Libnet.ro
watchshop.ro

23:16

Ursula Leyen

Libnet Ro
Ursula von der Leyen: Normalizarea relatiilor UE cu Putin este imposibila

Ursula von der Leyen: Normalizarea relatiilor UE cu Putin este imposibila

Uniunea Europeana nu va putea relua relatiile normale cu presedintele rus Vladimir Putin dupa ce acesta a lansat o invazie pe scara larga a Ucrainei.

Ursula von der Leyen: Normalizarea relatiilor cu Putin este imposibila

Uniunea Europeana nu va putea relua relatiile normale cu presedintele rus Vladimir Putin dupa ce acesta a invadat Ucraina. Anuntul a fost facut de sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, in cadrul unui interviu pentru tsn. Ursula von der Leyen, atac dur la adresa Kremlinului .

Viitorul Ucrainei este in UE: Zelensky a reactionat la acordarea statutului de candidat

El a multumit presedintelui Consiliului European, Charles Michel, presedintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, si liderilor UE pentru sprijinul acordat.

Iohannis, despre afirmatia sefei CE despre eliminarea votului in unanimitate in domeniile-cheie: E doar un aspect dintr-un cadru reformator mai larg

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, intrebat ce opinie are despre faptul ca Ursula von der Leyen a precizat ca votul in unanimitate in anumite domenii-cheie pur si simplu nu mai are sens, ca este vorba de un cadru reformator mai larg si toata lumea este de acord ca arhitectura UE ar putea fi imbunatatita.

Ursula von der Leyen indeamna liderii europeni sa acorde Ucrainei si Republicii Moldova statutul de tari candidate la UE

Presedintele Comisiei EuropeneCE) Ursula von der Leyen a facut apel la liderii europeni sa fie la inaltime acordand Ucrainei si Republicii Moldova statutul de tari candidate la UE la summitul Consiliului European. Executivul european a dat saptamana trecuta un aviz pozitiv acordarii acestui statut Ucrainei si Republicii Moldova, insotit de conditii privind continuarea reformelor, ceea .

Ursula von der Leyen le cere liderilor europeni sa fie la inaltime si sa acorde Ucrainei si Republicii Moldova statutul de tari candidare la UE

Ursula von der Leyen, presedinta Comisiei Europene, a facut un apel la liderii europeni sa fie la inaltime acordand Ucrainei si Republicii Moldova statutul de tari candidate la UE in cadrul summitului Consiliului European. Executivul european a dat saptamana trecuta un aviz pozitiv acordarii acestui statut Ucrainei si Republicii Moldova, insotit de conditii privind continuarea reformelor, ceea ce ar deschide calea unui lung proces de aderare. Liderii europeni trebuie sa se ridice la inaltime .

ACORDAREA STATUTULUI DE TARI CANDIDATE UCRAINEI SI REPUBLICII MOLDOVA: Von der Leyen le cere celor 27 sa fie la inaltime

Presedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen a facut apel la liderii europeni sa fie la inaltime acordand Ucrainei si Republicii Moldova statutul de tari candidate la UE la summitul Consiliului European.

carturesti.ro

Tara care e cu un pas in UE primeste ultimatum din partea sefei Comisiei Europene. Ce trebuie sa faca de urgenta

Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat ca aceasta tara trebuie sa se hotarasca de care parte se afla. Cu toate acestea, Uniunea Europeana are nevoie de valori.

ZILE IMPORTANTE LA BRUXELLES Moldova si Ucraina - pe punctul sa devina state candidate la UE

Decizia privind cele doua state - motiv de noi dispute in interiorul UE * Viktor Orban conditioneaza votul Ungariei privind Moldova si Ucraina de adoptarea aceluiasi statut pentru Georgia si Bosnia- Hertegovina * Ursula von der Leyen: in afacerile externe, trebuie intr-adevar sa trecem la votul cu majoritate calificata Parlamentul European si Consiliul European sunt asteptate in aceste zile sa aprobe statutul de tari candidate la aderarea la Uniunea Europeana pentru Republica Moldova si Ucraina, decizie care a fost anuntata deja, la mijlocul saptamanii trecute, de presedintele francez Emmanuel Macron, cancelarul german Olaf Scholz, premierul italian Mario Draghi si presedintele Klaus Iohannis, la finalul vizitei oficiale pe care cei patru lideri europeni au efectuat-o la Kiev.

Ursula von der Leyen face apel la eliminarea cerintei unanimitatii in UE pentru dosarele de politica externa

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, propune adoptarea mecanismului de luare a deciziilor prin vot cu majoritate calificata in dosarele externe ale UE, deoarece evenimentele geopolitice necesita un raspuns mai rapid, transmite Politico.

FT: Sefa CE avertizeaza impotriva revenirii UE la surse de combustibil murdare

Ursula von der Leyen a atras, de asemenea, atentia asupra nevoii de investitii masive in energie regenerabila potrivit Financial Times.

Von der Leyen vrea ca UE sa renunte la cerinta de unanimitate in deciziile de politica externa

UE trebuie sa poata raspunde mai rapid la evolutiile geopolitice si ar trebui sa puna capat cerintei de unanimitate in deciziile de politica externa, a declarat luni presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, potrivit Politico. eu.

Ursula von der Leyen crede cu tarie ca Ucraina va primi statutul de candidata la aderarea la UE

Ursula von der Leyen este increzatoare ca Ucrainei i se va acorda statutul de tara candidat la aderarea la Uniunea Europeana, aceasta fiind o decizie istorica pe are Consiliul European trebuie sa o ia acum.

Ursula von der Leyen despre admiterea candidaturii Ucrainei la UE: O decizie istorica. Cred cu tarie ca vom obtine o decizie pozitiva

Obtinerea statutului oficial de tara candidata la UE de catre Ucraina ar reprezenta o decizie istorica, sustine sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Aceasta a precizat intr-un interviu pentru postul public german ARD ca este increzatoare ca Kievul va obtine acest statut: Sefa Comisiei Europene, despre admiterea candidaturii Ucrainei la UE .

watchshop.ro

Ursula von der Leyen despre admiterea candidaturii Ucrainei la UE: O decizie istorica. Cred cu tarie ca vom obtine o decizie pozitiva

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, si-a exprimat increderea ca Ucrainei i se va acorda statutul de candidat oficial la aderare, informeaza DPA si Agerpres.

UNIUNEA EUROPEANA: Von der Leyen este increzatoare in sansele Ucrainei de a primi statutul de tara candidat la aderare

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, si-a exprimat ieri increderea ca Ucrainei i se va acorda statutul de candidat oficial la aderare.

S-a decis viitorul Europei. Ce urmeaza sa se intample. Anuntul facut de Ursula von der Leyen

Comisia Europeana a intocmit un plan care va pune in practica rezultatele Conferintei privind viitorul Europei, cel mai amplu proces de consultare europeana. Cetatenii europeni au fost.

Candidatura Georgiei nu a fost acceptata de UE. Ursula von der Leyen: Tara trebuie sa se uneasca din punct de vedere politic

Georgia trebuie sa indeplineasca anumite conditii inainte de a i se putea acorda statutul de tara candidata la aderarea la Uniunea Europeana, a anuntat vineri Comisia Europeana.

Comisia Europeana recomanda acordarea Ucrainei si Republicii Moldova a statutului de state candidate la aderarea la UE

Comisia Euroepana recomanda ca Ucraina si Republica Moldova sa fie desemnate state candidate la aderarea la Uniunea Europeana UE), a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, presedinta CE Ursula von der Leyen.

CE recomanda acordarea statutului de state candidate pentru aderarea la UE, Ucrainei si Republicii Moldova

Comisia Euroepana recomanda ca Ucraina si Republica Moldova sa fie desemnate state candidate la aderarea la Uniunea Europeana UE), a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, presedinta CE Ursula von der Leyen.

actualitate, 23:16

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1491 seconds )