Libnet.ro
watchshop.ro

01:06

Vaccinarea Covid

Libnet Ro
Fara guvern si cu un parlament inert. CTP: Masura este carantina totala!

Fara guvern si cu un parlament inert. CTP: Masura este carantina totala!

Romania se afla la coada clasamentului in UE in ceea ce priveste vaccinarea anti-COVID-19. in momentul de fata, tara noastra nu are un guvern cu puteri depline, iar politicienii nu iau nicio decizie, de frica .

Statele membre ale UE au eliberat peste 591 de milioane de certificate digitale COVID

Raportul arata ca certificatul UE a fost unul din elementele esentiale ale raspunsului Europei la pandemia de COVID-19, fiind generate peste 591 de milioane de certificate. Certificatul, care atesta vaccinarea, testarea si vindecarea de COVID-19, faciliteaza calatoriile in conditii de siguranta pentru cetateni si a fost, de asemenea, esential pentru sprijinirea industriei europene a turismului .

IOHANNIS: Sunt necesare masuri urgente care sa stopezeze valul pandemic agresiv, indiferent cat ne nepopulare ar fi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca vaccinarea anti-COVID este singura solutie pentru a opri valul pandemic de COVID-19 foarte agresiv, evidentiind ca este necesara adoptarea in regim de urgenta de catre Parlament a prevederilor privind certificatul verde sau a altor masuri care sa duca la reducerea pe termen scurt a mobilitatii si interactiunii umane.

CNCAV: 68.749 persoane au fost vaccinate impotriva COVID-19 in ultimele 24 de ore

Un numar de 68. 749 doze de vaccin Pfizer, Moderna, AstraZeneca si Johnson and Johnson au fost administrate in ultimele 24 de ore, dintre care 36. 826 reprezinta prima doza, 7. 863 - doza a doua si 24. 052 - doza a treia, a informat Comitetul national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19.

Vaccinarea anti-Covid in Romania: Aproape 69.000 de romani imunizati in ultima zi Record de vaccinari cu prima doza in valul patru

749 de persoane au fost vaccinate anti-Covid in ultimele 24 de ore in Romania, iar de la debutul campaniei de imunizare s-a ajuns la un numar de 6. 777 de persoane vaccinate, 5. 291 dintre acestea cu schema de doua doze, iar 574. 571 au facut si a treia doza.

Studiu: Imunitatea dobandita prin boala este la fel de eficienta in prevenirea virusului ca si vaccinarea anti-COVID

Persoanele care au suferit anterior de boala Covid-19 au aproximativ acelasi nivel de protectie impotriva virusului ca cele vaccinate cu schema completa, potrivit rezultatelor unui studiu publicat luni de Oficiul National de Statistica ONS) al Regatului Unit al Marii Britanii.

De ce vaccinul pentru varicela tine 20 de ani, iar cel contra Covid-19 nu? Motivele pentru care doza 3 ar putea fi ultima, iar vaccinarea va deveni inutila

Vaccinul pentru rujeola are efect pentru toata viata. Vaccinul pentru varicela tine si 20 de ani. Vaccinul DTaP difteric, tetanic, pertussis) necesita cinci doze pana la varsta de sapte ani, dar ofera apoi protectie cel putin pentru zece ani. Atunci, de ce presupunem ca vom trebui sa facem o doza de vaccin contra coronavirusului din sase in sase luni sau anual?, intreaba The Jerusalem Post.

carturesti.ro

COALITIA PENTRU DEZVOLTAREA ROMANIEI: Doar impreuna putem invinge COVID-19

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei CDR) sustine vaccinarea impotriva COVID-19 si isi exprima recunostinta fata de profesionistii din domeniul sanatatii, in special cei din linia intai, cei care in aceasta perioada lupta pe frontul pandemiei.

COALITIA PENTRU DEZVOLTAREA ROMANIEI: Doar impreuna putem invinge COVID-19

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei CDR) sustine vaccinarea impotriva COVID-19 si isi exprima recunostinta fata de profesionistii din domeniul sanatatii, in special cei din linia intai, cei care in aceasta perioada lupta pe frontul pandemiei.

COALITIA PENTRU DEZVOLTAREA ROMANIEI: Guvernul sa dubleze comunicarea beneficiilor vaccinarii cu masuri ferme, dupa modelul statelor europene

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei CDR) sustine vaccinarea impotriva COVID-19 si isi exprima recunostinta fata de profesionistii din domeniul sanatatii, in special cei din linia intai, cei care in aceasta perioada lupta pe frontul pandemiei.

FLORIN CITU: E nevoie ca toata societatea sa inteleaga ca doar prin vaccinare putem sa depasim acest moment

Presedintele PNL, Florin Citu, a subliniat astazi ca toti romanii trebuie sa inteleaga faptul ca vaccinarea anti-COVID-19 este solutia in acest moment.

Novak Djokovic: Nu voi dezvalui daca sunt sau nu vaccinat. Sarbul, impotriva discriminarii pe criterii de vaccinare anti-COVID

Novak Djokovic, numarul 1 ATP, se numara printre marii sportivi ai lumii care prefera sa nu promoveze vaccinarea anti-COVID-19. De curand, sarbul a fost din nou intrebat daca si-a administrat serul, insa a precizat ca .

NELU TATARU: Majoritatea populatiei refuza vaccinarea, singura arma pe care o avem impotriva COVID-19

Presedintele PNL Vaslui, Nelu Tataru, fost ministru al Sanatatii, a declarat ca nu intelege refuzul majoritatii populatiei de a se vaccina, in conditiile in care serul este singura arma impotriva COVID-19.

Novak Djokovic si vaccinarea - Liderul ATP surprinde atunci cand este intrebat daca va participa la Australian Open

A fost de la inceput impotriva vaccinarii, iar acum ia in calcul chiar si varianta de a nu participa la Australian Open. Novak Djokovic a discutat cu jurnalistii de la Blic despre finalul de an, liderul mondial precizand unde va mai putea fi vazut jucand in 2021. Lovitura pentru Novak Djokovic: Ce se va intampla cu sportivii nevaccinati care vor sa participe la Australian Open.

watchshop.ro

Cum au fost convinsi ceilalti europeni sa se vaccineze anti-COVID si de ce in cazul romanilor metodele aplicate nu au functionat? Dezbatere HotNews.ro Live, marti, ora 15

Intr-o dezbatere HotNews. ro LIVE, impreuna cu invitatii Radu Lupescu, medic specialist in anestezie si terapie intensiva in Franta, Dan Caragea, fost profesor de psihologie la Universitatea din Lisabona, Portugalia, si Razvan Chereches- profesor de sanatate publica la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, incercam sa aflam de ce sunt romanii deosebiti in ceea ce priveste vaccinarea anti-COVID-19, fata de restul europenilor. Cititorii HotNews. ro le pot pune intrebari invitatilor folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

CNCAV: Peste 6 milioane de persoane sunt vaccinate anti-COVID cu cel putin o doza 62.056 au fost imunizate in ultima zi, din care 23.454 au primit a treia doza

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) a anuntat, luni, ca peste sase milioane de persoane au fost vaccinate cu cel putin o doza. in ultima zi au fost vaccinate putin .

Vaccinarea anti-Covid in Romania: 62.000 de persoane imunizate in ultima zi S-a depasit pragul de 6 milioane de romani vaccinati cu cel putin o doza

056 de persoane au fost vaccinate anti-Covid in ultimele 24 de ore in Romania, iar de la debutul campaniei de imunizare s-a ajuns la un numar de 6. 059 de persoane vaccinate, 5. 431 dintre acestea cu schema de doua doze, iar 550. 530 au facut si a treia doza.

Romania a depasit pragul de 6 milioane de vaccinati

Astazi, Romania a depasit pragul de 6 milioane de persoane vaccinate anti-COVID, anunta Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea CNCAV).

Nu scapam de criza sanitara. Raport OMS: Romania va ajunge in 31 de luni la o acoperire vaccinala anti-COVID de 70%

Vaccinarea populatiei generale in Romania este scazuta si stagneaza, fiind sub media generala a vaccinarii regionale. Daca se mentine ritmul de vaccinare din ultimele 6 saptamani si strategiile de vaccinare in vigoare, vom ajunge la o acoperire vaccinala de 70% pentru populatia totala in aproximativ 31 de luni, circa 2,5 ani) arata OMS, in urma unor consultari pe care le-a avut in tara noastra, pentru cresterea vaccinarii impotriva COVID-19.

Totul despre anticorpi si boala dupa vaccinarea anti-COVID. Soldati care ne apara de agentii patogeni

Anticorpii apar fie dupa trecerea prin boala, fie dupa vaccinare. in ambele situatii, in functie de organismul fiecaruia, numarul de anticorpi poate fi mai crescut sau mai scazut. Astfel, daca acesta scade si nu mai este la un nivel protectiv, se poate dezvolta boala, explica medicii.

actualitate, 01:06

carturesti.ro

ştirile zilei

watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )