Libnet.ro

01:06

Vanzarile producatorului de masini electrice sustinut de Warren Buffett au crescut cu peste 300%

Hotnews Hotnews,
 Vanzarile producatorului de masini electrice sustinut de Warren Buffett au crescut cu peste 300%

BYD a vandut 61. 409 de vehicule electrice in luna august, de peste 4 ori mai multe comparativ cu anul trecut, in contextul in care cererea pentru masini electrice continua sa creasca pe cea mai mare piata din lume, relateaza CNBC. continuă pe Hotnews

CHINA: Vanzarile de vehicule electrice si hibride aproape s-au triplat

Vanzarile de vehicule electrice si hibride in China, cea mai mare piata auto din lume, au crescut probabil in primele opt luni din 2021 la 1,7 milioane de unitati, de la 600. 000 de unitati in perioada similara din 2020, a anuntat Xin Guobin, ministrul adjunct al Industriei si Tehnologiei Informatiei, transmite Reuters.

Un milion de masini electrice ruleaza pe drumurile din Germania - majoritatea europenilor cred intr-o revolutie in tranzitia mobilitatii

In luna august, Germania a depasit un milion de autoturisme cu propulsie electrica. Acest lucru este demonstrat de ultimele cifre inregistrate la Autoritatea Federala pentru Transporturi Automobile din Germania Kraftfahrt-Bundesamt). Cu toate acestea, masinile electrice sunt inca in mod minoritar pe drumuri: de la 1 ianuarie, in tara erau inregistrate peste 48 de milioane de autoturisme, dintre care aproximativ doua treimi erau pe benzina si aproximativ 30% vehicule diesel, conform unui comunicat remis redactiei.

Cele mai noi concepte de masini electrice Mercedes: tot ce trebuie sa stii despre ele

Pentru a ataca piata masinilor electrice Mercedes regandeste unul dintre cele mai cunoscute modele ale sale. in cadrul evenimentului IAA din Germania, nemtii au introdus noi concepte si.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )