Libnet.ro
watchshop.ro

00:05

Valabilitatea certificatului verde scade. Va fi nevoie de a treia doza pentru prelungirea documentului

B1 TV B1 TV,
Valabilitatea certificatului verde scade. Va fi nevoie de a treia doza pentru prelungirea documentului

Valabilitatea certificatului verde urmeaza sa fie limitata la 9 luni dupa vaccinarea anti-COVID-19 cu schema completa, dar va putea fi prelungita dupa doza booster. in acest sens, Comisia Europeana CE) a facut joi o serie . continuă pe B1 TV

Valabilitatea certificatului verde scade. Expertii cer vaccinarea cu a treia doza pentru prelungirea documentului

Valabilitatea certificatului verde urmeaza sa fie limitata la 9 luni dupa vaccinarea anti-COVID-19 cu schema completa, dar va putea fi prelungita dupa doza booster.

Certificat verde doar cu a treia doza de vaccin?! Comisia Europeana poate da decizia neasteptata

Cazurile de COVID-19 sunt din nou in crestere in diferite parti ale Europei, deoarece vremea rece a afectat raspandirea virusului. Tarile europene incearca sa limiteze aceasta crestere prin diverse mijloace. Austria anunta la finele saptamanii trecute un blocaj national. in alte state europene se anunta limitarea accesului la anumite servicii, dar si presiuni pentru cresterea .

Solicitare ferma catre varful Bisericii Ortodoxe Romane. Zeci de persoane publice au trimis o scrisoare pe tema certificatului verde anti-COVID-19

Zeci de persoane publice din Romania au transmis o solicitare ferma Bisericii Ortodoxe Romane BOR), in contextul in care in Parlament ar urma sa se voteze extinderea interdictiilor persoanelor nevaccinate, in baza certificatului verde COVID.

in R. Moldova incepe imunizarea cu a treia doza de vaccin anti-COVID-19

De luni, 29 noiembrie, in Republica Moldova incepe imunizarea anti-COVID-19 cu a treia doza de vaccin, a anuntat miercuri Svetlana Nicolaescu, secretar de stat la Ministerul Sanatatii, in cadrul unei conferinte de presa, transmite IPN.

O romanca de 100 de ani s-a vaccinat contra COVID-19, cu a treia doza. Am incredere in medici VIDEO

O batrana, care recent a implinit varsta de 100 de ani, a cerut si a fost vaccinata cu a treia doza, afirmand ca are incredere totala in medici.

Un nou protest impotriva certificatului verde are loc in Occident. Cetatenii italieni au iesit in strada dupa ce guvernul italian a anuntat noi restrictii pentru persoanele nevaccinate

Un nou protest are loc in Occident, dupa ce Italia a anuntat ca va introduce noi restrictii pentru persoanele nevaccinate. Certificatul verde va fi obligatoriu chiar si pentru transportul in comun. Restrictiile pentru nevaccinati vor .

Italia a scurtat intervalul dintre a doua si a treia doza a vaccinului anti-COVID-19 la cinci luni

Italienii vaccinati cu schema completa vor putea face doza a treia dupa cinci luni de la doza a doua, conform ministrului sanatatii italian, Roberto Speranza.

Octavian Jurma: Valul 5 va debuta probabil la sfarsitul lunii februarie Putem considera doza 3 ca o prima doza pentru situatia in care ne aflam (VIDEO)

Cercetatorul Octavian Jurma a declarat, joi, la Actualitatea cu Tudor Musat, ca a treia doza de vaccin anti-COVID-19 poate fi considerata ca o prima doza pentru situatia in care ne aflam acum, avand in vedere .

carturesti.ro

actualitate, 00:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1637 seconds )