Libnet.ro
watchshop.ro

21:00

Ursula von der Leyen, mesaj in limba romana pentru premierul Nicolae Ciuca

B1 TV B1 TV,
Ursula von der Leyen, mesaj in limba romana pentru premierul Nicolae Ciuca

Ursula von der Leyen, presedintele Comisiei Europene, a transmis un mesaj de felicitari pentru Nicolae Ciuca, noul prim-ministru al Romaniei. Liderul european a asigurat generalul in rezerva de un parteneriat strans, in vederea implementarii PNRR-ului. continuă pe B1 TV

Ursula von der Leyen a transmis un mesaj noului guvern PNL-PSD-UDMR

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, l-a felicitat astazi pe Nicolae Ciuca pentru investirea in functia de prim-ministru al Romaniei. Aceasta a dat asigurari ca va lucra cu noul guvern PNL-PSD-UDMR pentru a gasi solutii impotriva pandemiei si pentru a implementa PNRR, potrivit Digi24.

Sefa Comisiei Europene, reactie dupa investirea Guvernului Ciuca. Ce a transmis Ursula von der Leyen

Presedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen a postat pe Twitter un mesaj pentru premierul Nicolae Ciuca, felicitandu-l si transmitandu-i ca CE va lucra impreuna cu noul Guvern pentru a gasi solutii impotriva pandemiei si pentru a implementa PNRR.

Kovesi, solicitata sainvestigheze modul in care Ursula von der Leyen a negociat achizitiile de vaccinuri anti-COVID: Este afacerea secolului

Alianta pentru Unirea Romanilor solicita Parchetului European, in special procurorului-sef Laura Codruta Kovesi, sa inceapa investigarea modului in care Comisia Europeana a facut achizitiile de vaccinuri anti-COVID-19.

Viktor Orban, premierul Ungariei, bate cu pumnul in masa. Mesaj ferm pentru Ursula von der Leyen

Viktor Orban, premierul Ungariei, bate din nou cu pumnul in masa, in fata Comisiei Europene. Oficialul de la Budapesta a cerut luni, 22 noiembrie, suspendarea procedurilor de infringement care submineaza actiunile statelor membre, ce vizeaza .

Laura Codruta Kovesi, solicitata sa investigheze modul in care Ursula von der Leyen a negociat achizitiile de vaccinuri anti-COVID: E afacerea secolului

Suspiciunile cu privire la achizitia de vaccinuri anti-COVID-19, la nivelul UE, se intetesc. Numarul si pretul dozelor ridica semne de intrebare, iar contractele secrete incheiate din banii cetatenilor europeni accentueaza neincrederea in institutiile de la .

UE va sanctiona companiile implicate in traficul de migranti orchestrat de regimul Lukasenko. Von der Leyen: O tentativa de destabiliza vecinii democratici

Comisia Europeana CE) urmeaza sa intocmeasca o lista neagra in vederea sanctionarii companiilor de transport si de turism implicate in traficul de migranti catre Uniunea Europeana organizat de regimul Lukasenko, a anuntat marti, in Parlamentul European PE), presedinta CE, Ursula von der Leyen.

Primarul socialist de la Chisinau sustine ca vorbeste limba romana, desi Igor Dodon o numeste moldoveneasca VIDEO

Primarul Chisinaului, socialistul Ion Ceban, a confirmat inca o data ca dansul vorbeste in limba romana. Asta desi seful sau de partid, Igor Dodon, ca si majoritatea electoratului Partidului Socialistilor, considera ca in Moldova se vorbeste limba moldoveneasca.

Centrul pentru Incluziune Digitala, deschis de Asociatia Romana pentru Smart City la Snagov

Asociatia Romana Pentru Smart City si Primaria localitatii Snagov au inaugurat Centrul pentru Incluziune Digitala Snagov, aflat in incinta Casei de Cultura Antim Ivireanul, conform unui comunicat remis redactiei.

carturesti.ro

actualitate, 21:00

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )