Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vaccinul anti-Covid-19 |Cea mai mare campanie de imunizare: cate milioane de oameni au primit noile doze

Playtech Playtech,
Vaccinul anti-Covid-19 |Cea mai mare campanie de imunizare: cate milioane de oameni au primit noile doze

Sfarsitul lui 2020 aduce cea mai mare campanie de vaccinare, iar problema o stie deja o lume intreaga: virusul SARS-CoV-2. Milioane de oameni din intreaga lume au primit deja primele doze. continuă pe Playtech

EXCLUSIV Garcea a ajuns la faliment in pandemie! Cate milioane de euro a pierdut Mugur Mihaescu

In urma cu 11 ani, Mugur Mihaescu-Garcea, 53 de ani, isi vedea visul cu ochii. Se lansa in industria ospitalitatii infiintand primul pub de influenta britanica la Bucuresti, St. Patrick. Fusese atat de incantat de ceea ce vazuse in insula britanica, incat a dorit sa aduca un colt de bucurie si in orasul sau de .

Digi24: Palatul secret al lui Putin, de doua ori mai mare decat Palatul Buckingham. Ar fi costat aproape 300 milioane de dolari

Vladimir Putin ar trai, in secret, ca un rege, iar si mai recent ar fi adaugat un alt palat impresionant, de doua ori mai mare decat Palatul Buckingham, la colectia sa de proprietati si la averea sa impresionanta de miliarde de dolari, conform unui ziar rusesc citat de news. com. au si alte publicatii occidentale.

Marea Britanie a raportat duminica 35.928 de cazuri de coronavirus, cel mai mare numar zilnic de la inceputul pandemiei

Numarul cazurilor de Covid-19 din Marea Britanie a crescut cu 35. 928, duminica, cel mai mare numar zilnic atins de la inceputul pandemiei, potrivit datelor oficiale, transmite Reuters.

Prognoza meteo, azi, 19 decembrie 2020. Vreme calda in cea mai mare parte a tarii, dar cerul ramane noros

In cursul zilei de sambata, 19 decembrie 2020, meteorologii anunta vreme calda in cea mai mare parte a tarii. Desi temperaturile vor fi ridicate pentru aceasta perioada a anului, cerul va fi mai mult.

Coronavirus: Rata mortalitatii in urma COVID-19, semnificativ mai mare decat cea asociata gripei (studiu francez)

Rata mortalitatii in randul pacientilor internati cu COVID-19 in spitalele din Franta a fost de trei ori mai mare in comparatie cu cea a persoanelor diagnosticate cu gripa, conform constatarilor unui studiu francez, relateaza vineri DPA, potrivit Agerpres.

Judetul Ilfov, cea mai mare rata de infectare COVID din tara: 7.15 Indicele se apropie de 7 si in Bucuresti

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, vineri, 18 decembrie, inca 5340 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID- 19. Potrivit bilantului, in Judetul Ilfovse inregistreaza cea mai mare.

Prognoza meteo, azi, 18 decembrie 2020. Vremea se mentine calda in cea mai mare parte a tarii

Pentru ziua de azi, 18 decembrie, meteorologii anunta vreme calda in cea mai mare parte a teritoriului, in special in vestul tarii. in regiunile joase se vor semnala conditii de ceta, in special in prima.

Acord in Congresul SUA pentru al doilea cel mai mare pachet de asistenta economica din istoria tarii

Liderii din congresul american au ajuns duminica la un acord asupra pachetului de asistenta in valoare de 900 de miliarde de dolari ce va ajuta economia, dar si cetateni, in contextul agravarii pandemiei, votul urmand sa fie dat cel mai probabil azi.

Ilfov are in continuare cea mai mare rata de infectare cu COVID-19. Cum arata situatia in toate regiunile Romaniei

Potrivit celor mai recente date furnizate de catre Grupul de Comunicare Strategica, 3. 350 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV 2 au fost raportate duminica, 20 decembrie, ceea ce duce la un total de.

Cea mai mare schimbare pe care Google o vrea pentru telefonul tau

In comparatia Android vs. iPhone, cel din urma inca are un avantaj important: primeste actualizari rapid. Google vrea sa mai reduca din handicap intr-un caz important. in urma cu peste.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )