Libnet.ro
UNICEF

10:30

Variola Maimutei

Libnet Ro
Variola maimutei nu mai este o urgenta de sanatate publica, anunta OMS

Variola maimutei nu mai este o urgenta de sanatate publica, anunta OMS

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat joi ca Mpox maladie virala cunoscuta in trecut sub numele de variola maimutei) nu mai reprezinta o urgenta de sanatate globala, punand astfel capat unei alerte de aproape un an care a fost emisa pentru o boala virala ce a facut ca sute de cazuri sa fie confirmate in peste 100 de tari.

OMS anunta ca variola maimutei nu mai este o urgenta de sanatate publica, dar virusul continua sa ucida

Organizatia Mondiala a Sanatatii a anuntat ca mpox maladie virala cunoscuta in trecut sub numele de variola maimutei) nu mai reprezinta o urgenta de sanatate globala, transmite Reuters si AFP.

Vesti excelente din partea reprezentantilor OMS. Variola maimutei nu mai reprezinta o urgenta de sanatate publica

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat joi ca mpox maladie virala cunoscuta in trecut sub numele de variola maimutei) nu mai reprezinta o urgenta de sanatate globala, punand astfel capat unei alerte de aproape un an pe care a emis-o pentru o boala virala ce a facut ca sute de cazuri sa fie confirmate .

S-a descoperit o forma grava de variola maimutei la bolnavii cu HIV in stare avansata

O forma deosebit de severa de Mpox noua denumire pentru variola maimutei) a fost depistata la pacientii infectati cu virusul HIV si este adeseori fatala pentru cei aflati in stadiul avansat al bolii, potrivit unui studiu publicat marti in revista medicala The Lancet. Epidemia, care s-a raspandit in intreaga lume anul trecut inainte de a se diminua in mare parte, a afectat in principal barbatii homosexuali care reprezintaprocentul cel mai mare de persoane infectate cu HIV, virusul care, in stadiul cel mai avansat declanseaza SIDA, afectand imunitatea pacientului si facandu-l vulnerabil la o serie de boli. Cercetatorii au analizat riscurile Mpox la pacientii deja infectati cu HIV .

Cercetatorii au descoperit o forma foarte grava de variola maimutei

O forma deosebit de severa de Mpox noul nume pentru variola maimutei) a fost depistata la pacientii infectati cu virusul HIV si este adeseori fatala pentru cei aflati in stadiul avansat al bolii, potrivit unui studiu publicat marti in revista medicala The Lancet, informeaza AFP si Agerpres.

MINISTERUL SANATATII: Un nou caz de variola maimutei a fost confirmat in tara noastra

Ministerul Sanatatii anunta un nou caz de variola maimutei confirmat in Romania, la un barbat cu varsta de 34 de ani, din Bucuresti.

Un nou caz de variola maimutei in Romania. Bilantul ajunge la 47 de imbolnaviri

Numarul de cazuri confirmate de variola maimutei la nivel mondial a ajuns, miercuri, la 219 in afara tarilor in care boala este endemica, arata un raport publicat de Centrul European de.

Un nou caz de variola maimutei, confirmat in Romania. Cate cazuri s-au inregistrat in total

Ministerul Sanatatii a anuntat, luni, ca un nou caz de variola maimutei a fost confirmat in Romania.

Un nou caz de variola maimutei a fost confirmat in tara noastra

Un nou caz de variola maimutei a fost confirmat in Romania, bilantul fiind de 46 de persoane infectate, anunta astazi Ministerul Sanatatii.

Un nou caz de variola maimutei, confirmat in Romania

Ministerul Sanatatii a anuntat luni ca a fost confirmat un nou caz de variola maimutei in Romania.

OMS va folosi termenul de mpox in loc de variola maimutei. Care este motivul

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat luni ca va incepe sa foloseasca termenul mpox ca sinonim pentru variola maimutei si i-a indemnat si pe altii sa faca acest lucru dupa ce organizatia a primit plangeri ca denumirea actuala a bolii este rasista si stigmatizanta.

Variola maimutei are un nou nume. Anuntul facut de OMS

Afectiunea variola maimutei a fost redenumita de Organizatia Mondiala a Sanatatii. Pana in prezent, aceasta boala virala a fost cunoscuta si ca monkeypox. Profesorul britanic.

Variola maimutei isi va schimba numele, pentru ca este rasist si stigmatizant

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat ca va incepe sa foloseasca termenul mpox ca sinonim pentru variola maimutei si i-a indemnat si pe altii sa faca acest lucru dupa ce organizatia a primit plangeri ca denumirea actuala a bolii este.

Doua noi cazuri de variola maimutei, confirmate in tara noastra

Doua noi cazuri de variola maimutei au fost confirmate in Romania, anunta astazi Ministerul Sanatatii.

Doua cazuri noi de variola maimutei, confirmate in Romania

Ministerul Sanatatii a anuntat luni ca alte doua persoane au fost confirmate cu variola maimutei in Romania.

OMS: Variola maimutei ramane o urgenta de sanatate publica

Variola maimutei este in continuare o urgenta de sanatate publica a anuntat Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS).

Variola maimutei ramane o urgenta de sanatate publica, avertizeaza Organizatia Mondiala a Sanatatii

Epidemia de variola maimutei continua sa reprezinte o urgenta de sanatate publica, cel mai inalt nivel de alerta al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), a anuntat marti Comitetul de Urgenta al agentiei ONU, conform Reuters.

OMS: Variola maimutei ramane o urgenta de sanatate publica

Epidemia de variola maimutei continua sa reprezinte o urgenta de sanatate publica, cel mai inalt nivel de alerta al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), a anuntat marti Comitetul de Urgenta al agentiei ONU.

MINISTERUL SANATATII: Nou caz de variola maimutei, confirmat in Romania

Ministerul Sanatatii MS) anunta, luni, ca un nou caz de variola maimutei a fost confirmat in Romania, pacientul fiind un barbat de 35 de ani, din Bucuresti.

Un nou caz de variola maimutei a fost confirmat in Romania. Numarul celor infectati ajunge la 43

Ministerul Sanatatii a anuntat, luni, ca pe teritoriul Romaniei a fost confirmat un nou caz de variola maimutei. Este vorba despre un barbat cu varsta de 35 de ani, din Bucuresti. Nou caz de variola maimutei in Romania Starea sa de sanatate este una buna si se afla in izolare, anunta oficialii.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2717 seconds )