Libnet.ro
UNICEF

13:31

Variola Maimutei

Libnet Ro
Prima doza de vaccin impotriva variolei maimutei administrata in Romania

Prima doza de vaccin impotriva variolei maimutei administrata in Romania

O premiera a avut loc ian lumea medicala din Romania. A fost administrata prima doza de vaccin impotriva variolei maimutei. Persoana imunizata este contactul unui pacient diagnosticat cu aceasta boala, a anuntat luni Ministerul Sanatatii. in ultima saptamana nu au fost confirmate noi cazuri de variola maimutei in tara noastra.

Prima doza de vaccin impotriva variolei maimutei administrata in Romania

Prima doza de vaccin impotriva variolei maimutei a fost administrata la contactul unui pacient diagnosticat cu aceasta boala, a anuntat luni Ministerul Sanatatii. in ultima saptamana nu au fost confirmate noi cazuri de variola maimutei in tara noastra.

Romania cere ajutor UE pentru a trata pacienti cu variola maimutei

Romania cere ajutor UE, prin Mecanismul de Protectie Civila al Uniunii Europene, pentru a trata pacienti cu variola maimutei. Hotararea privind transmiterea solicitarii de asistenta internationala din partea Romaniei a fost luata de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, la data de 29 septembrie 2022. Sedinta CNSU s-a desfasurat in format hibrid. Romania cere sprijin .

Alte doua cazuri de variola maimutei au fost confirmate in Romania A fost activat Mecanismul de Protectie Civila

Alte doua noi cazuri de variola maimutei au fost confirmate astazi pe teritoriul Romaniei. in acest sens, CNSU a anuntat ca a fost activat Mecanismul de Protectie Civila al Uniunii Europene, pentru a se intra in posesia medicamentelor necesare tratarii pacientilor, noteaza antena3. ro. Cele doua persoane nou-infectate sunt doi barbati, de 31, respectiv 36 de ani, din Bucuresti. Potrivit informatiilor transmise de medici acestia au o stare generala buna si se afla plasati in izolare. Noi cazuri de variola maimutei, a fost activat Mecanismul de Protectie Civila .

Romania solicita asistenta internationala pentru medicamentele necesare tratarii variolei maimutei

CNSU a hotarat solicitarea asistentei, prin Mecanismul European de Protectie Civila, pentru medicamentele necesare tratarii pacientilor infectati cu variola maimutei, potrivit News.

CNSU a aprobat solicitarea medicamentelor necesare tratarii pacientilor cu variola maimutei

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, desfasurat in format hibrid, a adoptat astazi Hotararea privind transmiterea solicitarii de asistenta internationala.

CNSU: A fost activat Mecanismul de Protectie Civila pentru a accesa medicamente pentru tratarea variolei maimutei

CNSU a aprobat Hotararea prin care a fost activat Mecanismul de Protectie Civila al Uniunii Europene, pentru a accesa medicamente pentru tratarea pacientilor.

Romania solicita, prin Mecanismul de Protectie Civila al UE, medicamente necesare pentru tratarea a 150 de pacienti cu variola maimutei

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat astazi o Hotarare privind transmiterea solicitarii de asistenta internationala, prin Mecanismul de Protectie Civila al Uniunii Europene, pentru accesarea dozelor de medicamente necesare tratarii unui numar de aproximativ 150 pacienti infectati cu virusul variola maimutei.

Ministerul Sanatatii: Doua noi cazuri de variola maimutei in Romania

Ministerul Sanatatii a anuntat, luni, confirmarea in tara noastra a doua noi cazuri de variola maimutei, ambele persoane avand o stare de sanatate buna.

Alte doua cazuri de variola maimutei au fost confirmate in Romania. Bilantul ajunge la 40 de pacienti infectati

Ministerul Sanatatii a transmis ca ultimele doua cazuri de variola maimutei au fost confirmate luni. Pana acum, numarul pacientilor diagnosticati cu aceasta boala in tara noastra a ajuns la 40. Alte doua cazuri de variola maimutei, confirmate in Romania .

Un nou caz de variola maimutei a fost confirmat in Romania

Ministerul Sanatatii anunta, astazi, un nou caz de variola maimutei confirmat in Romania, la un barbat de 41 de ani din Bucuresti.

Un nou caz de variola maimutei a fost confirmat in Romania

Ministerul Sanatattii a anuntat luni ca un barbat in varsta de 41 de ani, din Bucuresti, a fost diagnosticat cu variola maimutei.

Evitati contactul piele pe piele cu strainii. Apelul unui inalt oficial din sanatate

Un inalt oficial chinez din sanatate a sfatuit populatia sa evite contactul fizic cu strainii pentru a preveni o posibila infectare cu variola maimutei, dupa ce vineri a fost raportat primul caz in China continentala: Evitati contactul piele pe piele cu strainii.

Chinezii, sfatuiti sa nu atinga strainii pentru a evita raspandirea variolei maimutei, dupa confirmarea primului caz in tara

Un inalt oficial chinez din domeniul sanatatii i-a sfatuit pe oameni sa evite contactul fizic cu strainii pentru a preveni o posibila infectie cu variola maimutei dupa ce vineri a fost raportat primul caz cunoscut de infectare in China continentala.

Nu atingeti strainii, pentru a reduce riscul de a se infecta cu variola maimutei - oficial chinez din domeniul sanatatii

Un inalt oficial chinez din domeniul sanatatii i-a sfatuit pe oameni sa evite contactul fizic cu strainii pentru a preveni o posibila infectie cu variola a maimutei, dupa ce vineri a fost raportat primul caz cunoscut de virus in China continentala, relateaza Reuters.

China: Un inalt oficial i-a avertizat pe oameni sa nu se atinga de straini, dupa confirmarea primului caz de variola maimutei

Au fost ample discutii pe reteaua sociala Weibo dupa ce un inalt oficial chinez din domeniul sanatatii i-a avertizat pe chinezi sa nu se atinga de straini, la o zi dupa ce tara sa a confirmat primul caz de variola maimutei. in timp ce unii chinezi au laudat sfatul, altii au atras atentia ca e discriminatoriu si au adus aminte ca nici lor nu le-a convenit cand ei erau discriminati din cauza pandemiei de coronavirus.

Un prim caz de variola maimutei confirmat in Ucraina

Un prim caz de variola maimutei a fost confirmat, ieri, in Ucraina, la un pacient spitalizat, a anuntat Ministerul Sanatatii de la Kiev.

Romania a primit peste 5.000 de doze de vaccin impotriva variolei maimutei

Romania a primit, joi, 5. 060 de doze de vaccin impotriva variolei maimutei, in baza unui contract de donatie incheiat intre Ministerul Sanatatii si Comisia Europeana.

Romania a primit peste 5.000 de doze de vaccin impotriva variolei maimutei in ce spitale a ajuns noul ser

In contextul inmultirii cazurilor de variola maimutei pe teritoriul Romaniei, autoritatile au anuntat ca tara noastra a primit 5. 060 de doze de vaccin impotriva acestei boli, scrie g4media. ro. Potrivit informatiilor transmise, serul a ajuns in Romania ca urmare a unui contract de donatie incheiat intre Ministerul Sanatatii si Comisia Europeana. Peste 5. 000 de doze de vaccin impotriva variolei maimutei primite de Romania .

Primul deces din Statele Unite din cauza variolei maimutei a fost confirmat in Los Angeles

Departamentul de Sanatate Publica a transmis luni ca un rezident al comitatului Los Angeles si-a pierdut viata din cauza variolei maimutelor, fiind primul deces cunoscut ca urmare a acestui virus in SUA, informeaza CNN. Se pare ca in acest an, in SUA au fost raportate aproape 22. 000 de cazuri de variola probabila sau confirmata, arata datele CDC. California are cele mai multe cazuri, mai exact 4,300. Primul deces din SUA din cauza variolei maimutei, confirmat in Los Angeles .

actualitate, 13:31

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1614 seconds )