Libnet.ro
carturesti.ro

14:15

Ursula von der Leyen a transmis un mesaj noului guvern PNL-PSD-UDMR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ursula von der Leyen a transmis un mesaj noului guvern PNL-PSD-UDMR

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, l-a felicitat astazi pe Nicolae Ciuca pentru investirea in functia de prim-ministru al Romaniei. Aceasta a dat asigurari ca va lucra cu noul guvern PNL-PSD-UDMR pentru a gasi solutii impotriva pandemiei si pentru a implementa PNRR, potrivit Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Sefa Comisiei Europene, reactie dupa investirea Guvernului Ciuca. Ce a transmis Ursula von der Leyen

Presedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen a postat pe Twitter un mesaj pentru premierul Nicolae Ciuca, felicitandu-l si transmitandu-i ca CE va lucra impreuna cu noul Guvern pentru a gasi solutii impotriva pandemiei si pentru a implementa PNRR.

Ursula von der Leyen, mesaj in limba romana pentru premierul Nicolae Ciuca

Ursula von der Leyen, presedintele Comisiei Europene, a transmis un mesaj de felicitari pentru Nicolae Ciuca, noul prim-ministru al Romaniei. Liderul european a asigurat generalul in rezerva de un parteneriat strans, in vederea implementarii PNRR-ului.

Viktor Orban, premierul Ungariei, bate cu pumnul in masa. Mesaj ferm pentru Ursula von der Leyen

Viktor Orban, premierul Ungariei, bate din nou cu pumnul in masa, in fata Comisiei Europene. Oficialul de la Budapesta a cerut luni, 22 noiembrie, suspendarea procedurilor de infringement care submineaza actiunile statelor membre, ce vizeaza .

Laura Codruta Kovesi, solicitata sa investigheze modul in care Ursula von der Leyen a negociat achizitiile de vaccinuri anti-COVID: E afacerea secolului

Suspiciunile cu privire la achizitia de vaccinuri anti-COVID-19, la nivelul UE, se intetesc. Numarul si pretul dozelor ridica semne de intrebare, iar contractele secrete incheiate din banii cetatenilor europeni accentueaza neincrederea in institutiile de la .

Kovesi, solicitata sainvestigheze modul in care Ursula von der Leyen a negociat achizitiile de vaccinuri anti-COVID: Este afacerea secolului

Alianta pentru Unirea Romanilor solicita Parchetului European, in special procurorului-sef Laura Codruta Kovesi, sa inceapa investigarea modului in care Comisia Europeana a facut achizitiile de vaccinuri anti-COVID-19.

UE va sanctiona companiile implicate in traficul de migranti orchestrat de regimul Lukasenko. Von der Leyen: O tentativa de destabiliza vecinii democratici

Comisia Europeana CE) urmeaza sa intocmeasca o lista neagra in vederea sanctionarii companiilor de transport si de turism implicate in traficul de migranti catre Uniunea Europeana organizat de regimul Lukasenko, a anuntat marti, in Parlamentul European PE), presedinta CE, Ursula von der Leyen.

Cat vor creste pensiile, de fapt, in Romania. Planul noului Guvern pentru pensionari

Pensiile urmeaza sa creasca in Romania, iar Guvernul a facut un nou plan pentru a creste veniturile pensionarilor. insa, intrebarea ramane cu cat vor creste pensiile? Noua coalitie de guvernare are deja planul complet pentru zona pensiilor. Ce masuri propune noua coalitie de guvernare privind pensiile Noua coalitie formata din PSD, PNL si UDMR se .

Singura indatorire a noului Guvern

Nu intereseaza pe nimeni cine sunt ministrii noului Guvern si cum isi impart partidele ministerele. Pe absolut nimeni. Ei sa fie sanatosi. Ceea ce intereseaza Romania este un singur lucru, la acest moment.

Nicolae Ciuca, in plenul reunit pentru investirea noului Guvern: Au fost persoane surprinse de alaturarea partidelor care compun coalitia. Au fost mai preocupate sa caute motivele care ne despart, decat motivele care ne apropie

Premierul desemnat, Nicolae Ciuca, a declarat joi in plenul reunit pentru investirea unui nou guvern, ca impreuna cu ministri propusi de PSD-PNL-UDMR, se angajeaza sa imbunatateasca situatia economica, sociala si sanitara a Romaniei. in legatura .

watchshop.ro

actualitate, 14:15

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1694 seconds )