Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Vaccinarea copiilor intre 5 si 11 ani. Valeriu Gheorghita: Doar 4 la un milion risca sa faca miocardita dupa vaccin, fata de 1 la 1.600 in cazul infectarii cu COVID

Adevărul Adevărul,
Vaccinarea copiilor intre 5 si 11 ani. Valeriu Gheorghita: Doar 4 la un milion risca sa faca miocardita dupa vaccin, fata de 1 la 1.600 in cazul infectarii cu COVID

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, a explicat, la Digi24, ca datele care releva eficacitatea si siguranta vaccinarii copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 11 ani impotriva Covid-19 sunt foarte bune, iar riscul de miocardita la copii, de care se teme toata lumea, este foarte, foarte mic. continuă pe Adevărul

Cand incepe vaccinarea copiilor intre 5 si 11 ani. Valeriu Gheorghita a facut anuntul

Colonelul dr. Valeriu Gheorghita a vorbit, recent, despre imunizarea anti-COVID a copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 11 ani. Potrivit coordonatorului campaniei de vaccinare a populatiei impotriva coronavirusului, iata cati copii vor fi vaccinati. Cine are prioritate la a primi dozele de vaccin. Anuntul a fost facut oficial. Cand vor fi vaccinati anti-COVID copiii .

Vaccinarea copiilor sub 12 ani incepe din 26 ianuarie. De cand se fac programarile?

Vaccinarea anti-COVID a copiilor de 5-11 ani incepe pe 26 ianuarie, dar programarea in platforma dezvoltata de STS este posibila incepand de joi, anunta Comitetul national de coorodonare a campaniei de vaccinare CNCAV). Astazi, 13 ianuarie, cu sprijinul Serviciului de Telecomunicatii Speciale, platforma de programare permite programarea copiilor cu varste intre 5 si 11 ani, .

Vaccinarea copiilor de 5-11 ani incepe pe 26 ianuarie. CNCAV, detalii importante despre proces

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, Valeriu Gheorghita, a anuntat joi ca vaccinarea copiilor din grupa de varsta 5-11 ani va incepe in data de 26 ianuarie, insa programarea in platforma se poate face incepand chiar .

Andrei Baciu: in 24 de ore au fost validate 981 de programari in platforma, pentru copii intre 5 si 11 ani

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Andrei Baciu, a transmis vineri intr-o postare pe Facebook despre startul programarilor pentru vaccinarea celor mici ca, in mai putin de 24 de ore, au fost validate 981 de programari in platforma RoVaccinare, pentru copii cu varste cuprinse intre 5 si 11 ani.

Valeriu Gheorghita estimeaza ca 250.000 de copii intre 5 si 11 ani se vor vaccina anul acesta

Medicul Valeriu Gheorghita estimeaza ca 250. 000 de copii intre 5 si 11 ani se vor vaccina.

incepe vaccinarea copiilor cu varste intre 5 si 11 ani, impotriva COVID-19

Incepe vaccinarea copiilor cu varste intre 5 si 11 ani, anunta Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19.

CNCAV: incepe vaccinarea anti-COVID a copiilor cu varste intre 5 si 11 ani

Incepand cu data de 26 ianuarie, copiii cu varste intre 5 si 11 ani vor putea fi imunizati anti-COVID.

Valeriu Gheorghita: Strategia de vaccinare impotriva COVID-19 se schimba. Cui se va adresa imunizarea cu a patra doza

Este putin probabil ca vaccinarea cu a patra doza de ser COVID sa se adreseze intregii populatii, in Romania, spune Valeriu Gheorghita. De fapt, strategia de imunizare trebuie schimbata, este de parere medicul militar.

Vaccinarea anti-COVID a copiilor cu varsta intre 5-11 ani incepe in 26 ianuarie

Vaccinarea anti-COVID a copiilor din grupa de varsta 5-11 ani incepe in Romania in 26 ianuarie, a anuntat joi medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare impotriva COVID-19. Programarea in platforma de vaccinare se poate face incepand de astazi, prin contul parintilor. Ce trebuie sa stie parintii despre vaccinarea copiilor cu varste intre 5 si 11 ani 18 intrebari si raspunsurile unor medici din Romania.

VALERIU GHEORGHITA: Rata de acoperire vaccinala la grupa de varsta 12-15 ani este undeva la 16-17%

Rata de vaccinare in randul copiilor cu varste intre 12 si 15 ani este de aproximativ 16-17%, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, presedintele Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea anti-COVID, Valeriu Gheorghita.

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1655 seconds )