Libnet.ro
watchshop.ro

12:15

Varianta Delta inca ramane dominanta, dar cedeaza teren in fata tulpinii Omicron

Adevărul Adevărul,
Varianta Delta inca ramane dominanta, dar cedeaza teren in fata tulpinii Omicron

Tulpina Delta inca ramane predominanta in lume. Ea provoaca forme grave ale bolii, inclusiv, frecvent, decese. Raman actuale si celelalte variante Alpha, Beta, Gamma. Totusi, intr-o perioada foarte scurta de timp, pe locul al doilea, dupa varianta Delta, a ajuns tulpina Omicron. Sunt tari unde varianta Omicron deja este dominanta, transmite IPN. continuă pe Adevărul

OMS: Varianta Omicron este deja dominanta in lume, reprezentand aproape 60% din cazuri

Varianta Omicron, care in urma cu doua saptamani era detectata in 1,6% din noile cazuri de COVID-19 la nivel global analizate in laboratoare, reprezinta deja 58,5% din totalul noilor contagieri, depasind astfel Delta si devenind dominanta la nivel mondial, a anuntat Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), relateaza EFE.

Omicron are risc mai mic de deces cu 91% fata de varianta Delta

Un nou studiu arata ca tulpina Omicron reprezinta un risc de spitalizare mai mic cu 53% fata de varianta Delta. Studiul a mai aratat si ca infectiile cu Omicron au fost, de asemenea, asociate cu o reducere de 74% a riscului de a ajunge la ATI. Infectiile cu Omicron au un risc de deces cu .

carturesti.ro

actualitate, 12:15

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1553 seconds )