watchshop.ro

Raed Arafat, lamuriri suplimentare. Relaxare a restrictiilor pentru romanii care participa la Parada de 1 Decembrie

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anuntat ca la parada de 1 Decembrie spectatorii nu au nevoie de certificat verde. Regula se aplica doar in zona oficiala, a explicat Arafat.

Arafat: Pregatirea pentru urmatorul val se face. incep sa apara din ce in ce mai multe cazuri de COVID lung

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat ca pregatirea pentru urmatorul val se face, precizand ca autoritatile nu stau linistite chiar daca acum se inregistreaza o scadere a numarului de cazuri.

Raed Arafat ii sfatuieste pe romani sa evite calatoriile in sudul Africii si in zonele limitrofe

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, ii sfatuieste pe romani sa evite calatoria in zonele in care a aparut noua tulpina a virusului.

Alexandru Rafila vrea ca deciziile in pandemie sa fie luate de Ministerul Sanatatii, care lucreaza ca o anexa a unei structuri, dar nu a discutat cu Raed Arafat, motivand ca acesta este plecat din tara

Ministrul propus al Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat miercuri, la audierea in Comisia de Sanatate din Parlament, ca masurile de sanatate publica trebuie luate de Ministerul Sanatatii si de institutiile din subordine, subliniind ca nu putem sa lucram ca o anexa a unei structuri, aluzie la Comitetul National pentru Situatii de Urgenta si Raed Arafat. intrebat insa daca a discutat cu Raed Arafat despre acest lucru, Rafila spune ca nu, motivand ca seful DSU este plecat din tara. Ministerul Sanatatii a fost exclus aproape complet, anul acesta, in mandatele de ministri ale lui Vlad Voiculescu si Ioanei Mihaila, din deciziile privind restrictiie impuse in diverse perioade ale pandemiei.

Alexandru Rafila vrea diminuarea rolului DSU, structura condusa de Raed Arafat, in luarea deciziilor

Deputatul PSD Alexandru Rafila, propus pentru functia de ministru al sanatatii, anunta ca are in vedere reducerea rolului Directiei pentru Situatii de Urgenta, condusa de Raed Arafat, in luarea deciziilor. Rafila afirma ca structura a .

UPDATE PSD sustine ca nu a primit aviz DSU pentru un eveniment de prezentare a programului de guvernare: Congres cu 5.000 de persoane s-a putut Ce spune DSU

PSD anunta ca a anulat evenimentul care urma sa aiba loc la Parlament pentru prezentarea programului de guvernare pentru ca nu a primit avizul Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU) condus de Raed Arafat: Congres cu 5. 000 de persoane s-a putut.

EXCLUSIV Este sau nu oxigenul tehnic - solutia gasita de autoritati in timpul crizei de oxigen din valul 4 - autorizat ca tratament care poate fi administrat pacientilor?

Varful valului 4 al pandemiei de COVID-19 nu a insemnat doar criza de paturi ATI si de medicamente, ci si de oxigen medicinal, administrat pacientilor in stare grava. La inceputul lunii noiembrie, problema era recunoscuta inclusiv de autoritati, prin vocea premierului Florin Citu si a sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, care au organizat inclusiv o intalnire cu firmele care livreaza oxigen. Solutia gasita de autoritati la acel moment, folosirea oxigenului tehnic - in fapt oxigen cu o concentratie de 90-96%, produs in concentratoare de oxigen - strict in situatiile in care oxigenul medicinal concentratie de minimum 99,5%) nu este disponibil, este una cu dus si intors: contestata de multi medici si, potrivit unui raspuns oficial al Agentiei Nationale a Medicamentului pentru HotNews. ro, in afara conditiilor legale pentru a fi omologat ca medicament de uz uman.

carturesti.ro

Mesajul lui Raed Arafat pentru romani, in plina pandemie de coronavirus: Cifrele vorbesc!

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, declara ca cifrele vorbesc despre pandemia de coronavirus.

Raed Arafat: Avortul la cerere constituie o interventie medicala care nu suporta amanare

Avortul la cerere constituie o interventie medicala care nu suporta amanare, si se circumscrie exceptiilor prevazute de DSUprin care au fost suspendate internarile si operatiile ce nu reprezinta urgente, transmite Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU. Precizarea vine ca urmare a unei solicitari semnate de Coalitia pentru Egalitate de Gen si de alte organizatii neguvernamentale.

Arafat, adresa oficiala DSU: Avortul la cerere constituie o interventie medicala care nu suporta amanare

Intreruperea sarcinii la cererea pacientei constituie o interventie medicala care nu suporta amanare si se circumscrie exceptiilor prevazute de ordinul emis de DSU prin care se instituie suspendarea tuturor operatiilor care nu sunt urgente medicale - este raspunsul oficial dat de Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU) si semnat de Raed Arafat la scrisoarea Coalitiei pentru Egalitate de Gen si alte organizatii neguvernamentale de la sfarsitul lunii octombrie.

RAED ARAFAT: Speranta este ca oamenii sa petreaca sarbatorile de iarna cat mai aproape de normal

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat ca deocamdata este prea devreme pentru a se pronunta in privinta modului in care vor fi sarbatorile de iarna si ca in 10-15 decembrie autoritatile vor vedea care este situatia, mentionand ca speranta este ca oamenii sa petreaca mai aproape de normal.

RAED ARAFAT: La acest moment nu s-a pus pe masa o discutie fie referitoare la vaccinare obligatorie

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat ca pana in prezent autoritatile din Romania nu au discutat despre vaccinarea obligatorie sau despre realizarea unei carantine a nevaccinatilor, mentionand ca masurile luate pana acum au dus la scaderea numarului de cazuri de COVID-19.

Vor fi sau nu restrictii de sarbatorile de iarna? Raed Arafat: Speranta este ca oamenii sa petreaca cat mai aproape de normal

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca deocamdata este prea devreme pentru a se pronunta in privinta modului in care vor fi sarbatorile de iarna si ca in 10-15 decembrie autoritatile vor vedea care este situatia: Speranta este ca oamenii sa petreaca mai aproape de normal.

actualitate, 05:30

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1602 seconds )