Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ursula Leyen

Libnet Ro
Comisia Europeana propune un al noualea pachet de sanctiuni impotriva Rusiei

Comisia Europeana propune un al noualea pachet de sanctiuni impotriva Rusiei

Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anuntat miercuri seara propunerea sa pentru un al noualea pachet de sanctiuni impotriva Rusiei. Bancile rusesti nu vor mai putea efectua operatiuni in UE Comisia propune adaugarea a aproape 200 de persoane si entitati suplimentare pe lista de sanctiuni a UE. Aceasta include personal al fortelor armate ruse, precum si ofiteri individuali si companii industriale din domeniul apararii, membri ai Dumei de Stat si ai Consiliului Federatiei, ministri, guvernatori si partide politice.

Ursula von der Leyen vrea ca tarile din Balcanii de Vest sa se distanteze de Rusia si China

Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, le-a cerut marti tarilor din Balcanii de Vest, la summitul de la Tirana, sa se disocieze de Rusia si China si sa opteze clar pentru integrarea in Uniunea Europeana, dar presedintele Aleksandr Vucici a afirmat ca Serbia ramane tara independenta. Prezenta la summitul UE-Balcanii de Vest din Tirana, .

Comisia Europeana, mesaj transant: Balcanii de Vest trebuie sa aleaga intre UE si Rusia

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a indemnat tarile din Balcanii de Vest sa se decida daca vor sa fie de partea democratiei, adica alaturi de Uniunea Europeana, sau doresc sa aleaga alt drum, cu Rusia, subliniaza EFE. Declaratiile au fost facute la sosirea la Tirana, pentru summitul Uniunii Europene si al tarilor din Balcanii de Vest.

Ursula von der Leyen spune ca UE trebuie sa actioneze in legatura cu planurile de concurenta neloiala ale SUA

Ursula von der Leyen a declarat ca concurenta trebuie sa respecte conditii de concurenta echitabile. UE trebuie sa abordeze distorsiunile create de un plan american de 430 de miliarde de dolari pentru a stimula tehnologiile prietenoase cu clima, afirma sefa blocului comunitar. UE este ingrijorata de un posibil razboi comercial cu SUA .

Ursula von der Leyen: UE va raspunde calibrat in fata distorsiunilor create de subventiile americane

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a promis duminica un raspuns corespunzator si bine calibrat al UE pentru a reduce impactul distorsionarii concurentei in urma subventiilor masive pe care administratia presedintelui SUA Joe Biden.

Prejudiciul suferit de Ucraina este evaluat la 600 de miliarde de euro

Prejudiciul suferit de Ucraina in razboiul pe care il duce din februarie este, potrivit sefei executivului european, Ursula von der Leyen, evaluat la 600 de miliarde de euro.

Din mesajul Ursulei von der Leyen a fost eliminat fragmentul cu bilantul deceselor civile si militare din Ucraina. Pe contul de Twitter al presedintei Comisiei Europene a fost postat un nou mesaj video

Dintr-un mesaj video transmis de presedinta Comisiei Europene pe Twitter a fost eliminat un fragment in care Ursula von der Leyen sustinea ca de la inceputul invaziei au murit peste 20. 000 de civili si 100. 000 de militari ucraineni. Fragmentul cu bilantul deceselor din Ucraina din mesajul Ursulei von der Leyen a fost eliminat .

UE propune crearea unui tribunal special pentru a judeca crimele de razboi ale Rusiei in Ucraina

UE va face eforturi sa infiinteze o instanta, sub egida ONU, pentru a investiga si urmari in justitie crimele de razboi comise de Rusia in Ucraina, a transmis presedintele CE Ursula von der Leyen.

UE va incerca sa infiinteze o instanta care sa investigheze si sa judece crimele de razboi ale Rusiei

UE va incerca sa infiinteze o instanta, sustinuta de ONU, pentru a investiga si urmari in justitie crimele de razboi comise de Rusia in Ucraina, potrivit presedintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. intr-o declaratie video, ea a spus: Invazia Rusiei in Ucraina a adus moarte, devastare si suferinte de nedescris. Ne amintim cu totii ororile de la Bucha. Se estimeaza ca peste 20. 000 de civili si peste 100. 000 de militari ucraineni au fost ucisi pana in prezent.

UE va acorda un ajutor mai mare pentru mentinerea alimentarii cu energie si caldura in Ucraina

Uniunea Europeana isi va intensifica eforturile pentru a acorda Ucrainei sprijin in restabilirea si mentinerea furnizarii de energie electrica si agent termic, a declarat vineri sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, dupa un nou val de atacuri rusesti cu rachete impotriva infrastructurii critice ucrainene.

UE va ajuta Ucraina sa-si asigure alimentarea cu energie electrica si incalzirea in aceasta iarna

Uniunea Europeana isi va intensifica eforturile pentru a acorda Ucrainei sprijin in restabilirea si mentinerea furnizarii de energie electrica si agent termic, a declarat sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, dupa un nou val de atacuri rusesti.

Von der Leyen: UE pregateste noi sanctiuni impotriva Rusiei

Uniunea EuropeanaUE) continua cu un al noualea pachet de sanctiuni impotriva Rusiei ca raspuns la atacul Moscovei asupra Ucrainei, a declarat sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, in timpul unei vizite in Finlanda joi 24 noiembrie). Von der Leyen nu a oferit detalii despre masurile care ar putea contine o noua runda de sanctiuni .

Uniunea Europeana, noi sanctiuni contra Rusiei: O vom lovi unde o doare

Lucram asiduu pentru a lovi Rusia acolo unde o doare, pentru a-i scadea si mai mult capacitatea de a duce razboiul contra Ucrainei, a spus Ursula Von der Leyen intr-o conferinta de presa la Helsinki.

UE pregateste noi masuri impotriva Rusiei. Ursula von der Leyen: O lovim acolo unde o doare

Uniunea Europeana lucreaza la cel de-al noualea set de sanctiuni contra Rusiei, a anuntat, joi, presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, in timpul unei vizite in Finlanda. Luna.

UE pregateste un al noualea pachet de sanctiuni impotriva Rusiei, a anuntat Ursula von der Leyen: Nu vom avea liniste pana cand Ucraina nu va prevala in fata lui Putin si a razboiului sau ilegal si barbar

Uniunea Europeana merge inainte cu un al noualea pachet de sanctiuni impotriva Rusiei, a anuntat presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, joi, in cadrul unei vizite in Finlanda, transmite Reuters. UE pregateste un al noualea pachet de sanctiuni impotriva Rusiei .

URSULA VON DER LEYEN: UE pregateste al 9-lea pachet de sanctiuni contra Rusiei

Uniunea Europeana lucreaza la al 9-lea set de sanctiuni contra Rusiei, a anuntat astazi presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, in timpul unei vizite in Finlanda.

Uniunea Europeana a demarat o ancheta pentru a stabili daca TikTok trimite datele utilizatorilor in China

Mai multe guverne si-au exprimat ingrijorarea ca TikTok colecteaza date de la cetatenii sai si le trimite in China. Acum, presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anuntat ca autoritatile de reglementare investigheaza acest aspect. Ursula a mentionat existenta acestor investigatii intr-o scrisoare dezvaluita de comisarului federal pentru comunicatii, Brendan Carr. in document, ea .

CE anunta ca Ucraina va mai primi 2,5 miliarde de euro in cadrul asistentei financiare

Presedintele Comisiei EuropeneCE), Ursula von der Leyen, a anuntat marti dupa-amiaza ca Ucraina va primi 2,5 miliarde de euro Ucrainei, in cadrul asistentei financiare pentru acoperirea nevoilor curente, in contextul razboiului cu Rusia. Comisia Europeana transfera Ucrainei inca 2,5 miliarde de euro. Planuim sa oferim 18 miliarde in 2023, prin transe constante, pentru remedierea urgenta .

SUA si UE sporesc ajutorul financiar pentru Ucraina

Statele Unite vor oferi Ucrainei un ajutor financiar de 4,5 miliarde de dolari, iar Uniunea Europeana un ajutor separat de 2,5 miliarde de euro, acesta din urma reprezentand a doua transa dintr-un pachet de asistenta financiara de 5 miliarde de euro, au anuntat marti secretara Trezoreriei SUA, Janet Yellen, si presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Iohannis: MCV s-a incheiat pentru tara noastra. Avem confirmarea ca Romania a facut reformele necesare pentru consolidarea statului de drept si s-a inscris pe drumul ireversibil al luptei impotriva coruptiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa dupa ce Comisia Europeana a transmis ca de acum nu va mai monitoriza tara noastra in cadrul MCV. Declaratiile lui Iohannis: MCV s-a incheiat azi pentru tara noastra. Avem confirmarea clara ca Romania a facut reformele necesare pentru consolidarea statului de drept si s-a inscris pe drumul ireversibil al luptei impotriva coruptiei. Comisia Europeana a confirmat, in raportul sau, progresul facut de Romania in cadrul MCV, ceea ce insemana ca indeplinim obiectivele din MCV cum au fost stabilite la momentul aderarii noastre la UE Acesta e ultimul raport MCV al Comisiei Europene pentru tara noastra. De acum Romania va fi, ca restul statelor UE, monitorizata prin mecanismul generalizat privind statul de drept Parlamentul Romaniei a adoptat Legile Justitiei, pe care le-am promulgat dupa ce CCR le-a declarat constitutionale. Romania a demonstrat vointa politica, dar mai ales o puternica sustinere a cetatenilor pentru a corecta orice deviere de la un parcurs democratic si pentru a relua reformele, asa cum s-a intamplat in ultimii doi an Ma bucur ca aceste progrese au fost confirmate in raportul MCV de azi, ca ele sunt esentiale in primul rand pentru romani. Cetatenii au dreptul la un sistem de justitie independent, functional, eficient, la o societate in care combaterea coruptiei si integritatea sunt obiective pe deplin asumate Felicit autoritatile, Guvernul, ministrul Justitiei, Parlamentul, institutiile din sistemul judiciar pentru aceste rezultate si-mi exprim aprecierea inclsuiv pentru eforturile diplomatice ale Reprezentantei permanente a Romaniei la UE care au contribuit la atingerea acestui obiectiv Multumesc Comisiei Europene, presedintei Ursula von der Leyen pentru sprijinul constant si dialogul deschis. Dialogul a fost si cu Comisia de la Venetia. care recent a constatat ca Legile Justitiei respecta standardele europene Raportul de azi incheie o etapa, dar eforturile naostre comune la nivel de autoritati si societate trebuie sa continue. Sunt convins si increzator ca realizarile de azi vor fi continuate, asa incat independenta justitiei si combaterea coruptiei sa ramana ireversibile pentru Romania .

actualitate, 11:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1633 seconds )