Libnet.ro
evomag.ro

05:31

Vaccinul Moderna, eficient 93% dupa sase luni. Teste clinice pentru o noua formula anti-COVID

Adevărul Adevărul,
Vaccinul Moderna, eficient 93% dupa sase luni. Teste clinice pentru o noua formula anti-COVID

Protectia asigurata de vaccinul impotriva covid-19 Moderna ramane puternica timp de cel putin sase luni, iar doze de rapel booster, a treia doza) testate in prezent impotrtiva diverselor variante SARS-CoV-2 releva rezultate robuste, a anuntat joi compania americana in domeniul biotehnologiei, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

carturesti.ro

Moderna: Vaccinul nostru contra Covid-19 are o eficienta de 93% dupa 6 luni de la a doua doza

Compania Moderna a anuntat joi ca vaccinul sau contra Covid-19 este eficient in proportie de 93% dupa 4-6 luni de la a doua doza, aproape la fel ca eficacitatea de 94% ce a reiesit dupa primele teste clinice cu acest produs, transmite Reuters.

Moderna anunta ca vaccinul sau are o eficienta de 93% la sase luni dupa a doua doza

Compania americana Moderna a anuntat astazi ca vaccinul ei anti-COVID-19 are o eficienta de aproximativ 93% la sase luni dupa administrarea celei de-a doua doze, un procent aproape neschimbat in raport cu eficienta sa de 94% demonstrata in studiul clinic initial, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

MODERNA: Vaccinul nostru contra Covid-19 are o eficienta de 93% dupa 6 luni de la a doua doza

Compania Moderna a anuntat joi ca vaccinul sau contra Covid-19 este eficient in proportie de 93% dupa 4-6 luni de la a doua doza, aproape la fel ca eficacitatea de 94% ce a reiesit dupa primele teste clinice cu acest produs, transmite Reuters.

Moderna anunta ca vaccinul sau anti-COVID prezinta o eficienta de 93%, chiar si la sase luni de la administrarea rapelului

Moderna a anuntat joi ca vaccinul sau anti-COVID are o eficienta de aproximativ 93%, chiar si la sase luni de la administrarea rapelului, informeaza Reuters. Astfel, Moderna se pare ca se bucura de un rezultat .

Romani, acuzati ca ar fi omorat un bebelus de doar sase luni, in Marea Britanie

Un cuplu de romani stabiliti in Marea Britanie, au ajuns in fata instantei, dupa ce au fost acuzati ca si-ar fi ucis bebelusul de doar sase luni. La audieri romanii au negat acuzatiile.

PE FONDUL ACTIVITATII COMERCIALE SI REVERSARII DE PROVIZIOANE BRD - profit in crestere cu 51%, in primele sase luni ale anului

Venit net bancar de aproape 1,54 miliarde lei, cu 1,7% peste cel din perioada ianuarie-iunie 2020 * Reversari de provizioane de 39 milioane lei, fata de cheltuieli de 225 milioane lei in primele sase luni ale anului trecut BRD - Groupe Societe Generale BRD) a raportat, pentru primele sase luni ale anului curent, un profit net consolidat de aproape 626 milioane de lei, cu 51% peste cel din perioada ianuarie-iunie a anului trecut, evolutie impulsionata de activitatea comerciala solida si de eliberarea neta aferenta costului riscului, se arata in raportul institutiei de credit postat, astazi, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut in primele sase luni ca serie bruta cu 13,4%

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) a crescut in primele sase luni ale acestui an, fata de perioada similara din 2020, atat ca serie bruta, cu 13,4%, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 11,6%, arata datele publicate, miercuri, de Institutul National de Statistica.

PSD: Primele sase luni ale acestui an au adus cea mai mare crestere de preturi din ultimii 13 ani

PSD a transmis ca primele sase luni ale acestui an au adus cea mai mare crestere a preturilor din ultimii 13 ani si someaza Guvernul Citu sa ia decizii de urgenta pentru a ii ajuta pe cei care nu mai pot sau nu vor mai putea sa faca fata scumpirilor. Social-democratii amintesc si de adoptarea legii consumatorului vulnerabil si insista ca proiectul sa fie inscris pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputatilor, in sesiunea extraordinara, potrivit News. ro.

Vaccinul Moderna are o eficienta de 93%

Protectia asigurata de vaccinul impotriva covid-19 Moderna ramane puternica timp de ce putin sase lu.

DUPA SASE ANI DE LA LANSARE Piata AeRO - aproape de modelul polonez din care a fost inspirata

Paisprezece companii au fost listate pe AeRO in acest an, fata de saisprezece pe New Connect din Varsovia * Adrian Codirlasu: Cred ca este pentru prima data cand bursa chiar este folosita de catre sectorul privat pentru finantare * Aurelian Dochia: Daca vor exista investitori, atunci se vor lista si mai multe companii la BVB La peste sase ani de la lansarea din februarie 2015, piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a ajuns sa se compare, din punctul de vedere al listarilor, cu modelul dupa care a fost creata, adica piata New Connect a bursei din Varsovia.

actualitate, 05:31

evomag.ro

ştirile zilei

carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2816 seconds )