Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

USR propune ca fondurile publice pentru culte sa fie alocate dupa proceduri identice celor utilizate in acordarea de fonduri europene

Hotnews Hotnews,
 USR propune ca fondurile publice pentru culte sa fie alocate dupa proceduri identice celor utilizate in acordarea de fonduri europene

Uniunea Salvati Romania propune, in programul de guvernare pe care il va prezenta Parlamentului, ca fondurile publice distribuite cultelor religioase sa fie alocate dupa proceduri identice cu cele utilizate in acordarea de fonduri europene iar procedurile de achizitie care implica fonduri publice sa fie unele transparente, potrivit News. continuă pe Hotnews

USR propune desfiintarea Inspectoratelor scolare

USR propune in programul de guvernare al Cabinetului Ciolos desfiintarea Inspectoratelor scolare si mutarea centrului de decizie de la nivelul politic - minister si primarie - la nivelul Consiliului de administratie pentru scolile publice.

USR propune in planul de guvernare un Pact national de vaccinare: Sanctiuni pentru medicii care povomeaza mesaje antivaccinare si task force pentru combaterea informatiilor false

USR propune in planul de guvernare un Pact national de vaccinare care prevede intreruperea contractului de munca pentru refuzul utilizarii certificatului sanitar pentru angajatii care lucreaza cu publicul si sanctiuni pentru medicii care raspandesc in spatiul public mesaje antivaccinare.

USR propune DNA-ul padurilor, impadurirea Romaniei si eliminarea furtului de lemne

USR propune in programul de guvernare, la capitolul mediu, 12 masuri, printre care DNA-ul padurilor, impadurirea Romaniei si eliminarea furtului de lemn.

Congresul SUA a ridicat plafonul datoriei publice pentru a nu intra in incapacitate de plata

Congresul SUA a ridicat temporar plafonul datoriei publice, pana la sfarsitul anului, pentru a nu intra in incapacitate de plata. Camera Reprezentantilor a adoptat numai prin votul democratilor 219 la 206 o masura care prevede ridicarea limitei indatorarii Statelor Unite la 480 de miliarde de dolari. Daca nu s-ar fi luat aceasta decizia, .

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1657 seconds )