Libnet.ro
UNICEF

00:06

IN VALOARE DE APROAPE 25 MILIOANE DE EURO: Republica Moldova primeste o noua transa de ajutor financiar din partea UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN VALOARE DE APROAPE 25 MILIOANE DE EURO: Republica Moldova primeste o noua transa de ajutor financiar din partea UE

Republica Moldova va beneficia de o noua transa de asistenta financiara in valoare de 24,85 milioane de euro din partea Uniunii Europene, ca urmare a deblocarii acestor fonduri miercuri de catre Comisia Europeana. continuă pe Ziarul Bursa

Republica Moldova primeste inca 25 de milioane de euro din partea Comisiei Europene. Spre ce domenii se va duce ajutorul financiar primit de Chisinau

Republica Moldova va primi 25 de milioane de euro sub forma de asistenta bugetara, astfel incat guvernul sa reformeze politia, zona de combatere a coruptiei si spalare a banilor, agricultura si dezvoltarea ru.

UE acorda 25 milioane de euro sprijin bugetar pentru Republica Moldova

Comisia Europeana a aprobat acordarea unei noi transe de suport bugetar in valoare de 24,85 milioane de euro, bani care sunt destinati continuarii reformelor in mai multe domenii, transmite IPN.

Aparatura de ultima generatie in valoare de 2,5 milioane de euro pentru dotarea Ambulatoriului

Ambulatoriul spitalului judetean de urgenta din Calarasi, modernizat in urma cu 7 ani cu 4,5 milioane de euro, va fi dotat cu aparatura de ultima generatie. La 2,5 milioane de euro se ridica valoarea proiectului prin care vor fi achizitionate echipamente medicale performante.

Hagag Development Europe investeste 200 milioane euro in Bucuresti

Hagag Development Europe dezvolta, in Bucuresti, proiecte in valoare de 200 milioane euro. Compania este un dezvoltator imobiliar specializat in proiecte rezidentiale si comerciale in tara noastra, fiind implicata in achizitionarea, dezvoltarea si renovarea unor imobile si proiecte localizate in zone premium din Capitala. Actionarii si echipa locala de management detin o vasta experienta in sectorul imobiliar, fiind implicati in achizitionarea de proprietati, aprobarea planificarii, constructia si livrarea de proiecte rezidentiale si comerciale de referinta, in ultimii 16 ani, in Israel si Romania.

IN VALOARE DE 50-60 MILIOANE EURO Blue Air tinteste listarea unor obligatiuni la BVB

Compania aeriana Blue Air a anuntat ca vrea sa emita si sa listeze la Bursa de Valori Bucuresti BVB) obligatiuni in vloare de 50-60 de milioane de euro, operatiune care are ca eventula perioada de demarare toamna anului viitor, a anuntat, ieri, conducerea companiei, in cadrul unei intalniri restranse cu presa.

VIDEO Studenti arabi la medicina in Republica Moldova, retinuti pentru trafic de droguri. Acestia risca ani grei de inchisoare

Opt persoane au fost retinute, iar altele zece sunt cercetate in stare de libertate intr-un dosar deschis pentru trafic de droguri, fiind vizati si studenti straini. in mare parte este vorba despre cetateni ai Israelului, iar doi sunt din Republica Moldova, transmite IPN.

Cum pot vota la prezidentialele din Romania cetatenii romani din Republica Moldova

Cetatenii romani aflati in Republica Moldova au la dispozitie 37 de sectii de votare pentru scrutinul prezidential care va avea loc in Romania in luna noiembrie. Potrivit Ambasadei Romaniei la Chisinau, o noutate absoluta este faptul ca cetatenii romani aflati in afara granitelor Romaniei pot vota timp de trei zile, transmite IPN.

Sectiile de votare din Republica Moldova pentru alegerile prezidentiale: 37 de locatii in care romanii isi pot vota presedintele

Ministerul Afacerilor Externe a pus la dispozitie 37 de sectii de votare pentru romanii din Republica Moldova pentru a putea vota in cadrul alegerilor prezidentiale. Reamintim ca, pentru prima data, romanii din.

Rusia: Alexei Navalnii, condamnat sa plateasca 1,2 milioane euro unei companii controlate de bucatarul lui Putin, Evgheni Prigojin

Un tribunal rus l-a condamnat luni pe principalul oponent al Kremlinului, Alexei Navalnii, si ONG-ul sau anti-coruptie la plata unor despagubiri de 88 de milioane de ruble circa 1,2 milioane euro) in favoarea unei societati controlate de un om de afaceri apropiat de Vladimir Putin, scrie AFP.

Blue Air a inregistrat un profit net de 3,4 milioane euro pentru anul financiar 2019

Blue Air, cea mai mare companie aeriana romaneasca dupa numarul de pasageri, a anuntat revenirea pe profit in cele 12 luni incheiate in 30 septembrie, inregistrand un profit de 3,4 milioane euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )