Libnet.ro
UNICEF

20:00

Valentin Lazea (BNR): Cei care solicita cresteri de salarii, ca tot e an electoral, isi inchipuie ca la anul nota de plata va fi achitata de altii?

B1 TV B1 TV,
Valentin Lazea (BNR): Cei care solicita cresteri de salarii, ca tot e an electoral, isi inchipuie ca la anul nota de plata va fi achitata de altii?

Valentin Lazea, economistul-sef al BNR, a sustinut ca oamenii care cer cresteri de salarii acum, ca e an electoral, si se bucura daca le primesc se pacalesc, deoarece de la anul tot ei vor achita nota de plata pentru aceste majorari. Cei care solicita cresteri de salarii, ca e an electoral, isi inchipuie ca nu tot ei vor plati anul viitor nota de plata? Spera ei ca la anul nota de plata va fi achitata de altii? Asta e intrebarea mea. Deci, a cere acum nu stiu ce mariri, cand cand toata lumea stie foarte bine ca la anul va veni nota de plata Sa adancesti acum dezechilibrele mi se pare o speranta desarta ca va veni altcineva sa plateasca si ca tu vei scapa de nota de plata, a avertizat Valentin Lazea, la Conferinta anuala a Asociatiei Analistilor Financiari Bancari din Romania, potrivit HotNews. continuă pe B1 TV

Economistul sef al BNR: Cei care solicita cresteri de salarii, ca tot e an electoral, isi inchipuie ca la anul factura va fi achitata de altii?

Cei care solicita cresteri de salarii, ca tot e an electoral, isi inchipuie ca nu tot ei vor plati anul viitor nota de plata? Spera ei ca la anul nota de plata va fi achitata de altii? Asta e intrebarea mea. Deci, a cere acum nu stiu ce mariri, cand toata lumea stie foarte bine ca la anul va veni nota de plataSa adancesti acum dezechilibrele mi se pare o speranta desarta ca va veni altcineva sa plateasca si ca tu vei scapa de nota de plata, a avertizat joi economistul sef al BNR Valentin Lazea, la Conferinta anuala a Asociatiei Analistilor Financiari Bancari din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la B1 TV

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )