Libnet.ro
carturesti.ro

01:06

Ursula Leyen

Libnet Ro
Contre puternice intre presedintele CE Ursula von der Leyen si premierul Poloniei Mateus Morawiecki

Contre puternice intre presedintele CE Ursula von der Leyen si premierul Poloniei Mateus Morawiecki

Premierul Poloniei, Mateusz Morawiecki, a denuntat marti, in Parlamentul European, presiunile exercitate de Bruxelles si aplicarea standardelor duble, amintind ca Uniunea Europeana nu este un stat. Ursula von der Leyen, presedintele Comisiei Europene, a amenintat Varsovia cu sanctiuni. Speculatiile iesirii Poloniei din Uniunea Europeana au fost negate. Pentru Polonia, integrarea europeana este o optiune in directia civilizatiei, .

Polonia, raspuns dur pentru Bruxelles. Premierul Morawiecki acuza Uniunea de santaj si spune ce crede despre iesirea din UE

Premierul polonez Mateusz Morawiecki a acuzat Uniunea Europeana de santaj in disputa cu sefa Executivului de la Bruxelles, Ursula vor der Leyen, asupra statului de drept, transmite BBC.

PE cere Comisiei sa actioneze pentru a-i apara pe cetatenii polonezi si fundamentele legislatiei UE

Parlamentul EuropeansolicitaComisiei sa actioneze imediat pentru a apara cetatenii polonezi si fundamentele legislatiei UE, prin declansarea mecanismului de conditionalitate privind statul de drept. in cadrul unei dezbateri in plen aprinse cu prim-ministrul polonez, Mateusz Morawiecki, cu presedinta Comisiei, Ursula von der Leyen, si cu ministrul sloven al afacerilor externe, An382;e Logar, cei mai multi eurodeputati .

Parlamentul European: Ursula von der Leyen avertizeaza Polonia ca UE nu va permite ca valorile sa-i fie puse in pericol Raspunsul premierului Mateusz Morawiecki

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a avertizat marti, la Strasbourg, ca executivul UE va actiona pentru a apara valorile comune ale Uniunii Europene, dupa decizia Tribunalului constitutional polonez care contesta primatul dreptului european, relateaza AFP si dpa, preluate de Agerpres.

Ursula von der Leyen, presedintele Comisiei Europene, in plenul Parlamentului European: Vrem o Polonie puternica, intr-o Europa unita

In discursul sau din cadrul plenului Parlamentului European, presedinta von der Leyen a vorbit despre criza statului de drept din Polonia si suprematia dreptului UE.

UE a exportat peste 1 miliard de doze de vaccin anti-Covid-19 in lume

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat ca pana in prezent, UE a exportat peste 1 miliard de doze de vaccin anti-Covid-19 in lume. Acest lucru inseamna ca a fost livrata fiecare a doua doza de ser in mai mult de 150 de tari. De asemenea, 87 de milioande de vaccinuri au fost .

Ursula von der Leyen: UE a exportat peste un miliard de vaccinuri impotriva Covid-19 incepand din decembrie 2020

Peste un miliard de vaccinuri impotriva Covid-19 produse in Uniunea Europeana au fost exportate in mai mult de 150 de tari incepand din decembrie 2020, a declarat luni presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

watchshop.ro

URSULA VON DER LEYEN: UE a exportat peste un miliard de vaccinuri impotriva COVID-19

Peste un miliard de vaccinuri impotriva COVID-19 produse in Uniunea Europeana au fost exportate in mai mult de 150 de tari incepand din decembrie 2020, a declarat astazi presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, transmite Reuters, citata de Agerpres.

UE a livrat 1 miliard de vaccinuri contra Covid in restul lumii Von der Leyen: Suntem cel mai mare exportator

Uniunea Europeana a exportat, pana acum, peste 1 miliard de doze de vaccinuri contra Covid-19, a afirmat luni sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Comisia Europeana propune 2022 drept Anul european al tineretului

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a tinut un discurs in urma cu ceva timp, cu privire la situatia Uniunii. Prin urmare, Comisia a adoptat astazi propunerea sa oficiala pentru desemnarea anului 2022 drept Anul european al tineretului. Prin intermediul Anului european al tineretului, Comisia, in cooperare cu Parlamentul European, cu statele membre, cu .

Ursula von der Leyen ameninta Polonia cu masuri din cauza deciziei Tribunalului Constitutional

Sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a amenintat miercuri ca va lua masuri impotriva Poloniei ca raspuns la decizia Tribunalului Constitutional de la Varsovia, conform careia unele dintre legile UE sunt incompatibile cu Constitutia poloneza. Analistii sustin ca una dintre sanctiuni ar viza taierea fondurilor europene.

Ursula von der Leyen ameninta Polonia cu masuri din cauza deciziei Tribunalului Constitutional

Sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a amenintat miercuri ca va lua masuri impotriva Poloniei ca raspuns la decizia Tribunalului Constitutional de la Varsovia, conform careia unele dintre legile UE sunt incompatibile cu Constitutia poloneza. Analistii sustin ca una dintre sanctiuni ar viza taierea fondurilor europene.

Ursula von der Leyen va lua masuri impotriva Poloniei

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat ca va lua masuri impotriva Poloniei, ca urmare a deciziei Tribunalului Constitutional de la Varsovia. Potrivit acesteia, unele dintre legile Poloniei nu sunt compatibile cu cele ale Uniunii Europene. Analistii sustin ca una dintre sanctiuni ar viza taierea fondurilor europene. in urma unei discutii cu comisarii, .

Gazprom incepe sa-si foloseasca stocurile de gaze pentru a livra in Europa

Rusia a anuntat ca grupul Gazprom a inceput sa isi foloseasca stocurile de gaze naturale pentru a livra pe piata europeana. Scopul este de a stabiliza preturile crescute la niveluri record. De asemenea, presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declaratin cadrul summitului UE-Ukraina de la Kiev ca UE ia in calcul scenarii pentru .

carturesti.ro

Sefa Comisiei Europene se angajeaza sa aduca Polonia pe calea cea buna si sa fie respectate principiile fondatoare ale UE

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, s-a angajat vineri sa faca sa fie respectate principiile fondatoare ale UE privind primatul dreptului european si al verdictelor Curtii de Justitie, dupa o decizie rasunatoare a Curtii Constitutionale din Polonia.

URSULA VON DEN LEYEN: Viitorul UE este energia regenerabila, nu gazul

Trebuie sa fie clar ca viitorul nostru este reprezentat de energia regenerabila, nu de gaze, a afirmat presedintele Comisiei Europene, Ursula von Der Leyen, la conferinta de presa de la finalul summitului UE-Balcani, transmite RaiNews.

URSULA VON DER LEYEN: UE trebuie sa transmit un mesaj clar de speranta Balcanilor de Vest

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat astazi ca liderii Uniunii Europene ar trebui sa transmita un mesaj pozitiv celor sase state din Balcanii de Vest care aspira sa adere la blocul comunitar, in pofida blocarii negocierilor.

Ursula von der Leyen, turneu de forta in Balcani: Apeluri la reconciliere in contextul crizei sarbo-kosovare si declaratii de sprijin pentru aderare

Presedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen s-a pronuntat joi pentru aderarea Serbiei la blocul comunitar, dar a atras atentia totodata ca Belgradul trebuie sa isi respecte promisiunile cu privire la reforme.

Sefa Comisiei Europene doreste progrese in negocierile de aderare cu Serbia

Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a afirmat astazi ca sprijina aderarea Serbiei la Uniunea Europeana si ca doreste sa vada progrese in negocierile cu Belgradul, dar a subliniat ca acesta trebuie sa isi respecte promisiunile referitoare la reforme, relateaza Reuters, citata de Agerpres.

Asadar avem PNRR. Ce urmeaza?

Gata, este oficial! Planul National de Redresare si Rezilienta, PNRR, penerereu cum mai este el cunoscut, este ca si aprobat. Ne-a spus-o insasi presedinta COM, Ursula von der Leyen, la noi acasa la Bucuresti, dupa intrevederi cu presedintele Klaus Iohannis, cu premierul Florin Citu si o vizita la Spitalul Universitar de Urgenta. Desigur, ar mai fi un mic hop de trecut, si anume aprobarea in Consiliul Uniunii Europene, pentru ca numai dupa ce Consiliul va da unda verde PNRR-ului Romaniei vor putea intra primele fonduri in tara, si anume prefinantarea de 13% circa 3,6 miliarde de euro).

actualitate, 01:06

watchshop.ro

ştirile zilei

carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )