Libnet.ro
UNICEF

08:45

Uss Abraham

Libnet Ro
Un incendiu la bordul portavionului american USS Abraham Lincoln a dus la noua raniti

Un incendiu la bordul portavionului american USS Abraham Lincoln a dus la noua raniti

Un incendiu declansat la bordul portavionului american USS Abraham Lincoln, care manevra in largul Californiei, a facut noua raniti inainte de a fi adus sub control, a comunicat miercuri US Navy, transmite AFP. in dimineata de 29 noiembrie, un incendiu a fost declarat la bordul portavionului de clasa Nimitz USS Abraham Lincoln, a indicat marina .

Incendiu la bordul portavionului USS Abraham Lincoln. 9 marinari au fost raniti

Echipajul USS Abraham Lincoln CVN-72) a stins un incendiu izbucnit marti, a anuntat miercuri Flota a 3-a americana. Incendiu la bordul USS Abraham Lincoln Lincoln opereaza in prezent la.

9 marinari raniti dupa un incendiu la bordul portavionului USS Abraham Lincoln

Un incendiu care a izbucnit la bordul portavionului USS Abraham Lincoln a ranit noua marinari, relateaza miercuri Fox News. Incendiu la bordul portavionului USS Abraham Lincoln .

Noua raniti la bordul portavionului american USS Abraham Lincoln, in urma unui incendiu

Un incendiu declansat la bordul portavionului american USS Abraham Lincoln, care manevra in largul Californiei, a facut noua raniti inainte de a fi adus sub control,.

Un elicopter militar SUA s-a prabusit in Oceanul Pacific

Un elicopter ce apartine armatei SUA a decolat de pe nava USS Abraham Lincoln si s-a prabusit in Oceanul Pacific, in apropiere de San Diego. Anunstul a fost facut de Flota SUA din Pacific, potrivit Reuters. Momentan, un membru al echipajului a fost salvat, iar ceilalti 5 sunt cautati in continuare. Un elicopter MH-60S de .

Misiune indeplinita, un vis de presedinti care ameninta sa se transforme in cosmar

Formularea a devenit celebra, pe nedrept atribuita presedintelui George W. Bush si anuntata a fi fost rostita in timpul discursului istoric tinut in ziua de 1 mai 2003 la bordul portavionului USS Abraham Lincoln pentru a anunta ca s-au incheiat marile operatiuni militare din Irak. in aceasta batalie SUA si aliatii sai au invins. Si atunci, cine a rostit Mission Accomplished? - scrie Cristian Unteanu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Marinar american, dat disparut de la bordul portavionului USS Abraham Lincoln la Golful Persic

Marina americana US Navy) a anuntat joi ca a lansat cautari in urma disparitiei unui marinar american de la bordul portavionului USS Abraham Lincoln, care ar fi cazut peste bord in apele Golfului Persic, relateaza AFP.

SUA nu exclud o desfasurare a portavionului USS Abraham Lincoln in Stramtoarea Ormuz

Nformatii de la serviciile de spionaj releva amenintari din partea Iranului, insa acest lucru nu impiedica Statele Unite sa trimita un portavion in Stramtoarea Ormuz, daca acest lucru este necesar, declara comandantul Fortelor navale americane US Navy) in Orientul Mijlociu pentru Reuters.

Statele Unite desfasoara forte militare noi in Orientul Mijlociu pentru a trimite un mesaj clar si inconfundabil

Statele Unite va desfasura Grupul de Lupta al Portavionului USS Abraham Lincoln, precum si o escadrila de bombardiere in Orientul Mijlociu, ca raspuns la o serie de avertismente si indicii de escaladare a.

SUA vor trimite portavionul Abraham Lincoln in Orientul Mijlociu

Statele Unite vor trimite portavionul USS Abraham Lincoln si un echipaj de operare de bombardiere in Orientul Mijlociu ca raspuns la mai multe indicatii si avertizari ingrijoratoare din partea Iranului, a anuntat consilierul pe securitate nationala John Bolton.

Americanii deschid portile Orientului Apropiat triadei Rusia-Turcia-Iran

Va mai amintiti aceasta imagine, grandioasa punere in scena care, pe 1 mai 2003, il aducea pe George W. Bush, presedintele de atunci al SUA, sa anunte la modul solemn, pe puntea portavionului nuclear USS Abraham Lincoln, incheierea victoria in razboiul impotriva Irakului?.

Americanii deschid portile Orientului Apropiat triadei Rusia-Turcia-Iran. Este perfect posibil sa ordone si inceperea ostilitatilor

Va mai amintiti aceasta imagine, grandioasa punere in scena care, pe 1 mai 2003, il aducea pe George W. Bush, presedintele de atunci al SUA, sa anunte la modul solemn, pe puntea portavionului nuclear USS Abraham Lincoln, incheierea victoria in razboiul impotriva Irakului?.

actualitate, 08:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,153 seconds )