Libnet.ro
watchshop.ro

07:16

Varianta Omicron creste riscul de reinfectare la persoanele trecute prin boala (date preliminare ale OMS)

Hotnews Hotnews,
 Varianta Omicron creste riscul de reinfectare la persoanele trecute prin boala (date preliminare ale OMS)

Riscul de reinfectare in cazul persoanelor care deja s-au infectat cu alte variante ale coronavirusului SARS-CoV-2 este sporit de varianta Omicron, au avertizat joi autoritatile sanitare din Africa de Sud si Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), relateaza agentia EFE, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

OMS: Varianta Omicron ar putea spori riscul de reinfectare la persoanele trecute prin boala

Varianta Omicron ar putea spori riscul de reimbonavire in cazul persoanelor care au fost infectate cu alte variante ale coronavirusului SARS-CoV-2, arata datele preliminare transmise joi de autoritatile sanitare din Africa de Sud si Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), relateaza agentia EFE.

Valeriu Gheorghita, despre Omicron: Pare ca este o varianta cu o contagiozitate crescuta, care scapa de sub protectia anticorpilor si reuseste sa dea infectii atat la persoanele trecute prin boala, cat si la cele vaccinate

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-Covid-19, medicul Valeriu Gheorghita, a declarat luni seara ca varianta Omicron de SARS-CoV-2 este una cu contagiozitate mare si reuseste sa infecteze atat persoanele care au trecut deja prin boala, cat si persoane vaccinate. Valeriu Gheorghita este de parere ca Omicron este una din cele mai interesante variante de SARS-CoV-2.

Exista o suspiciune inalta de infectare cu varianta Omicron la doua dintre persoanele repatriate din Africa de Sud, anunta Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii a anuntat, joi, ca exista o suspiciune inalta de infectare cu varianta Omicron a virusului SARS-CoV-2 la doua dintre cele trei persoane care au fost testate pozitiv pentru coronavirus dupa ce au fost .

Valeriu Gheorghita: Omicron are capacitatea de a reinfecta persoanele trecute prin boala sau de a-i infecta pe cei vaccinati

Coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita, a vorbit despre noua varianta de Sars-Cov-2, denumita Omicron.

OMS: Persoanele care au avut COVID au un risc mai mare sa se reinfecteze cu varianta Omicron

Riscul de reinfectare in cazul persoanelor care deja s-au infectat cu alte variante ale coronavirusului SARS-CoV-2 este sporit de varianta Omicron, au avertizat joi autoritatile sanitare din Africa de Sud si Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), relateaza agentia EFE, citata de Digi24.

Spania confirma prima infectare cu varianta Omicron prin transmitere comunitara

Autoritatile spaniole au confirmat astazi primul caz de COVID-19 cu varianta Omicron prin transmitere comunitara, in timp ce alte doua cazuri suspecte sunt in curs de investigare, relateaza agentiile Reuters si EFE, citate de Agerpres.

Varianta omicron, descoperita in Olanda intr-un test facut cu cinci zile inainte ca Africa de Sud sa raporteze noua tulpina a coronavirusului

Autoritatile sanitare olandeze au anuntat marti ca au descoperit varianta omicron intr-un test prelevat la 19 noiembrie, cu o saptamana mai devreme decat estima pana acum, si ca sunt in curs controale pentru a stabili in ce masura s-a raspandit. Institutul olandez al Sanatatii si Mediului RIVM) a anuntat ca nu este posibil, inca, sa se spuna daca persoanele vizate s-au dus in Africa australa, relateaza AFP.

Varianta omicron a SARS-CoV-2, descoperita in Olanda cu cinci zile inainte ca Africa de Sud sa raporteze

Autoritatile sanitare olandeze au anuntat marti ca au descoperit varianta omicron intr-un test prelevat la 19 noiembrie, cu o saptamana mai devreme decat estima pana acum, si ca sunt in curs controale vizand sa stabileasca in ce masura s-a raspandit, iar Institutul olandez al Sanatatii si Mediului RIVM) a anuntat ca nu este posibil, inca, sa se spuna daca persoanele vizate s-au dus in Africa australa.

Radu Tincu, despre varianta Omicron: Cea mai mare temere e legata de eficienta anticorpilor, pentru ca nu discutam doar de vaccinare, ci si de trecerea prin boala, si de anticorpii monoclonali (VIDEO)

Daca intr-adevar varianta Omicron a SARS-CoV-2 reduce eficienta anticorpilor, acest lucru ar afecta si anticorpii dobanditi prin vaccinare, si anticorpii conferiti de trecerea prin boala, dar si anticorpii monoclonali, cei folositi in tratarea pacientilor COVID-19, .

Valeriu Gheorghita, anuntul momentului despre varianta Omicron: Este putin probabil sa genereze cazuri severe

Valeriu Gheorghita vine cu un anunt important pentru romani. Ce spune acesta despre varianta Omicron? Coordonatorul campaniei de vaccinare COVID-19 aduce in prim-plan estimarile autoritatile. Cum ar putea fi in Romania? Valeriu Gheorghita, anunt despre Omicron: estimarile autoritatilor Coordonatorul campaniei de vaccinare COVID-19 a explicat care sunt datele noi aparute despre Omicron si ce categorie .

carturesti.ro

actualitate, 07:16

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1732 seconds )