Libnet.ro
carturesti.ro

17:45

USR-PLUS cere din nou dezbaterea motiunii de cenzura Ludovic Orban si-a delegat atributiile lui Florin Roman

Hotnews Hotnews,
 USR-PLUS cere din nou dezbaterea motiunii de cenzura Ludovic Orban si-a delegat atributiile lui Florin Roman

USR-PLUS a solicitat din nou, marti, convocarea Birourilor Permanente reunite pentru stabilirea unui calendar de dezbatere si vot al motiunii de cenzura. Liderul de grup de la Camera Deputatilor, Ionut Mosteanu a depus o solicitare in acest sens catre conducerea Parlamentului. Demersul liderului USR-PLUS are sanse mici de a fi luat in discutie prea curand dupa ce presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban si-a delegat din nou atributiile vicepresedintelui Florin Roman, unul dintre sustinatorii lui Florin Citu. continuă pe Hotnews

evomag.ro

USR PLUS cere dezbaterea motiunii de cenzura. Mosteanu: Ma asteptam ca presedintii sa faca convocarea deja. Lucrurile nu mai merg cu aceeasi viteza

Liderul deputatilor USR PLUS Ionut Mosteanu a anuntat ca deputatii USR PLUS au transmis o scrisoare presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului prin care solicita convocarea unui plen comun pentru dezbaterea motiunii de cenzura USR - AUR.

MOSTEANU: Am facut o solicitare catre presedintii Parlamentului de convocare a plenului reunit pentru dezbaterea motiunii de cenzura

Liderul deputatilor USR PLUS, Ionut Mosteanu, a anuntat, marti, ca a transmis o solicitare presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului de convocare a unui plen reunit pentru dezbaterea motiunii de cenzura, mentionand insa ca, asa cum arata lucrurile, singurii care doresc acest lucru sunt USR PLUS si AUR si, in continuare, PSD si PNL sunt bloc in spatele lui Florin Citu.

Ionut Mosteanu (USR PLUS): Am solicitat convocarea unui plen reunit pentru dezbaterea motiunii. Nu putem permite aliantei toxice PSD-PNL sa puna bete in roate in continuare motiunii (VIDEO)

USR PLUS a transmis marti o solicitare catre presedintii Camerei Deputatilor si Senatului, Ludovic Orban si Anca Dragu, prin care a cerut convocarea unui plen reunit pentru dezbaterea motiunii de cenzura, a anuntat Ionut Mosteanu, .

Anca Dragu: Trebuie sa facem demersuri saptamana aceasta pentru un plen reunit pentru dezbaterea motiunii USR Plus - AUR Ce sanse spune ca are motiunea

Presedintele Senatului, Anca Dragu, declara ca in aceasta saptamana trebuie facute demersuri pentru dezbaterea motiunii de cenzura, dar estimeaza ca aceasta nu va intruni suficiente voturi pentru a fi adoptata.

Bianca Dragusanu, aparitie socanta cu ochiul vanat. Din nou! Ce sustine ca a patit de data aceasta

Bianca Dragusanu socheaza cu fiecare aparitie. De data aceasta a venit in vizorul fanilor cu ochiul vanat. Cum s-a intamplat din nou acest lucru? Vedeta a motivat felul in care a aratat recent. Ce sustine ca a patit de aceasta data? Bianca Dragusanu, noua aparitie cu ochiul vanat. Ce ar fi patit de data aceasta? .

Rusia acuza din nou SUA de ingerinta in alegerile sale parlamentare

Rusia a acuzat din nou SUA de amestec in alegerile sale parlamentare, ce vor avea loc peste o saptamana, informeaza sambata agentia DPA, citata de Agerpres.

Lucian Bode, despre alegerile din PNL: Dezbaterea celor doua motiuni e parazitata de scandalul din coalitie

Lucian Bode, presedintele PNL Salaj, a vorbit despre competitia interna din partid si s-a aratat de parere ca dezbaterea motiunilor cu care candideaza Ludovic Orban si Florin Citu este parazitata de scandalul din coalitie.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )