Libnet.ro
watchshop.ro

17:15

Ce valoare vor avea subventiile pe care le vor primi romanii de la stat pentru gaze si energie electrica

România Liberă România Liberă,
Ce valoare vor avea subventiile pe care le vor primi romanii de la stat pentru gaze si energie electrica

O subventie de 18 banikWh la factura de energie electrica, iar factura de gaz va fi compensata in proportie de 25% este ceea ce vor primi consumatorii casnici, a anuntat la finalul sedintei de Guvern ministrul Energiei Virgil Popescu. O decizie se va lua saptamana viitoare. Subventia se adreseaza celor ce consuma lunar intre 30 . continuă pe România Liberă

evomag.ro

Politistii si jandarmii vor avea uniforme imbunatatite

Ministerul Afacerilor Interne MAI) anunta ca au fost adoptate acte normative pentru imbunatatirea uniformelor pentru politisti si jandarmi. Astfel, se asigura flexibilizarea cadrului normativ, astfel incat articolele de echipament sa asigure confortul termic si protectia efectivelor MAI in timpul participarii la misiuni. Achizitionarea de noi uniforme se va face esalonat, in limita bugetelor alocate MAI, .

Horoscop chinezesc de toamna. Zodiile care vor avea mare noroc la bani si in dragoste

Specialistii vin cu detalii despre zodii. Ce noutati aduce horoscopul chinezesc? Unele din semne au parte de mult noroc in bani si dragoste. Afla mai jos daca este sau nu vorba despre tine! Cativa dintre ei trebuie sa fie mai atenti la unele detalii care ii privesc strict pe ei, altii trebuie sa lase sa .

Vesti proaste pentru Uber: ce se intampla cu soferii, ce drepturi vor avea

Compania americana a pierdut un proces important, care ar putea avea implicatii majore in modul in care aceasta isi desfasoara activitatea. Uber a pierdut o alta provocare juridica in.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2547 seconds )