Libnet.ro
UNICEF

01:05

Utilizatori Twitter

Libnet Ro
Twitter ar putea vinde numele de utilizatori cele mai cautate

Twitter ar putea vinde numele de utilizatori cele mai cautate

In identificarea unor noi modalitati de a creste veniturile Twitter, CEO-ul Elon Musk ia in considerare introducerea unui sistem prin care utilizatorii platformei sa poata licita pentru achizitionarea numelor de utilizator dezirabile atunci cand acestea sunt revendicate si de alte persoane. Daca anumite beneficii, precum optiunea de editare a tweet-urilor deja postate, ecusonul de utilizator verificat, sau prioritate la afisarea in feed-ul algoritmic pot fi obtinute in baza unui abonament lunar, anumite privilegii precum atribuirea unui nume de utilizator preferential nu pot fi acordate relateaza go4it. ro. Sistem de licitatie pentru nume .

NEW YORK TIMES: Twitter s-a gandit sa vanda nume de utilizatori pentru a genera noi venituri

Twitter s-a gandit sa vanda nume de utilizatori pentru a genera noi venituri, proprietarul companiei, Elon Musk, incercand sa resusciteze afacerile acesteia, au spus doua persoane care au cunostinte despre acest plan.

Mega-scandal la Twitter: 230 milioane de adrese de utilizator au fost piratate

Este unul dintre cele mai mari evenimente negative din istoria platformelor sociale si dimensiunea sa exceptionala il trece direct in categoria marilor vulnerabilitati de securitate cu care ne confruntam cu totii, utilizatori si dependenti cronici de computerele care ne leaga de lumea virtuala.

Bresa uriasa de securitate la Twitter: Hackerii au furat adresele de e-mail a peste 200 de milioane de utilizatori si le-au postat pe un forum

Hackerii au furat adresele de e-mail a peste 200 de milioane de utilizatori Twitter si le-au postat pe un forum online de hacking, potrivit Reuters si The Guardian.

Hackerii ar fi dezvaluit adresele de e-mail a peste 200 de milioane de utilizatori Twitter

Informatiile au fost postate pe un forum de hacking in una dintre cele mai importante brese in ceea ce priveste adresele de e-mail si numerele de telefon ale utilizatorilor. Nu exista niciun indiciu cu privire la identitatea sau locatia hackerului sau a hackerilor Hackerii au furat adresele de e-mail a peste 200 de milioane de utilizatori Twitter si le-au postat pe un forum online de hacking, a declarat miercuri un cercetator in domeniul securitatii.

Hackerii au furat adresele de e-mail a peste 200 de milioane de utilizatori Twitter

Hackerii au furat adresele de e-mail a peste 200 de milioane de utilizatori Twitter si le-au postat pe un forum de hacking online, a declarat ieri un cercetator in domeniul securitatii.

Accesul la Twitter a fost intrerupt din cauza problemelor tehnice

Accesul pe reteaua de socializare Twitter a fost perturbat in noaptea de miercuri spre joi pentru unii utilizatori care nu au putut sa-si acceseze propriile conturi sau pe alte altora.

Accesul la Twitter, intrerupt din cauza unor probleme tehnice

Accesul la reteaua de socializare Twitter a fost intrerupt pentru foarte multi utilizatori in noaptea de miercuri spre joi. Acestia nu au putut sa aiba acces la propriile conturi sau sa intre pe conturile altor persoane.

Reactia mult asteptata a lui Elon Musk, dupa ce 10 milioane de utilizatori au votat pentru demisia sa de la sefia Twitter

Elon Musk a postat pe Twitter pentru prima data de cand peste 10 milioane de oameni au votat in favoarea demisiei sale din functia de director executiv al Twitter, spunand ca numai abonatii Twitter Blue vor putea vota in viitoarele sondaje legate de politica, relateaza The Guardian.

Utilizatorii Twitter considera ca Elon Musk ar trebui sa demisioneze din fruntea platformei: Ma voi conforma cu rezultatele acestui sondaj

Elon Musk, CEO si proprietar al Twitter, a lansat un sondaj pe platforma si i-a intrebat pe utilizatori daca ar trebui sa renunte la functia de director executiv, iar majoritatea au raspuns afirmativ, transmite Fox Business. Elon Musk ar trebui sa demisioneze din fruntea Twitter, considera utilizatorii .

Musk se distanteaza de cenzura instituita pe marile platforme de socializare. Twitter va informa utilizatorii cand vizibilitatea postarilor a fost redusa de algoritmii platformei

In ciuda atacurilor din partea lobby-urilor care nu ii agreeaza opiniile, Elon Musk revolutioneaza neobosit politicile Twitter, eliberandu-le din diferitele forme de cenzura de pe marile retele de socializare reclamate, pana in prezent, de utilizatori. Astfel, acesta a anuntat ca platforma nu va mai limita in ascuns vizibilitatea postarilor distribuite de cetateni, asa cum se obisnuia pana la preluarea sa de catre miliardar.

Daca ai sau ai avut cont pe Twitter, s-ar putea sa te coste scump: datele a 5,4 milioane de utilizatori, scapate pe internet

In prima parte a acestui an, oficialii Twitter au confirmat existenta unui vulnerabilitati in platforma care a dus la furtul datelor a 5,4 milioane de utilizatori. La acea data, conducerea retelei de socializare era optimista ca datele nu sunt exploatate intr-un mod malitios. Tocmai s-a schimbat roata. Conform datelor obtinute de BleepingComputer, toate informatiile furate .

Alerta de securitate la Twitter! Datele personale a peste 5,4 milioane de utilizatori au ajuns in posesia hackerilor

Datele persoane a peste 5,4 milioane de utilizatori ai platformei Twitter au fost furate de hackeri. Ce spun expertii in securitate cibernetica si ce vulnerabilitate are platforma sociala.

Datele a peste 5 milioane de utilizatori Twitter au fost publicate pe un forum de hacking

Hackerii au intrat in posesia datelor personale ale mai multor milioane de utilizatori Twitter, pe care le-au publicat pe un forum dedicat, dupa ce le-au obtinut profitand de o vulnerabilitate a platformei sociale, scrie News. ro. Datele a milioane de utilizatori Twitter, publicate pe un forum de hacking .

Peste 5 milioane de utilizatori Twitter sunt in pericol! Hackerii au furat datele

La inceputul acestui an, Twitter a confirmat ca datele private ale 5,4 milioane de utilizatori au fost furate din cauza unei vulnerabilitati API, dar compania a declarat ca nu are nicio dovada in acest sens. Acum, toate aceste conturi au fost expuse pe un forum al hackerilor, a relatat BleepingComputer. in plus, alte 1,4 milioane .

Datele a 5,4 milioane de utilizatori Twitter au fost publicate pe un site de hacking

In iulie anul trecut, o bresa de securitate a Twitter a permis hackerilor sa puna mana pe datele private a peste 7 milioane de utilizatori, care au fost apoi publicate pe un forum de hacking. La inceputul anului 2022, hackerii au reusit sa acceseze informatii private de la 5,4 milioane de utilizatori Twitter din cauza .

ELON MUSK: inscrierile de utilizatori noi pe Twitter sunt la un nivel istoric

Inscrierile de utilizatori noi pe platforma de socializare sunt la un nivel istoric, potrivit directorului general al companiei, Elon Musk, in conditiile in care compania se confrunta cu un exod in masa al agentilor de publicitate si al utilizatorilor care fug pe alte platforme din cauza preocuparilor legate de verificarea conturilor si discursuri instigatoare la ura.

Elon Musk a declarat ca numarul de noi utilizatori Twitter a atins un maxim istoric

Directorul executiv al Twitter, Elon Musk, a declarat ca numarul noi de utilizatori care si-au facut cont pe platforma a atins un maxim istoric. Numarul conturilor nou create au fost in medie de peste doua milioane pe zi in ultimele sapte zile, incepand cu 16 noiembrie, in crestere cu 66% fata de aceeasi saptamana din .

Redeschiderea contului lui Trump pe Twitter: raspunsul care predomina in sondajul lui Musk

Sondajul a fost initiat vineri seara de Elon Musk, la cateva ore dupa ce noul proprietar al Twitter a restabilit, in numele libertatii de exprimare, alte conturi de utilizatori ce fusesera suspendate.

O eroare bizara face Safari sa se blocheze pe iPhone si iPad atunci cand tastezi anumite combinatii de litere

O eroare bizara afecteaza unii utilizatori de iPhone si iPad, impiedicandu-i sa caute anumite cuvinte si combinatii de litere in browser-ul Safari. Multi utilizatori de iOS 16 au apelat la Twitter pentru a-si exprima nemultumirile si pentru a impartasi inregistrari de ecran care arata problemele.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1933 seconds )